"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 317
  • 689
  •   1
Отговори
# 240
Крачолчо до сега беше страхливец, ама за напред май ще става зъл,събра се с този боклук Хасан и ще видим какви ще я свършат Shockedсамо да направи нещо лошо на Яманчи и ще го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 241
  • близо до брега на морето
Иве, имам една молба - когато имаш време естествено-ще можеш ли да ми спретнеш едно гифче на ашкъмчо, там където маха с ръка на Мира. Но ако може да е само той Hug

# 242
Скрит текст:
Въпрос:    Харесвате ли Крачола и бихте ли му влезнали във фен клуба?
Да.    - 9 (20.9%)
Не.    - 10 (23.3%)
За Крачола и гола в банята влизам.    - 2 (4.7%)
Симпатяга е , но чак в клуба му няма да влизам.    - 18 (41.9%)
Не мога да го мисля сега.    - 2 (4.7%)
Друго-споделете в темата.    - 2 (4.7%)

Общ брой гласове: 43

Boika Boqnova, Dalila12, ludetina ulusoy, mireti, stankova82, taneva7878, Toni:), valia_nana, Venetat (+ 4 Скрит/и) и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
Mr. Green
Здравейте на всички, този Крачооооол, от няколко дни само за него говорим пък и да доказваме трябва, че няма да се къпем с него Joy Joy Joy
Дано да са верни предположенията, че ще има обрат на гробището, че иначе - горкият Яманчо, ще го изядат с прахта от Тузлудере барабар. #Crazy
На мен пък в повече ми идва, когато го представят като жертва, предпочитам борбен Яман, както смел беше в началото и се противопоставяше на всички. В последните няколко серии като че пресолиха със злощастния му късмет и съвпадение на обстоятелства - все не е на подходящото място и време с подходящите хора, а уж все за добро го прави...

# 243
Иве, имам една молба - когато имаш време естествено-ще можеш ли да ми спретнеш едно гифче на ашкъмчо, там където маха с ръка на Мира. Но ако може да е само той Hug

То сигурно ще се появи такова гифче,  Peace  ще се оглеждам... Grinning
Ако ли не,  Naughty ще ти го направя, но ще се забавя - сигурно в понеделник или вторник.
Peace Hug

# 244
Крачолчо до сега беше страхливец, ама за напред май ще става зъл,събра се с този боклук Хасан и ще видим какви ще я свършат Shockedсамо да направи нещо лошо на Яманчи и ще го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И аз, и аз  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Даже имам и по-хубави оръжия!!!  smile3521 smile3521

Зори, този път на Крачола и гифчета са му направили.  ooooh! Ама заслужи си ги наистина момчето.  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Да.    - 9 (20.9%)
Не.    - 10 (23.3%)

Boika Boqnova, Dalila12, ludetina ulusoy, mireti, stankova82, taneva7878, Toni:), valia_nana, Venetat (+ 4 Скрит/и) и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
Mr. Green
Здравейте на всички, този Крачооооол, от няколко дни само за него говорим пък и да доказваме трябва, че няма да се къпем с него Joy Joy Joy
Дано да са верни предположенията, че ще има обрат на гробището, че иначе - горкият Яманчо, ще го изядат с прахта от Тузлудере барабар. #Crazy
На мен пък в повече ми идва, когато го представят като жертва, предпочитам борбен Яман, както смел беше в началото и се противопоставяше на всички. В последните няколко серии като че пресолиха със злощастния му късмет и съвпадение на обстоятелства - все не е на подходящото място и време с подходящите хора, а уж все за добро го прави...

