"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 406
  • 689
  •   1
Отговори
# 150

Скрит текст:
Сега Чачко с коя е, със Серка, с хърватска манекенка работеща в Турция, или с трета?

http://doznajemo.com/2014/01/10/catagay-ulsoy-u-ljubavnoj-vezi-s … ackom-manekenkom/

Това да не са нови съчинения. И въпросната манекенка била на 30+, без да се уточнява  Mr. Green.
Извън тази бомба нищо съществено не пише. А Серка напълно е пренебрегната. И Medcezir също.

Според мен това електронно издание(магазин) е от Босна и Херцеговина, май че доста клюкарско newsm78 и манекенката на 30+ е босненка Mr. Green .

kaffeetrmker_2
Да, всеки си пише "новини" с жълт отенък до доказване на противното, зависи кой им се връзва и кой не, и, ще си останат такива до доказване на обратното а дотогава всичко са фенски, и антифенски мераци. Аз така възприемам всяка новоизлязла статия без снимков нагледен материал, видеа и прочие.
Не ми беше тежка снощната серия, не ми дойде в повече, не ме натоварва сериала, даже беше несвойствено Едже да не засили драмата, която тепърва, ще се разраства и романтичните моменти, ще са като игла в купа сено просто защото това е турски сериал и аз не очаквам друго. Драма на макс и всичко останало, ще е като притурка, като глътка свеж въздух след която отново, ще следва задушаване.
Прсто това е в стила на комшиите и в почерка на сценаристите им.
Тази финална сцена вещае много. Всичко за Яман започва отначало но с още по-страшна сила, че чак се чудя как, ще успява да излиза от водата сух дори и с помощта на Селим.
Да не забравяме, че освен обичайните му настоящи врагове, брат му и Гирай, които са в затвора също му имат зъб+страховития Оркун с влас в комбина с АШК и пари+Хасан със своята неприязън към Яман.

Мира и Яман също започват отначало но не начисто а с изживяно от тях минало донесло им много болка.
Затова продължавам да смятам, че един ден когато се сдобрят то, ще е съвсем осъзнато и от двамата, защото, ще са си дали ясна сметка какви са плюсовете и минусите от това да си с любимият си човек и да си без него.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 11:00 от Neidjal

# 151
Здравейте всички!  Hug Hug Hug

18-та серия в доксаPeace

Засега само успях да изгледам серията, после ще чета коментарите.  Peace

Крачола наистина го съжалих. Не може да станеш нормален човек с такъв баща. Просто няма как.  ooooh! В клуба който бяха с тейзето (как пък се намериха???  Mr. Green) и двамата бяха много добри в танците и музиакта беше в унисон със събитията в дома на Крачола. Парапетите им много зле на тези хора яяяяяяяяяяя.  ooooh! Толкова пари да имат, а един свестен парапет да не си сложат.  Mr. Green Но промяната която настъпи в него никак, ам аникак не ми харесва и Яман наистина ще си има големи ядове.  Sad

Разговора между АШК и Крачола беше доста интересен и всъщност сякаш точно тогава Крачола се превърна в силния и могъщ наследник.  Peace Не разбрах точно, но АШК искаше май да контролира акциите на баща му в общия бизнес докато ОркунЧа завърши унито. Ноооооо Крачола каза, че НЕ искал да го натоварва и щял да се консултирта с адвокатите си. smile3521 Според мен постъпи умно, даже много!  Peace А този АШК като разбра,ч е никой не е дощъл на работа и щеше да полудее и така се изказа все едно в смисъл: Ккаво толкова е станало?????  #Crazy #Crazy #Crazy

