и е симпатяга. В анкетата за двойка на сезона спечели с партньорката си Ханде. Не са неземни красавци, но са симпатяги и стоят ослепително един до друг на екрана.
.
, но може би така стана по-добре и наистина им трябва малко време. Момента, когато свиреше на пианото много ми хареса, а мелодията и сега си я пускам.
И нейната не е лесна. 
Ако го направи, Кенан ще му прости всичко, но ако не - ще си получи заслуженото.

Но батко Али - не!!!

Ако го направи, Кенан ще му прости всичко, но ако не - ще си получи заслуженото.

Но батко Али - не!!!

Не му стигат другите неприятели. Интересно баща им каква ли роля ще играя?

Тез пък! 

За други е този Керем, за трети друг ... "на вкус и цвет, товарищей нет!" са казали руснаците, а те са доста мъдър народ. 

И ако ще става гей да се взимат с Крачола, а не както е писала май Вени - да не помислят да му лепнат някой друг!!!!
Крачола може да е всякакъв и аз да го мразя повечето време
, но все пак си има фенки - даже се увеличават бързо и скоро местата във фенклуба ще свършват!!!
И за мен няма да има място.
Или да си признават, ако са те!!!!
Или които са да си казват!!!
Няма нищо лошо да искаш да се къпеш с Крачола.

Но мисля, че прозвището Крачол трябва да го изоставим, човека вече ходи с нормални крачоли.

то може двусмислено да се тълкува така както съм го написала, но нали знаеш, че аз превеждам по смисъл, а не буквално.
Та Яман буквално каза :"Обича се достатъчно за да не си навреди." Специално за т б го изслушах пак.
Знаех си, че ще се хванеш за това!!!!

Сцената беше много хубава - Мира на пианото и той до китарата.
И не се усети как махна и Мира видя какво има на ръката му!
Ще се сдобрят, но не знам кога.
Ще продължат връзката си по доста по-зрял начин.
Иве, може би тогава ще се награбят!!!

Сцената беше разкошна! 
Докато гледах се чудех защо сценаристката забива толкова навътре в драмата и екшъна,
оригинала е лек и приятен ,и оставя съвсем различни усещания.
Не очаквах бащата на Оркун да умре така нелепо.В ОК той е причината Люк и Райън да заровят томахавката и да започнат да се разбират.Не че станаха първи приятели,но доста добре се разбираха и доверие си имаха даже -особено Люк на Райън.Заедно научиха,че бащата на Люк е бисексуален,Люк се срина,Райън се държа много мъжки-показа съпричастност и разбиране ,и беше дискретен.
Само на Мариса разказа какво са видели с Люк.
А тука финалната сцена води в съвсем друга посока...Не ми се вярва, че сценаристката ще се отдалечи чак толкова от оригинала.Все си мисля,че сцената на гробището ще има продължение с неочакван обрат.Иначе,ако има такава голяма свобода да прави свой прочит и подобрения върху оригиналния сценарий може и други изненади да има в цялата история и края и.

Тез пък! 

И ако ще става гей да се взимат с Крачола, а не както е писала май Вени - да не помислят да му лепнат някой друг!!!!
Крачола може да е всякакъв и аз да го мразя повечето време
, но все пак си има фенки - даже се увеличават бързо и скоро местата във фенклуба ще свършват!!!
И за мен няма да има място.

Или да си признават, ако са те!!!!
Или които са да си казват!!!
Няма нищо лошо да искаш да се къпеш с Крачола.

Но мисля, че прозвището Крачол трябва да го изоставим, човека вече ходи с нормални крачоли.

за малкото Крачолче. Видя ли онова ревливото?
- Крачолчо ще си е!

то може двусмислено да се тълкува така както съм го написала, но нали знаеш, че аз превеждам по смисъл, а не буквално.
Та Яман буквално каза :"Обича се достатъчно за да не си навреди." Специално за т б го изслушах пак.
Знаех си, че ще се хванеш за това!!!!

за малкото Крачолче. Видя ли онова ревливото?
- Крачолчо ще си е![/i]

/Ох, нали Бурак е синеокия хубавец. Нещо не мога да се оправя с имената им
/
Ако е тя, значи от малка още има склонност към екстравагантни очила. Препоръчани теми