"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 267
  • 689
  •   1
Отговори
# 300
Какво очаквам от Едже.
Скрит текст:
1.Батко Кенан да излезе и да дапочне да се грижи за Яман отдалече и незабележимо.Същото да стори и баща му който има и кураж и възможност да защити децата си-поне на този етап от живота си.най-малкото и двамата ненавиждат Хасан и имат сметки за уреждане с него.
2.Крачола не спря да мисли за миг как да удовлетвори егото си-дори когато трябваше да скърби за баща си не пропусна и миг да се свърже с Хасан след неговия SMS.Голяма беля ще си навлече на главата с него/Хасан е алчен,примитивен и продажен-ще го продаде за 29 сребърника/.
3.АШК ще забърка Оркун във финансови сделки от които само той ще   спечели.
4.Алчната Суде ще прави ще струва ,но пак ще се опита да тласне Мира към Оркун-хем богат хем от клуба пък и готов да играе по нейните правила.
5.Очаквам приятелите на Оркун да се отдръпнат ле-е-е-еко от него.Седеф да се забърка с Оркун и да изнерви баща си,Суде и Хале.Хaсан да научи първо за връзката им и да се опита да ги изнудва.Покрай това ще забърка Оркун с подземния свят,ще засташи живота на Мира и Оркун и тогава Яман ще ги спаси от голее-е-е-еми беди.Това ще е повратната точка в отношенията Яман-Оркун-Хасан.
Би било добре, но първа точка ме съмнява.
Кенан много му е ядосан заради това, че върна парите и няма да му го прости. От друга страна в един от предишните епизоди когато го посетиха Невин и Хасан в затвора ми стана ясно, че завижда на брат си за шанса, който получи от с-во Серез, и едва ли не Яман трябва да му е благодарен за случилото се.
Според мен отношенията между двамата братя никога вече няма да са същите както преди, най-малкото което е, защото самия Яман започна да се променя и пренареди приоритетите си.

# 301

Олеее Вени  Hug Hug Hug много, ама много е хубаво това клипче!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нали! И на мен много ми хареса. Сцените и думите са страхотно подбрани и подредени.

Вени,тенкс! Hug Великолепен клип.  smile3501

# 302
Какво очаквам от Едже.
1.Батко Кенан да излезе и да дапочне да се грижи за Яман отдалече и незабележимо.Същото да стори и баща му който има и кураж и възможност да защити децата си-поне на този етап от живота си.най-малкото и двамата ненавиждат Хасан и имат сметки за уреждане с него.
2.Крачола не спря да мисли за миг как да удовлетвори егото си-дори когато трябваше да скърби за баща си не пропусна и миг да се свърже с Хасан след неговия SMS.Голяма беля ще си навлече на главата с него/Хасан е алчен,примитивен и продажен-ще го продаде за 29 сребърника/.
4.Алчната Суде ще прави ще струва ,но пак ще се опита да тласне Мира към Оркун-хем богат хем от клуба пък и готов да играе по нейните правила.
5.Очаквам приятелите на Оркун да се отдръпнат ле-е-е-еко от него.Седеф да се забърка с Оркун и да изнерви баща си,Суде и Хале.Хaсан да научи първо за връзката им и да се опита да ги изнудва.Покрай това ще забърка Оркун с подземния свят,ще засташи живота на Мира и Оркун и тогава Яман ще ги спаси от голее-е-е-еми беди.Това ще е повратната точка в отношенията Яман-Оркун-Хасан.

Hug Това първото поне в частта за Кенан едва ли ще се случи.  Rolling Eyes Той е като баща им, не е като Яман и не ми се вярва да се промени. Иначе бох искала.  Peace
Много ще се радвам Хасан да забие нож в гърба на Крачола.  Mr. Green
Крачола доста му се опъна на АШК и не мисля, че ще се остави да го измами.  Peace
Каквото и да прави Суде - Мира вече знае какво представлява Крачола и няма да се върне при него, каквото и да направи Яман.
Това за Седеф и Оркун и аз си го помислих докато гледах серията, доста се сближиха с тези бурни танци и песни.  Peace Но чак до мафията не ми се вярва да стигне Крачола, а Яман пък още по-малко.  Naughty

# 303
  • в очите на дъщеря си
Преводачите:

Моля ако някой има ангажимент и  не може да превежда да ме уведоми на време за да не се получават проблеми .