Валя  Hug Hug и аз харесвам повече борбения и буйния Яманчи, но явно наистина ще се промени и вече започна.  Rolling Eyes Не знам какво ще се случи, но дано Краси не е права за Еджето  да си е харесала Краочла и да набляга на него, а Яманчи да го прати в трета глуха.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 245
Скрит текст:
Да.    - 9 (20.9%)
Не.    - 10 (23.3%)

Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ха така, доказателства трябват, на голи приказки вече не вярваме.  hahaha hahaha
Аз досега все се надявах Яман и Оркун да си стиснат ръцете, ама едва ли ще стане.  Whistling Твърде много неща има вече помежду им.
Но пък на един могъщ и лош Крачол ще трябва да се противопостави един могъщ и добър Яман. Така че аз очаквам интересен сблъсък.  Naughty
Просто ЯмОр ще минат на друго ниво.  Mr. Green

# 246

Нашето / 4470 4470/ Крачолче става смахнато и зло,  Mr. Green Crazy
и прилага - "зъб за зъб, и око за око".... ooooh!
Кво ли чака милото Яманче? Sad
Ще има да влиза от капанче в капанче... Mr. Green
Че Крачолчето проклето,  Joy
не моЙ се спря до следващото лЕто.... Whistling

Сега е костюмар сериозен,  Crazy
някой викат - бил им грозен.  Shocked ooooh!
Не бе, той е тъй шикозен,
          даже грациозен,  Crazy
на моменти - неустоимо мистериозен. Crazy Mr. Green

И с тая визия веднага,
нови фенки наредиха се на прага,  #Crazy
на Крачоловия фенски клуб,
искали го, нищо че е груб...  Shocked Angry

Алоооооуууууу,  Naughty  поспрете се бе,
                        отново казвам  Naughty -
и бързо, бързо ги порязвам,  Mr. Green
той избра си вече две,    4470 4470
не, не иска нови фенове.   Stop Mr. Green

Обаче, тук да поясня -  Naughty
любимецът ми абсолютен
                            нека разясня,  Naughty
ако Крачолчето ми тъй любимо,  Crazy
нападне лошо Яманчето неповторимо,  Crazy smile3544
ще го изям с парцали аз,  Mr. Green
ще му набия канчето тогаз.  bambam

Дори да е страхотен колорит,
винаги Яман ще бъде моят фаворит!
  Naughty Crazy Crazy

# 247
Не му намирам кусури на Яман или на който и да е друг, само отбелязвам това, което ми е направило впечатление както в играта им така и в излъчването им.
Например, когато ги даваха Мира и Яман на пейката, и когато тя подсмърчаше ми се стори, че чак се разсополиви както в един от началните епизоди след неприятностите в ресторанта, а може да е от самите й изразени гънки от двете страни на носа й но не ми се гледа повторно епизода, че да я заничам отново.
Въобще не вярвам, че, ще настъпи положителен обрат помежду им след срещата им на гробището. Досега каквото съм си помисляла все е ставало и не съм се лъгала, напротив на Яман тепърва, ще му се стъжни, и то много.
Очилата й бяха повече от ужасни.

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 19:25 от Neidjal

# 248
Аз мисля, че в началото Я беше по-първичен, а сега когато избра да играе тяхната игра показва динамика. Сега той управлява връзката си с Мира (постави условия и изисквания към М и към себе си), с които Мира само се съгласява. Управлява връзката си с Тозлудере (брат си, Лейля, Айше, Хасан) Промени виждането за Я на кръга Оркунч след връщането на парите. Показа, че може да е Серез.

# 249
Скрит текст:
Да.    - 9 (20.9%)
Не.    - 10 (23.3%)

Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ха така, доказателства трябват, на голи приказки вече не вярваме.  hahaha hahaha

Peace Joy Joy Joy Joy

Аз досега все се надявах Яман и Оркун да си стиснат ръцете, ама едва ли ще стане.  Whistling Твърде много неща има вече помежду им.
Но пък на един могъщ и лош Крачол ще трябва да се противопостави един могъщ и добър Яман. Така че аз очаквам интересен сблъсък.  Naughty
Просто ЯмОр ще минат на друго ниво.  Mr. Green

Аз още се надявам,  Whistling  ама... Thinking
Някой ми е урочасал дуета!
  #Cussing out Mr. Green Joy Joy Joy

# 250
  • Яко в Матрицата...

Нашето / 4470 4470/ Крачолче става смахнато и зло,  Mr. Green Crazy
Че Крачолчето проклето,  Joy

Сега е костюмар сериозен,  Crazy
някой викат - бил им грозен.  Shocked ooooh!
          даже грациозен,  Crazy

