"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 270
  • 689
  •   1
Отговори
# 285
Зори, бг феновете пощурили бтв и, ще повтарят сериала по бтв лейди но не е уточнено точно откога, а по бтв, ще продължат с третия сезон но също не е уточнено все още.

Уха, супер! Laughing Това не го знаех, но много се радвам. Пак ще го гледам. Mr. Green Благодаря ти, Наде. Hug

Аз си мисля, че и ПО ще закупят.  Peace

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 22:09 от Мис ЧагиЗо

# 286

Как му се зарадваха и двамата на това дребно лилаво нещо.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А кога ли Мира ще даде и другата гривна на Яман  Thinking

# 287
Но вярвам ще дойде пак този ден
в който ти ще се страхуваш от мен. Mr. Green

# 288
Нещо съм на вълна Чачи в youtube  Crazy
Еййй какви пържолки на скарата пече  Crazy  Heart Eyes

Скрит текст:

Ани, благодаря ти !  Hug  newsm51 newsm51 newsm51

Тони всичко прави това момче.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Нова тема - нова анкета
този път на Крачола посветена.
Лъсна  като герой
в новия епизод той.
Всички го засипват с хвалби,
а той кратко благодари.
Пожела спокойни почивни дни
но такива ли ще са - дали?!
Отговорът е категорично - НЕ
и вината е негова бе.
По статистически данни се оказа
Крачолките минават в друга фаза.
От раз се увеличиха те
и това проблем голям  е .
Едните само симпатизират
други пък сюрпризират.
Искали голи да влизат от любов
по този Крачол лош.
Черешките са полудели втори ден
отмъкват им Крачола за ден.
Пряка конкуренция се задава
и война се обявява.
Аз обаче само наблюдавам отстрани
и хич не искам да се меся във войни.
Моето сърце  отдавна е покорено
и принадлежи само на ашкъмчето любимо
на Чаатай не ще изневерява
и още мъже да вкарат сега.
Мен друго ме притеснява
и мира не ми дава.
Страхувам се за Яман
от капана на Оркун и Хасан.
Само и косъмче да падне от бретона на Яман
отивам аз натам.
Този път никакви секси тоалети
а само заряди с бомби, пистолети.
Отивам да спася Яман Копер
който моето сърце държи във плен.

Зори  Hug newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 smile3501 smile3501

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Яааааа,  Crazy  чакай да го гледам, че и Ча участва.... Peace  за 5-6секунди  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Аз съм чувала, че се мярка там за малко.  Hug

Но вярвам ще дойде пак този ден
в който ти ще се страхуваш от мен. Mr. Green

А дано скоро нещата си дойдат на мястото, че иначе става лошо.  ooooh!

# 289
Привет Hug Hug
Тинче Hug,благодаря за новата тема!  bouquet  bouquet
Ивче Hug,Зори Hug,ейвалла на вашата муза,къзлар! Нямате равни Peace Peace Peace Смях се от сърце Heart Eyes Heart Eyes
Ани,  bouquet  bouquet  bouquet за преводите,миличка!

Днес изгледах снощния епизод..Ако ви кажа,че най-много ми хареса сцената с танца на Оркун,предполагам,че няма да стреляте по мен много newsm43 newsm43 newsm43
Прекрасна игра на Метин Дюлгер..Перфектна Peace Peace Peace Peace
Яман е много твърд в намерението  си да стои далеч от Мира.Но поне й каза,че любовта му към нея не е намаляла..И да не искаме да си признаем,ние бяхме много силно разтърсени от тези думи..Нека първо се опитаме да преодолеем това,нека си дадем малко време.. Ето го  моя човек..Железен,твърд и непоколебим! Naughty Naughty

Най-много ме трогна онази сцена,в която Яман видя ластика на Мира..Как се зарадва,как с голям копнеж целуна ластика..Чаатай още веднъж ме остави без думи с играта си..Това момче задобрява все повече и повече..Всяка мимика,всеки жест,всяко изражение си е на място..Всичко  е премерено с прецизна точност..
Мерт..Ей,това момче е върха..Как само се замоли на Сузи да не гаси лампите преди той да се е качил в стаята си..И такъв тънък хумор има.. Съжалявам само за това,че в английския превод се губи голяма част от този хумор..Репликите му повечето са изпуснати при превода..Не искам да подценявам труда на онези момичета от викито,които превеждат от турски на английски..Знам колко е трудно да се занимаваш с преводи,нямам намерения и да ги критикувам,но наистина бих желала да се усетят емоциите от репликите на героите..

