"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 329
  • 689
  •   1
Отговори
# 165

Добро утро на всичкиии ...  Heart Eyes Пожелавам ви приятен ден с много усмивки и хубави моменти...  Heart Eyes
Дано новото ми клипче на Яман и Мира да ви хареса...   Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 166
Kerem Bürsin отдавна диша във врата на Чаатай Улусой в подобни анкети и не съм изненадана от факта, че води, а и е късо подстриган, Joy и е симпатяга. В анкетата за двойка на сезона спечели с партньорката си Ханде. Не са неземни красавци, но са симпатяги и стоят ослепително един до друг на екрана.
Пускам Ви информативно подобни статии.
Всеки си пише каквото си поиска без да се замисля, че на феновете и антифеновете малко им трябва, и после защо ги погвали в социалните мрежи.
Ми докато има подобни статии и атаките в туитъра към определени лица няма да стихнат.

http://www.acunn.com/haber/cagataya-hangi-partneri-daha-cok-yakisiyor/125487

# 167
Вчерашната серия ми хареса и отново благодаря за приятната ви компания Hug.
Крачола се справи, но изражението му като се нахвърли на баща му ме довърши, толкова ми напомняше на новогодишния танц, че... Mr. Green. В бара бяха страхотни със Седеф- танци, китари, пеене, драма. Очаквах Мира да отиде и да говори с Яман вечерта ooooh!, но може би така стана по-добре и наистина им трябва малко време. Момента, когато свиреше на пианото много ми хареса, а мелодията и сега си я пускам.
Но честно казано това, което мен ме изненада е факта, че Хасан стана толкова близък с Оркун точно сега. Очаквах Оркун да го нападне, заради разкритията и парите, и когато в къщата се тропаше на вратата очаквах да го видя с червени очи, готов да му се нахвърли  Twisted Evil Mr. Green Mr. Green А те взеха, че станаха официално двойка  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green.
Някой може ли да ми каже само Айшето какво каза на Мира и баща и в болницата, когато и предложиха пари?  newsm78
А относно маските и лицемерието. Съгласна съм.
"Обществото е бал с маски,където всеки крие истинската си същност и я разкрива като се крие."
Каза, че не иска милостиня и ако Фарук наистина иска да й помогне, да й даде работа. Май направо му предложи да готви и да чисти дома му, за да има къде да остане.
На мен ми се стори, че беше искрена.  Peace И нейната не е лесна.

# 168
iveto_32

Фарук предложи пари на Айше,  но тя се ориентира доста добре в ситуацията. Разбра кой е Фарук и му каза, ако иска да и помогне да и даде работа. Той отначало не искаше, но после се съгласи до излизането на Гирай от затвора поне Айше да работи в новия му дом - да му готви, да чисти и т.н.  Peace

А Кенан писа на Гирай, ако излезне по-рано от него да прави каквото иска, ако иска да се жени за Айше, но да бъде очите и ушите на Кенан навън и да е близо до Яман.  ooooh! ooooh! ooooh! Ако го направи, Кенан ще му прости всичко, но ако не - ще си получи заслуженото.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Батко Кенан направо ме ядосва мнооого  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Но батко Али - не!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мира и Яман, когато тя отиде да предупреди охраната за Оркун.

Яман: Ккаво става?
Мира: Няма нищо.
Яман: Мира, попитах какво става????
Мира: Ами Оркун е илзезнал от дома си, не го знаят къде е. Майка му се притеснява.Туче ме потърси преди малко и аз за да не направи някоя лудост, да дойде тук, реших да предупредя.
Яман: Развалих спокойствието на всички.
Мира: Ти не си казал нищо, което Оркун да не е направил.
Яман: И така да е, не беше подходящото време, ако знаех, че има РД
Мира: Оркун отдавна заслужи това. Той е накарал да откраднат парите, нали? Ти не ми каза и за снимките, които ти е пратила Хале.
Яман: Защото се случи точно, когато научи за баща си и Седеф. После нещата се усложниха ..

Ейлюл и Мерт идват ...

Яман: Хайде прибирай се вече, студено е, а си тънко облечена. И не го мисли Оркун. Той се обича прекалено за да посегне на себе си.
МИра: Аз не се притеснявам за него.
Яман: И за мен не се притеснявай. Лека нощ.