Мерт не обичал да ходи на погребения,  ooooh! а Селим му каза, че те с Ендер щото ходели с кеф.  hahaha hahaha hahaha Ами доста е инфантилен Мерт, когато е с родителите си, но с Ейлюл не е така!  Naughty Когато Яман се върна и разказваше Мерт го попита дали Ейлюл е била там и се ядоса. След това като дойде Ейлюл Мерт и каза, че е наясно, че тя се срамува от него и от връзката им.  Sad Ейлюл с половин уста си призна, че е така и тя ПОИСКА ВРЕМЕ, но само зада обявят връзката си публично, не да се разделят.  Peace Тя не можела така бързо да се промени и Мерт се чудеше защо хорското мнение е толкова важно за нея.  Peace Но тя каза, че до вчера го наричала шебек пред всички и сеа не можела толкова рязко да смени посоката.  ooooh! Ккато и да е Мерт се съгласи.  Peace Обаче това, че го е страх от мъртъвци беше изиграно перфектно и доста се смях.  Joy Joy Joy Joy

Сега за Яман - Той не искаше да му даде парите точно тзи вечер и да го изложи пред всички, а и не знаеше за РД-то. Но Крачола го предизвика и той го направи. Обаче като научи за смъртта на баща му се почувства много, ама много виновен.  ooooh! Всички се опитаха да му обяснят, че не е така, че бащата на Крачола е знаел за всичките простотии на сина си, но той продължава да се чувства зле.  Sad

Когато излезе от къщата и се обръщаше очакваше МИра да тръгне след него, но тя не го направи.  Naughty Мисля, че беше тръгнала, но когато бащата удари Крачола се върна. Обаче Яман ен занеше за това и каза на Селим: Всеки избра страната на която иска да бъде!  Peace

За мен от самото начало беше ясно, че Яман е страшно наранен орт думите на Мира и това се потвърди вече много пъти.  ooooh! Простил и е, но няма да забрави.  Naughty И както каза Мира - и тя самата няма да забрави.  ooooh! Иначе Мира върна онова нещо  Mr. Green и Яман мнооого му се зарадва и все едно целуваше нея, когато го целуна.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сцената беше много хубава - Мира на пианото и той до китарата.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И не се усети как махна и Мира видя какво има на ръката му!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще се сдобрят, но не знам кога.  Thinking Ще продължат връзката си по доста по-зрял начин.  Peace Иве, може би тогава ще се награбят!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ако се сетя нещо ще пиша пак.  Peace Сега трябва да ставам.  Hug

# 152
ИВЧЕ,вече ще си открадна едно две гифчета,да се преоблека-може нали Confusedмного са сладки Hug Hug Hug

Hug Hug Peace

Тия пък съвсем през просото го удариха.  ooooh! Да я бяха показали тази манекенка. То ясно, че с Чачко обща снимка нямат, ама поне нейна да бяха сложили.  Whistling Да видим конкуренцията  Wink

Laughing Laughing Wink

# 153
Ани, моля те обнови блога си. Време е Чаги да бъде свързан и с булгаристанка. Laughing
Това наистина е смешна статия, с толкова грешки... Има цитати от интервюто му, което даде през септември, но... преиначени. Когато е казал, че не се е помирил с бившата в интервюто имаха предвид с Джейда Гюненч, а не с Гизем Караджа.
И като споменават тази моделка поне една нейна снимка можеха да сложат, нали?!
Ча няма време да отиде да си купи бельо, те пък го загаджиха с някаква фръцла... и защо първо турските медии не пишат, ами хърватските. Иска им се. Peace

Мелодията от пианото ми хареса. Peace

Аз също смятам, че като имаше романтика рейтинга беше по - нисък, турците си искат драмите. Серията за мен беше интересна и нищо не ми е било в повече, напротив - смятам че всичко си беше на място. Peace

# 154
Здравейте всички!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
18-та серия в докса.  Peace

Засега само успях да изгледам серията, после ще чета коментарите.  Peace

Крачола наистина го съжалих. Не може да станеш нормален човек с такъв баща. Просто няма как.  ooooh! В клуба който бяха с тейзето (как пък се намериха???  Mr. Green) и двамата бяха много добри в танците и музиакта беше в унисон със събитията в дома на Крачола. Парапетите им много зле на тези хора яяяяяяяяяяя.  ooooh! Толкова пари да имат, а един свестен парапет да не си сложат.  Mr. Green Но промяната която настъпи в него никак, ам аникак не ми харесва и Яман наистина ще си има големи ядове.  Sad