И с тая визия веднага,
нови фенки наредиха се на прага,  #Crazy
искали го, нищо че е груб...  Shocked Angry

Алоооооуууууу,  Naughty  поспрете се бе,
                        отново казвам  Naughty -
и бързо, бързо ги порязвам,  Mr. Green
той избра си вече две,    4470 4470
не, не иска нови фенове.   Stop Mr. Green

Обаче, тук да поясня -  Naughty
любимецът ми абсолютен
                            нека разясня,  Naughty
ако Крачолчето ми тъй любимо,  Crazy
нападне лошо Яманчето неповторимо,  Crazy smile3544
ще го изям с парцали аз,  Mr. Green
ще му набия канчето тогаз.  bambam

винаги Яман ще бъде моят фаворит!
  Naughty Crazy Crazy

bouquet  bouquet  bouquet  smile3501

# 251

Нашето / 4470 4470/ Крачолче става смахнато и зло,  Mr. Green Crazy
Скрит текст:
Че Крачолчето проклето,  Joy

Сега е костюмар сериозен,  Crazy
някой викат - бил им грозен.  Shocked ooooh!
          даже грациозен,  Crazy

И с тая визия веднага,
нови фенки наредиха се на прага,  #Crazy
искали го, нищо че е груб...  Shocked Angry

Алоооооуууууу,  Naughty  поспрете се бе,
                        отново казвам  Naughty -
и бързо, бързо ги порязвам,  Mr. Green
той избра си вече две,    4470 4470
не, не иска нови фенове.   Stop Mr. Green

Обаче, тук да поясня -  Naughty
любимецът ми абсолютен
                            нека разясня,  Naughty
ако Крачолчето ми тъй любимо,  Crazy
нападне лошо Яманчето неповторимо,  Crazy smile3544
ще го изям с парцали аз,  Mr. Green
ще му набия канчето тогаз.  bambam

винаги Яман ще бъде моят фаворит![/i]  Naughty Crazy Crazy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm20 newsm20   love001  Hug Hug Hug Hug

Обачеееее искам да видя как ще набиеш канчето на Крачола!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha Само да направи нещо на Яманчи и ще чакаааааам да видя!!!  Party Party Party И оръжия ще ти дам ако искаш.  Hug Hug

Аз мисля, че в началото Я беше по-първичен, а сега когато избра да играе тяхната игра показва динамика. Сега той управлява връзката си с Мира (постави условия и изисквания към М и към себе си), с които Мира само се съгласява. Управлява връзката си с Тозлудере (брат си, Лейля, Айше, Хасан) Промени виждането за Я на кръга Оркунч след връщането на парите. Показа, че може да е Серез.

+10000  Hug Ще се опита да играе по техните правила и тяхната игра. И наистина НЕ иска да разочарова Серез, защото за първи път има истинско семейство, което го подкрепя и му помага, като не му спестява и критиките естествено.  Peace Той иска да стане част от това семейство и го показа по категоричен начин.  Peace

# 252

Ани , аз затова и го пиша , защото не искам да се случи  Peace Естествено , че сералите си имат едни и същи похвати но аз може би очаквах да се излезе от матрицата , до тук беше добре - ще гледаме и ще видим !

Ива    newsm51 smile3525 newsm51 ние си те знаем че си под прикритие с Крачола
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 253
 Hug Hug Hug
Анииии, много ни липсваше снощи, Heart Eyes
особено на такива пълни езикови слепци като мен. Embarassed
Ивето беше разбрала 2-3 думи, ама аз и толкова не разбрах,  ooooh! но пък добре, че в епизода имаше доста пиянски танци, та те са разбираеми за всички  Joy Универсални от лингвистична гледна точка, тъй да се каже hahaha
Само знам, че все по-малко свежи сценки има /като Мерт пиян в басейна или на трактора например/, за сметка на злощастни съвпадения и някакви драми, а на мен филмът ми допада точно заради леките, с много хумор и самоирония заснети сцени.  Повече сълзи не ми се гледат Mr. Green

# 254
+1
Абсолютно и аз оставам с впечатление, че той диктува правилата на играта, в която доброволно реши да влезне.

Общи условия

Активация на акаунт