"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 202
  • 689
  •   1
Отговори
# 405
На мен и тази минутка, на която се наслаждавах на Ча и неговата усмивка ми е достатъчна. Heart Eyes Mr. Green

# 406
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

16 епизод с БГ превод във Вики

http://www.viki.com/videos/1028068v-ebb-and-tide-episode-16

Ние до сега бяхме на поход сред природата и не съм ви чела ама ще се върна след малко. :peace
:

# 407
Ча беше адски срамежлив. Глътна си граматиката. Mr. Green Можеше малко повече да се подготви. Mr. Green

Че всички тези неща ние ги видяхме и в рекламата, това ли беше репортажа от сета?

Лили, страхотна си!

# 408
Доволна съм, че точно Баръш му е гост в предаването. Като го видях с черна коса и с мустаците Sick и като го сравня сега си е направо като виното, колкото повече отлежава, толкова по-хубаво става та, и той така.
Ча нещо не беше на кеф, а Серенай се скумроса като ученичка.

# 409
  • Варненска клюкарка
Ча беше адски срамежлив. Глътна си граматиката. Mr. Green Можеше малко повече да се подготви. Mr. Green

Че всички тези неща ние ги видяхме и в рекламата, това ли беше репортажа от сета?

Лили, страхотна си!

На мен ми изглеждаше и много сънен или пък изморен...по-скоро сякаш току-що го бяха събудили newsm78
Пък какви торбички имаше под очите Shocked

# 410
Не казва значи какво ще стане яяяяяяяяяяя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 411
Научавали репликите от сценария наизуст..Кенан каза,че атмосферата на снимачвия сет е била много задушевна и приятна..Всички до един се отнасяли с отговорност към работат си.Баръш каза,че тяхното работно време в Меджезир не било много дълго,защото героите в сериала са били много на брой .И затова имали по-малко снимачно време за разлика от другите сериали,където персонажите са по-малко..

К:Кой сериал ти харесва или въобще гледаш ли сериали.
Б:Има,които се опитвам да следя  и които ми харесват много ..За които казвам,че ако аз съм написал сценария бих го писал точно по тоя начинн Това е сериала Качак .
К:Какво ще прави  по-натаък Баръш..На 41 години си,имаш ли намерение да се отдадеш на друга работа,когато вече няма да можеш да работиш тази работа.
Б:Атьорът няма вързаст..Нямам намереие да се занимавам с нещо друго.Искам да се снимам във филми.Има толкова много одбри режисьори и сценаристи.Бих искал ад работя с тях..
К:Ще можеш ли да ин кажиш подсказки за сериала?Какво ще стане с Яман и Мира?Ще ги ожените ли?
Б:Наистина не знам.Аз дори не знам как протича оригиналът на сериала..Искма да поздравя Едже за тази нейна работа.Според мен тя  емного смела,щом се нае да направи адаптация към друг сериала.Нейнитя език  емного сладък.винаги съм искал да работя с Едже,тя наистина се справя мчного добре с рбатота си.
К:Ти май няма да ни кажеш нищо за развитието на сериала.
Б:Наситина не знам,батко.Нарочно не искам и да чета оригинала,защото не искам да се повлияя от персонжа там..
К:Сега сигурно ще питат защо не съм поканишл Чаатай и серенай на предавнето,но аз си помислих,че бих искал да ми гостува такъв опитен актьор като теб..

# 412
Момичета.... Hugрадвам се,че се забавлявате на моето нещастие.... Joy Joy JoyАз само пред вас съм си признала,че нищичко не вдявам... PeaceВ къщи домашните любимци са в невидение... Joy Joy Joyте си мислят,че разбирам езика... Joy Joy JoyАко разберат....,ще ме пукнат от бъзик... Joy Joy JoyЛили..... Hug Hug Hugти си слънце... Hug

# 413
Йееееес, Хазалчетоооо,  newsm44 newsm68 newsm44прелестна еееее.
Това определено е изненадата на предаването. Ще я гледам задължително следващата Неделя. Йес, знаех си, че, ще е тогава.

# 414
Лили, страхотна си!!!!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 415
Здравейте  Hug Hug Hug

16 епизод с БГ превод във Вики

http://www.viki.com/videos/1028068v-ebb-and-tide-episode-16

Ние до сега бяхме на поход сред природата и не съм ви чела ама ще се върна след малко. :peace
:

Благодаря много!!! Hug Hug

# 416
Момичета.... Hugрадвам се,че се забавлявате на моето нещастие.... Joy Joy JoyАз само пред вас съм си признала,че нищичко не вдявам... PeaceВ къщи домашните любимци са в невидение... Joy Joy Joyте си мислят,че разбирам езика... Joy Joy JoyАко разберат....,ще ме пукнат от бъзик... Joy Joy JoyЛили..... Hug Hug Hugти си слънце... Hug

Joy Joy Joy Joy Joy

# 417
Лилииииии Embarassed тешеккюлер джанъм беним    love001  love001  love001  love001  love001

Хазалчи беше страхотнаааааа Flutter другата седмица пак съм на линия да я гледам Peace Peace Peace

# 418
Лили, много ти благодаря за преводите!!!

А какви въпроси зададе на Хазал? За Ча специално се интересувам, че пак нещо прехапа устни. Mr. Green

# 419
Лили много благодаря за превода!   bouquet  bouquet  bouquet
Огромно МЕРСИ и на всички, които участват в превода на сериите за пореден път!   bouquet  bouquet  bouquet
Хазал много ми хареса. Следваща неделя ще гледам задължително. Независимо от рекламите, които ме влудяват Mr. Green, ще я гледамммм. Надявам се отново в тази приятна компания  Hug

Общи условия

Активация на акаунт