Разговора между АШК и Крачола беше доста интересен и всъщност сякаш точно тогава Крачола се превърна в силния и могъщ наследник.  Peace Не разбрах точно, но АШК искаше май да контролира акциите на баща му в общия бизнес докато ОркунЧа завърши унито. Ноооооо Крачола каза, че НЕ искал да го натоварва и щял да се консултирта с адвокатите си. smile3521 Според мен постъпи умно, даже много!  Peace А този АШК като разбра,ч е никой не е дощъл на работа и щеше да полудее и така се изказа все едно в смисъл: Ккаво толкова е станало?????  #Crazy #Crazy #Crazy

Мерт не обичал да ходи на погребения,  ooooh! а Селим му каза, че те с Ендер щото ходели с кеф.  hahaha hahaha hahaha Ами доста е инфантилен Мерт, когато е с родителите си, но с Ейлюл не е така!  Naughty Когато Яман се върна и разказваше Мерт го попита дали Ейлюл е била там и се ядоса. След това като дойде Ейлюл Мерт и каза, че е наясно, че тя се срамува от него и от връзката им.  Sad Ейлюл с половин уста си призна, че е така и тя ПОИСКА ВРЕМЕ, но само зада обявят връзката си публично, не да се разделят.  Peace Тя не можела така бързо да се промени и Мерт се чудеше защо хорското мнение е толкова важно за нея.  Peace Но тя каза, че до вчера го наричала шебек пред всички и сеа не можела толкова рязко да смени посоката.  ooooh! Ккато и да е Мерт се съгласи.  Peace Обаче това, че го е страх от мъртъвци беше изиграно перфектно и доста се смях.  Joy Joy Joy Joy

Сега за Яман - Той не искаше да му даде парите точно тзи вечер и да го изложи пред всички, а и не знаеше за РД-то. Но Крачола го предизвика и той го направи. Обаче като научи за смъртта на баща му се почувства много, ама много виновен.  ooooh! Всички се опитаха да му обяснят, че не е така, че бащата на Крачола е знаел за всичките простотии на сина си, но той продължава да се чувства зле.  Sad

Когато излезе от къщата и се обръщаше очакваше МИра да тръгне след него, но тя не го направи.  Naughty Мисля, че беше тръгнала, но когато бащата удари Крачола се върна. Обаче Яман ен занеше за това и каза на Селим: Всеки избра страната на която иска да бъде!  Peace

За мен от самото начало беше ясно, че Яман е страшно наранен орт думите на Мира и това се потвърди вече много пъти.  ooooh! Простил и е, но няма да забрави.  Naughty И както каза Мира - и тя самата няма да забрави.  ooooh! Иначе Мира върна онова нещо  Mr. Green и Яман мнооого му се зарадва и все едно целуваше нея, когато го целуна.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сцената беше много хубава - Мира на пианото и той до китарата.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И не се усети как махна и Мира видя какво има на ръката му!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще се сдобрят, но не знам кога.  Thinking Ще продължат връзката си по доста по-зрял начин.  Peace
Иве, може би тогава ще се награбят!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ако се сетя нещо ще пиша пак.  Peace Сега трябва да ставам.  Hug

smile3521 smile3521 newsm47

Ай вече, че ми писна да чакам.  Mr. Green
Благодаря за разясненията!  Hug Hug Hug

Ани, ти пък да не видиш дъъъъъълъг пост и веднага ме копираш....  Mr. Green hahaha hahaha
И що си гледала, нали всичко ти разказах, кво не си разбрала?  Crossing Arms

# 155
Сетих се нещо много интересно и вярно, което каза Селим на погребението.  Peace

Разговорите на всички винаги са едни и същи, само маските са различни.  Peace Когато са на парти са усмихнати, а сега маските са тъжни, но всичко си е същото.  Peace

