"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 283
  • 689
  •   1
Отговори
# 270

Това беше много хубаво!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама Яманчи жИлезен!  Mr. Green Не иска никой да се притеснява за него.  Mr. Green

# 271
Ани, би ли прехвърлила накратко-когато са в къщи Серез-май Селим говори по телефона с бащата на Оркун - нали? И какво му казват с Ендер после Hug

Мими,  Hug ще го видя, но по-късно.  Peace

# 272
Олелее и аз искам да съм на тяхно място, колко е сладък Чачи на всички дава да го гушнат  Heart Eyes  newsm76

# 273
Мими, Селим говори с бащата на Оркун.  Peace

Ендер: Какво каза?
Селим: Май се е осъзнал.Разбрал е за парите. Ядоса се още повече като разбра, че аз сум наясно с положението. Не можа да намери нещо в което да обвини Яман.И каза "Имало е смисъл тези пари да се появят точно в този ден"

# 274
Мими, Селим говори с бащата на Оркун.  Peace

Селим: Май се е осъзнал.Разбрал е за парите. Ядоса се още повече като разбра, че аз сум наясно с положението. Не можа да намери нещо в което да обвини Яман.И каза "Имало е смисъл тези пари да се появят точно в този ден"

bouquet  bouquet  bouquet

Ани, пусни си НоваТВ  Peace

# 275
  • близо до брега на морето
Мими, Селим говори с бащата на Оркун.  Peace

Hug  bouquet

# 276
Нещо съм на вълна Чачи в youtube  Crazy
Еййй какви пържолки на скарата пече  Crazy  Heart Eyes

Ани, благодаря ти !  Hug  newsm51 newsm51 newsm51

# 277

Ти май ми се подиграваш яяяяяяяяяяяяяяяя  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  Joy Joy Joy Joy Не искам да го гледам Аштън Къчър  Naughty Naughty Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ти си пусни ТВ7 - дават Реджеп 3 и даже той е много по-уууууубав от Аштън!!!  Joy Joy Joy Joy

# 278

Ти май ми се подиграваш яяяяяяяяяяяяяяяя  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  Joy Joy Joy Joy Не искам да го гледам Аштън Къчър  Naughty Naughty Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ти си пусни ТВ7 - дават Реджеп 3 и даже той е много по-уууууубав от Аштън!!!  Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Яааааа,  Crazy  чакай да го гледам, че и Ча участва.... Peace  за 5-6секунди  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 279
Нова тема - нова анкета
този път на Крачола посветена.
Лъсна  като герой
в новия епизод той.
Всички го засипват с хвалби,
а той кратко благодари.
Пожела спокойни почивни дни
но такива ли ще са - дали?!
Отговорът е категорично - НЕ
и вината е негова бе.
По статистически данни се оказа
Крачолките минават в друга фаза.
От раз се увеличиха те
и това проблем голям  е .
Едните само симпатизират
други пък сюрпризират.
Искали голи да влизат от любов
по този Крачол лош.
Черешките са полудели втори ден
отмъкват им Крачола за ден.
Пряка конкуренция се задава
и война се обявява.
Аз обаче само наблюдавам отстрани
и хич не искам да се меся във войни.
Моето сърце  отдавна е покорено
и принадлежи само на ашкъмчето любимо
на Чаатай не ще изневерява
и още мъже да вкарат сега.
Мен друго ме притеснява
и мира не ми дава.
Страхувам се за Яман
от капана на Оркун и Хасан.
Само и косъмче да падне от бретона на Яман
отивам аз натам.
Този път никакви секси тоалети
а само заряди с бомби, пистолети.
Отивам да спася Яман Копер
който моето сърце държи във плен.

# 280
И Зори се разписа под въздействие на музата. Laughing Очаквам и вкючване от Бризчето, нейн ред е.

# 281

Това беше много хубаво!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама Яманчи жИлезен!  Mr. Green Не иска никой да се притеснява за него.  Mr. Green
Дааам, жИлезен! Ама след като Берен го хвана как за малко не си изкриви врата да зяпа след сеста й.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама иначе пред Мира наистина не сваля гарда.  Whistling Обаче малката в този епизод ми беше симпатична.  Laughing
Зори, и ти се развихри.  newsm62 newsm62 smile3501 smile3501

# 282
# 283
Дааааа и то с ролята си на Емир. smile3521
Зори, бг феновете пощурили бтв и, ще повтарят сериала по бтв лейди но не е уточнено точно откога, а по бтв, ще продължат с третия сезон но също не е уточнено все още.
Това е Ахмет Онур за тези които не знаят във филма Анадолски Орли, в който се снима през лятото на 2011г.

# 284
 #Sniper #Sniper fight  341uu това всичкото е за моя "любим" Крачолчо, а това е Яманчи newsm51 txtloves luvbed

Общи условия

Активация на акаунт