Иве, Зори страшни сте поетеси.  bouquet  bouquet

# 304
Скрит текст:

Днес изгледах снощния епизод..Ако ви кажа,че най-много ми хареса сцената с танца на Оркун,предполагам,че няма да стреляте по мен много newsm43 newsm43 newsm43
Прекрасна игра на Метин Дюлгер..Перфектна Peace Peace Peace Peace
Яман е много твърд в намерението  си да стои далеч от Мира.Но поне й каза,че любовта му към нея не е намаляла..И да не искаме да си признаем,ние бяхме много силно разтърсени от тези думи..Нека първо се опитаме да преодолеем това,нека си дадем малко време.. Ето го  моя човек..Железен,твърд и непоколебим! Naughty Naughty

Най-много ме трогна онази сцена,в която Яман видя ластика на Мира..Как се зарадва,как с голям копнеж целуна ластика..Чаатай още веднъж ме остави без думи с играта си..Това момче задобрява все повече и повече..Всяка мимика,всеки жест,всяко изражение си е на място..Всичко  е премерено с прецизна точност..
Мерт..Ей,това момче е върха..Как само се замоли на Сузи да не гаси лампите преди той да се е качил в стаята си..И такъв тънък хумор има.. Съжалявам само за това,че в английския превод се губи голяма част от този хумор..Репликите му повечето са изпуснати при превода..Не искам да подценявам труда на онези момичета от викито,които превеждат от турски на английски..Знам колко е трудно да се занимаваш с преводи,нямам намерения и да ги критикувам,но наистина бих желала да се усетят емоциите от репликите на героите..

Тинче,аз съм готова с моята част от превода..Искам само да уточня,че обръщението лан на Яман си го оставям така..Защото вярвам,че само така ще има ефект.. Naughty Naughty

newsm10 newsm10    bouquet  bouquet  bouquet

Лили,  Hug Hug мила, и подписчето си сменила  Mr. Green  Crazy  Mr. Green
Обаче не си споделила как гласува в анкетата.  Sad Laughing

# 305
Бравоо Зориии ! smile3501 И теб музата те е хванала ! Hug newsm51 Hug newsm51 Hug newsm51

# 306
17-та серия с руски субове.  Peace

И лека нощ от мен!  Hug Hug Hug Hug

# 307
Скрит текст:
Какво очаквам от Едже.

Скрит текст:
Hug Това първото поне в частта за Кенан едва ли ще се случи.  Rolling Eyes Той е като баща им, не е като Яман и не ми се вярва да се промени. Иначе бох искала.  Peace
Много ще се радвам Хасан да забие нож в гърба на Крачола.  Mr. Green
Крачола доста му се опъна на АШК и не мисля, че ще се остави да го измами.  Peace
Каквото и да прави Суде - Мира вече знае какво представлява Крачола и няма да се върне при него, каквото и да направи Яман.
Това за Седеф и Оркун и аз си го помислих докато гледах серията, доста се сближиха с тези бурни танци и песни.  Peace Но чак до мафията не ми се вярва да стигне Крачола, а Яман пък още по-малко.  Naughty
Тити  Hug Hug Hug
Аз споделям по-скоро предположенията на Ани. Само за Оркун и Седеф не съм сигурна, че ще се получи нещо.  Thinking Според мен тя ще продължи да се цели във Фарук.
За Хасан си мисля, че бащата на Яман ще се разправи с него.