Тинче,аз съм готова с моята част от превода..Искам само да уточня,че обръщението лан на Яман си го оставям така..Защото вярвам,че само така ще има ефект.. Naughty Naughty

# 290

Как му се зарадваха и двамата на това дребно лилаво нещо.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А кога ли Мира ще даде и другата гривна на Яман  Thinking

Аз така и не разбрах какво е точно и затова му казвам онова нещо  Mr. Green, но вече ще му викам онова лилаво нещо.  Joy Joy Joy

# 291
Лилииии радвам се да те видя!!!  Hug Hug Hug Hug
Знаех си, че изпускам нещо - значи казва И да не искаме да си признаем,ние бяхме много силно разтърсени от тези думи  Hug Hug Hug

жИлезно е момчето яяяяяя   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лили, този път всички сме единодушни, че Метин е голяма работа!!! Но Крачола - неееееееееее!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 22:54 от Ани (Aniska)

# 292
# 293
  • Яко в Матрицата...

Съжалявам само за това,че в английския превод се губи голяма част от този хумор..Репликите му повечето са изпуснати при превода..Не искам да подценявам труда на онези момичета от викито,които превеждат от турски на английски..Знам колко е трудно да се занимаваш с преводи,нямам намерения и да ги критикувам,но наистина бих желала да се усетят емоциите от репликите на героите..

+10000000 newsm10

# 294
Лили  Hug Hug Hug
А какво значи лан? Някакво обръщение ли е?

Танца на Оркун всички го оценихме.  Party Party Party

# 295
Скрит текст:

Как му се зарадваха и двамата на това дребно лилаво нещо.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А кога ли Мира ще даде и другата гривна на Яман  Thinking

Когато се сдобрят, не очаквам да е скоро. На момчето му е нужно време, всъщност и на двамата. Друг път Мирка със сигурност, ще брой до сто преди да брулне някоя глупост. Той и без това, и го каза, че давайки си нужното време, само по този начин, ще разбере какво значат думите за него.
Харесва ми, че показва характер, защото Мирчето си го водеше като маймунка на синджир и му показваше колко високо да скача а той я гледаше право в очите, и изпълняваше всяка нейна прищявка. Чак ме дразнеше неговата пасивност.  Със сигурност след като се сдобрят нещата вече, ще са различни.

# 296

Олеее Вени  Hug Hug Hug много, ама много е хубаво това клипче!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 297
Олелее и аз искам да съм на тяхно място, колко е сладък Чачи на всички дава да го гушнат  Heart Eyes  newsm76

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тука голямо прегръщане и целуване пада. Ама много е сладък.  Crazy

# 298
Какво очаквам от Едже.
1.Батко Кенан да излезе и да дапочне да се грижи за Яман отдалече и незабележимо.Същото да стори и баща му който има и кураж и възможност да защити децата си-поне на този етап от живота си.най-малкото и двамата ненавиждат Хасан и имат сметки за уреждане с него.
2.Крачола не спря да мисли за миг как да удовлетвори егото си-дори когато трябваше да скърби за баща си не пропусна и миг да се свърже с Хасан след неговия SMS.Голяма беля ще си навлече на главата с него/Хасан е алчен,примитивен и продажен-ще го продаде за 29 сребърника/.
3.АШК ще забърка Оркун във финансови сделки от които само той ще   спечели.
4.Алчната Суде ще прави ще струва ,но пак ще се опита да тласне Мира към Оркун-хем богат хем от клуба пък и готов да играе по нейните правила.
5.Очаквам приятелите на Оркун да се отдръпнат ле-е-е-еко от него.Седеф да се забърка с Оркун и да изнерви баща си,Суде и Хале.Хaсан да научи първо за връзката им и да се опита да ги изнудва.Покрай това ще забърка Оркун с подземния свят,ще засташи живота на Мира и Оркун и тогава Яман ще ги спаси от голее-е-е-еми беди.Това ще е повратната точка в отношенията Яман-Оркун-Хасан.

# 299

Олеее Вени  Hug Hug Hug много, ама много е хубаво това клипче!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нали! И на мен много ми хареса. Сцените и думите са страхотно подбрани и подредени.

Общи условия

Активация на акаунт