Фалш и лицемерие.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Отвратителни са всички.  #Cussing out Судето и майката на Хале най-много.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Коментираха как са намерили Крачола с тейзето. Все едно това е най-важното в случая.  ooooh! Даже Крачола помоли всички да си ходят и да ги оставят сами (след моргата), но Судето като първа самарянка каза, че нямало да ги оставят.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И още нещо: Мира помоли момчетата да не оставят Крачола сам (в първите сцени) за да не отиде при Яман, а Халето веднаг и скочи, че пак мислела за Яман и не била ли Мира тази, която му казала,ч е тук не е Тозлудере.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И тогава Мира и Ейлюл си тръгнаха и Ейлюл и каза да отиде и тя у Мерт, но тя каза, че няма да е уместно.  Peace
После след като се разбра,ч е колата е намерена, а Крачола го няма  #2gunfire завъняа на Мира да я питат дали не се е обаждал и тя веднага отиде да предупреди охраната на Серез, ако се ояви Крачола да предупреди Селим и да не го пуска да влезе.  Peace

Вече наистина ставам.  Joy Joy Joy

Зори нямам време, но мярнах това за босненката и се ядосах много!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Някоя нашенка трябва да го вземе!!!!  Hug Hug Hug Hug Време е да правим кастинга!!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 156
Като гледам рейтинга има лек спад от миналата седмица.
17 Тотал-10,12%, АВ-11,67%.
18 Тотал-9,93%, АВ-10,12%.
Всъщност мелодията, която се предполага, че Мира свиреше е изпълнение на Тойгар, вълшебник ми е той, вълшебник. Two Hearts

# 157
Анкетка- кой бил най-красив?  Crazy

http://gecce.com/anket/ekranlarin-en-yakisikli-jonu-sizce-hangisi

#Crazy #Crazy Тез пък!
ooooh!

# 158
Зори нямам време, но мярнах това за босненката и се ядосах много!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Някоя нашенка трябва да го вземе!!!!  Hug Hug Hug Hug Време е да правим кастинга!!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

Какъв кастинг?! Извинете, но ЧагиЗо е с предимство. Трябва да си вдигнем акциите преди излъчването на "Диамантите". Я вижте за ПО всяка седмица 3 - 4 статии за ашк на сета, а за Д нито една. Laughing Не може така. Mr. Green

# 159
Всъщност мелодията, която се предполага, че Мира свиреше е изпълнение на Тойгар, вълшебник ми е той, вълшебник. Two Hearts

Така е!!! Peace Той е най - добрият! Peace Всяка негова песен или мелодия докосва сърцето ми. Peace

Търся си  песента дето тейзето и Крачо танцуваха.

# 160
# 161

Търся си  песента дето тейзето и Крачо танцуваха.

# 162
Вени, благодаря ти!  bouquet

# 163
# 164
Вчерашната серия ми хареса и отново благодаря за приятната ви компания Hug.
Крачола се справи, но изражението му като се нахвърли на баща му ме довърши, толкова ми напомняше на новогодишния танц, че... Mr. Green. В бара бяха страхотни със Седеф- танци, китари, пеене, драма. Очаквах Мира да отиде и да говори с Яман вечерта ooooh!, но може би така стана по-добре и наистина им трябва малко време. Момента, когато свиреше на пианото много ми хареса, а мелодията и сега си я пускам.
Но честно казано това, което мен ме изненада е факта, че Хасан стана толкова близък с Оркун точно сега. Очаквах Оркун да го нападне, заради разкритията и парите, и когато в къщата се тропаше на вратата очаквах да го видя с червени очи, готов да му се нахвърли  Twisted Evil Mr. Green Mr. Green А те взеха, че станаха официално двойка  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green.
Някой може ли да ми каже само Айшето какво каза на Мира и баща и в болницата, когато и предложиха пари?  newsm78
А относно маските и лицемерието. Съгласна съм.
"Обществото е бал с маски,където всеки крие истинската си същност и я разкрива като се крие."

Общи условия

Активация на акаунт