# 308
Лека нощ и от мен милички !  Hug
Чаатайски сънища  Crazy  smile3524 , а на Крачолките, Оркунски сънища  Wink

# 309
И аз като Чачи да напомня, ако има някой , който не е гласувал или е пропуснал анкетата  Peace

Цитат
Çağatay Ulusoy сподели връзка.
преди 7 часа
'En İyi Drama Dizisi'' kategorisinde oylar Medcezir 'e
''En İyi Gençlik Dizisi'' kategorisinde oylar #medcezir'e

''En iyi drama dizisi erkek oyuncusu'' kategorisinde oylar Çağatay Ulusoy'a

http://www.ayakligazete.com/

En iyi drama dizisi erkek oyuncusu              En iyi drama dizisi kadın yardımcı oyuncu

BURAK ÖZÇİVİT 19%                                             HAZAR ERGÜÇLÜ  18%    
ÇAĞATAY ULUSOY 18%                                   ELİF İSKENDER     12%
KEREM BURSİN 12%                                              MERVE BOLUĞUR    9%
UFUK ŞEN 6%                                                        MİNE TUGAY       9%

En iyi dram dizisi kadın oyuncusu               En iyi gençlik dizisi

FAHRİYE EVCEN 22%                                           MEDCEZİR 37%  
SERENAY SARIKAYA 20%                          GÜNEŞİ BEKLERKEN 24%
HANDE DOĞANDEMİR 9%
ÖZLEM YILMAZ 6%                                        En iyi drama dizisi erkek yardımcı oyuncu
SONGÜL ÖDEN 4%
BERGÜZAR KOREL% 4                                       TANER ÖLMEZ 16%
HAZAL KAYA 4%                                             MEHMET ÖZGÜR 11%

Лека нощ  smile3524 Hug

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 00:43 от AneliyaS

# 310
Какво очаквам от Едже.
Скрит текст:
Би било добре, но първа точка ме съмнява.
Кенан много му е ядосан заради това, че върна парите и няма да му го прости. От друга страна в един от предишните епизоди когато го посетиха Невин и Хасан в затвора ми стана ясно, че завижда на брат си за шанса, който получи от с-во Серез, и едва ли не Яман трябва да му е благодарен за случилото се.
Според мен отношенията между двамата братя никога вече няма да са същите както преди, най-малкото което е, защото самия Яман започна да се променя и пренареди приоритетите си.

И аз мисля като Надето! Даже не ми се иска Кенан да излиза от затвора,защото мисля,че ще създава проблеми на Яман. Според мен няма да случи нищо на гробището,защото ще е ясно,че е Крачола.Ще поизчака малко и когато дойде удобния момент...бам по Яманчи,тогава ще се намесим ние и ще има  #2gunfire #2gunfire #2gunfire по Крачола. Joy Според мен Крачола ще се забърка със Седеф. Малкото копие на Суде и на мен ми хареса в този епизод,все едно не беше себе си. Ще става много,много заплетено и това не ми харесва много. Искам си както беше до сега,забавни серии и от време на време по някой друг скандал,не погребения,убийства и техните ревливи истории. Уф тея хора,не се научиха какво да гледат...  #Crazy Naughty

# 311
Oğulan > oğlan > ulan > lan

Това е произхода на думата лан.Буквално означава : син, синко.
В наш вариант може да се превежда по бургаски: "чуек"  Grinning
"К'во става, чуек?"  Grinning

# 312
Добро утро!  food010

# 313
Oğulan > oğlan > ulan > lan

Това е произхода на думата лан.Буквално означава : син, синко.
В наш вариант може да се превежда по бургаски: "чуек"  Grinning
"К'во става, чуек?"  Grinning

stereo_hz, много ти благодаря!
Ти гледаш ли сериала? Харесва ли ти? Има ли нещо, което те дразни?
Включвай се по-често  Hug

# 314
Добро утро!  Hug
Днес щяха да излъчат предаването на захласналия се по къдриците на Мерт  Mr. Green от сета нали? Дано да пуснат и интервюто с Хазал! Praynig Липсва ми това момиче.

Общи условия

Активация на акаунт