# 169
Това не е ли ексгаджето на Ейлюл:

Красавец си е. Peace

Наде, и на мен ми харесват Зейкер като двойка. Керемчо е красавец, но за мен Ча е най - красивият. Heart Eyes

# 170
iveto_32

Фарук предложи пари на Айше,  но тя се ориентира доста добре в ситуацията. Разбра кой е Фарук и му каза, ако иска да и помогне да и даде работа. Той отначало не искаше, но после се съгласи до излизането на Гирай от затвора поне Айше да работи в новия му дом - да му готви, да чисти и т.н.  Peace

А Кенан писа на Гирай, ако излезне по-рано от него да прави каквото иска, ако иска да се жени за Айше, но да бъде очите и ушите на Кенан навън и да е близо до Яман.  ooooh! ooooh! ooooh! Ако го направи, Кенан ще му прости всичко, но ако не - ще си получи заслуженото.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Батко Кенан направо ме ядосва мнооого  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Но батко Али - не!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мира: Ами Оркун е илзезнал от дома си, не го знаят къде е. Майка му се притеснява.Туче ме потърси преди малко и аз за да не направи някоя лудост, да дойде тук, реших да предупредя.
Мира: Оркун отдавна заслужи това. Той е накарал да откраднат парите, нали? Ти не ми каза и за снимките, които ти е пратила Хале.
Яман: Защото се случи точно, когато научи за баща си и Седеф. После нещата се усложниха ..

Ейлюл и Мерт идват ...

Яман: Хайде прибирай се вече, студено е, а си тънко облечена. И не го мисли Оркун. Той се обича прекалено за да посегне на себе си.

Оф и Кенан ще притиска Яман.  ooooh! ooooh! ooooh! Не му стигат другите неприятели. Интересно баща им каква ли роля ще играя?
Ех, тоз Яманко не пропуска случай да подметне на Мира нещо за Оркун.  Naughty Laughing А тя наистина през цялото време се притесняваше за Яман.

# 171

Ние нали си знаем кой е най-красив и прекрасен????  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy За други е този Керем, за трети друг ... "на вкус и цвет, товарищей нет!" са казали руснаците, а те са доста мъдър народ.  Peace

Обаче за тази босненката имам едно въпросче, някъде пише ли и поне името, че аз нещо не го виждам?  newsm78

и никакво даване на Чачко на някакви хърватки, босненки и всякакви други тъмни и неизвестни  балкански субекти.  Naughty Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy И ако ще става гей да се взимат с Крачола, а не както е писала май Вени - да не помислят да му лепнат някой друг!!!!  Naughty Naughty Naughty Крачола може да е всякакъв и аз да го мразя повечето време  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, но все пак си има фенки - даже се увеличават бързо и скоро местата във фенклуба ще свършват!!!  Joy Joy Joy И за мен няма да има място.  newsm44 newsm68

Ако можеше да се посочват по два отговора щях да кажа, че Вени и Ивето влизат голи в банята, но то не може.  newsm78 Или да си признават, ако са те!!!!  Hug Hug Hug Или които са да си казват!!!  Hug Hug Hug Няма нищо лошо да искаш да се къпеш с Крачола.  hahaha hahaha hahaha

Малкото Крачолче беше много, много сладко!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но мисля, че прозвището Крачол трябва да го изоставим, човека вече ходи с нормални крачоли.  hahaha hahaha hahaha
Става солиден мъж с бизнес и даже май влезе (буквално) в обувките на баща си.  Mr. Green

# 172

Ейлюл и Мерт идват ...

bouquet  bouquet  bouquet

Обичал се Крачолчо прекалено много, че да си посегне....  hahaha hahaha hahaha

Ескито на Ейлюл наистина е готин.  Crazy

Ама тоз дето води в анкетата   Naughty Sick Sick

# 173

Ейлюл и Мерт идват ...

Иве,   Joy Joy Joy Joy то може двусмислено да се тълкува така както съм го написала, но нали знаеш, че аз превеждам по смисъл, а не буквално.  Hug Та Яман буквално каза :"Обича се достатъчно за да не си навреди." Специално за т б го изслушах пак.  Joy Joy Joy Знаех си, че ще се хванеш за това!!!!  ooooh! Joy Joy Joy

# 174
Това не е ли ексгаджето на Ейлюл:

Скрит текст:

Красавец си е. Peace

Наде, и на мен ми харесват Зейкер като двойка. Керемчо е красавец, но за мен Ча е най - красивият. Heart Eyes
Мисля, че е той Зори и наистина е симпатяга.
Мдааа, знам си, че батко Кенан и Гирайчо и те, ще следват Яман по петите му, а като излезне брат му от затвора не ми се мисли колко, ще му е ядосан заради това, че върна парите.
Засега Туран стои някак си в сянка но очаквам да се активизира в защита на Яман.

# 175
Иначе Мира върна онова нещо  Mr. Green и Яман мнооого му се зарадва и все едно целуваше нея, когато го целуна.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сцената беше много хубава - Мира на пианото и той до китарата.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И не се усети как махна и Мира видя какво има на ръката му!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще се сдобрят, но не знам кога.  Thinking Ще продължат връзката си по доста по-зрял начин.  Peace Иве, може би тогава ще се награбят!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ани,точно такова усещане остави и у мен.Целувката,притискането до лицето на гривната бяха за Мира...липсва му,много,и нейната близост също...Обаче е инат. Joy Сцената беше разкошна!  Crazy
 newsm78Докато гледах се чудех защо сценаристката забива толкова навътре в драмата и екшъна, newsm78оригинала е лек и приятен ,и оставя съвсем различни усещания.
ThinkingНе очаквах бащата на Оркун да умре така нелепо.В ОК той е причината Люк и Райън да заровят томахавката и да започнат да се разбират.Не че станаха първи приятели,но доста добре се разбираха и доверие си имаха даже -особено Люк на Райън.Заедно научиха,че бащата на Люк е бисексуален,Люк се срина,Райън се държа много мъжки-показа съпричастност и разбиране ,и беше дискретен. NaughtyСамо на Мариса разказа какво са видели с Люк. #CrazyА тука финалната сцена води в съвсем друга посока...Не ми се вярва, че сценаристката ще се отдалечи чак толкова от оригинала.Все си мисля,че сцената на гробището ще има продължение с неочакван обрат.Иначе,ако има такава голяма  свобода да  прави свой прочит и подобрения върху оригиналния сценарий може и други изненади да има в цялата история и края и.
Малко цветен фон на темата. Wink

# 176

Ние нали си знаем кой е най-красив и прекрасен????  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy

newsm10 newsm10 newsm03

Обаче за тази босненката имам едно въпросче, някъде пише ли и поне името, че аз нещо не го виждам?  newsm78

и никакво даване на Чачко на някакви хърватки, босненки и всякакви други тъмни и неизвестни  балкански субекти.  Naughty Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy И ако ще става гей да се взимат с Крачола, а не както е писала май Вени - да не помислят да му лепнат някой друг!!!!  Naughty Naughty Naughty Крачола може да е всякакъв и аз да го мразя повечето време  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, но все пак си има фенки - даже се увеличават бързо и скоро местата във фенклуба ще свършват!!!  Joy Joy Joy И за мен няма да има място.  newsm44 newsm68

Peace Peace Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ако можеше да се посочват по два отговора щях да кажа, че Вени и Ивето влизат голи в банята, но то не може.  newsm78 Или да си признават, ако са те!!!!  Hug Hug Hug Или които са да си казват!!!  Hug Hug Hug Няма нищо лошо да искаш да се къпеш с Крачола.  hahaha hahaha hahaha

Малкото Крачолче беше много, много сладко!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но мисля, че прозвището Крачол трябва да го изоставим, човека вече ходи с нормални крачоли.  hahaha hahaha hahaha
Става солиден мъж с бизнес и даже май влезе (буквално) в обувките на баща си.  Mr. Green

Ако знаеш, как ме е яд, че не може да избера две опции в анкетата...  Mr. Green Mr. Green
Айде вече признавайте сиииииииииииииии......  Crossing Arms Crossing Arms

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за малкото Крачолче. Видя ли онова ревливото?  Mr. Green Дали беше Бурак, или Дурук?  Mr. Green Laughing

С дълги или къси крачоли  Naughty  - Крачолчо ще си е!
  Crossing Arms Crazy

# 177
И аз изгледах 18 . Всъщност Яман помаха с лилавата гривничка на Мира още като отиваха на погребението, но тя не я забеляза  Naughty

# 178

Ейлюл и Мерт идват ...

Иве,   Joy Joy Joy Joy то може двусмислено да се тълкува така както съм го написала, но нали знаеш, че аз превеждам по смисъл, а не буквално.  Hug Та Яман буквално каза :"Обича се достатъчно за да не си навреди." Специално за т б го изслушах пак.  Joy Joy Joy Знаех си, че ще се хванеш за това!!!!  ooooh! Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Вики,
  Hug Hug Hug

Излизам, да не пишете много
  Naughty Mr. Green Hug Hug

# 179

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за малкото Крачолче. Видя ли онова ревливото?  Mr. Green Дали беше Бурак, или Дурук?  Mr. Green Laughing

С дълги или къси крачоли  Naughty  - Крачолчо ще си е![/i]  Crossing Arms Crazy

Малкото Крачолче голям бонбон. Онова ревливото трябва да е Дурук, защото е чернооко.  Peace /Ох, нали Бурак е синеокия хубавец. Нещо не мога да се оправя с имената им  ooooh!/
А дали девойката до Крачолчето е Мира.  newsm78 Ако е тя, значи от малка още има склонност към екстравагантни очила.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт