"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 170
  • 689
  •   1
Отговори
# 450
Момичета не ви ли се струва ,че нашия Ча изглеждаше много изморен с тези торбички под очите, в Огледален свят имаше по - свеж вид,нещо се преуморява това момче.А затова ,че нищо не каза бях чела някъде ,че бил много срамежлив,а като се видяха с Мирка направо имах чувството,че ще се разстопят luvbed А бе има нещо между тях, и затова Хазалчето може  Banghead да не иска да играе повече с него.Какво мислите вие

Оле и ти ли?  ooooh! ooooh! ooooh! Разтапянето беше по сценарий.  smile3521 Не им вярвай ти на Ивето и Вени какви ги разправят.  Naughty Mr. Green

# 451

Че аз не познавам човек, който да е гледал Езел и да не е фен на батко Керпеден.  Heart Eyes Peace

А така,  Naughty признай си, че гледаха влюбено,  Crazy  Heart Eyes  Crazy и продължавай да се заблуждаваш, че било по сценарий...  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

newsm10 newsm10 и за двете.
Ани, подозирам как ще станеш фенка на един лош, лош Крачол.  Mr. Green
Значи Чачко не му се получи особено добре лошото настроение, ама с влюбения поглед нямаше грешка.  hahaha hahaha

# 452
здравейте, следя с голям интерес филма, фенка съм на Чатай, искам да следя темата и да ви благодаря, че превеждате. аз уча в момента езика и 50 % разбирам, малко граматиката ми е трудна и времената, но може един ден да съм ви от полза, бих се радвала.
Добре дошла!  Hug Hug

# 453
Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya | Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüz

Иве Hug,тенкс за видеото,мило!Баръш Фалай беше в супернастроение. Whistling Не знаех,че е само на 41. newsm78
Нищо му няма на Чачи,гледа си точно както трябва.  Wink Joy
 Анитка Hug,не схванах много от замисъла на "сцената между Мира и Яман",но сигурно трябва да е  по сценарий такъв отнесено усмихнат... Wink Не че и Сери не му даде повод ,де Joy Joy ,така и светкаха очите когато го погледна... Heart Eyes

Лили,мн.благодаря за преводите! smile3525

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 17:38 от vikktory

# 454
  • Яко в Матрицата...
Момичета не ви ли се струва ,че нашия Ча изглеждаше много изморен с тези торбички под очите, в Огледален свят имаше по - свеж вид,нещо се преуморява това момче.А затова ,че нищо не каза бях чела някъде ,че бил много срамежлив,а като се видяха с Мирка направо имах чувството,че ще се разстопят luvbed А бе има нещо между тях, и затова Хазалчето може  Banghead да не иска да играе повече с него.Какво мислите вие

Оле и ти ли?  ooooh! ooooh! ooooh! Разтапянето беше по сценарий.  smile3521 Не им вярвай ти на Ивето и Вени какви ги разправят.  Naughty Mr. Green

Ани, според ме Ча се опита (и то много успешно) да компенсира липсата на реплики с игра с очите. Много е уморен горкият, яяя, стана ми жал за него.  Hug За един смехотворен скеч да седи навън на студа...

# 455
Разбира се, че има колегиалност, Mr. Green аз топене не видях, то оставаше да се държат и като врагове Mr. Green без да се поглеждат и усмихват. Joy
Хазал не е казвала досега, че не иска да играе с него, даже напротив. В едно предаване с нея на този въпрос отговори-късмет, нищо не се знае. Laughing

# 456

Нищо му няма на Чачи,гледа си точно както трябва.  Wink Joy
 Анитка Hug,не схванах много от замисъла на "сцената между Мира и Яман",но щом казваш сигурно по сценарий е такъв отнесено усмихнат... Wink Не че и Сери не му даде повод ,де Joy Joy ,така и светкаха очите когато го погледна... Heart Eyes

Лили,мн.благодаря за преводите! smile3525

smile3521 smile3521
Да се чуди човек какво ли са правили като отидоха да се сдобряват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 457
да идва това дело, че направо тръпки ме побиват какво ще стане с нашия Яманчо, а ма и той си нямал друга работа с наркотици ще се занимава, изглежда свястно момче питам се какво ли го е подтикнало smile3518

# 458
# 459
.....................
че бил много срамежлив,а като се видяха с Мирка направо имах чувството,че ще се разстопят luvbed

.............

Нали, нали?!!!  smile3521 smile3521

Ани, подозирам как ще станеш фенка на един лош, лош Крачол.  Mr. Green
Значи Чачко не му се получи особено добре лошото настроение, ама с влюбения поглед нямаше грешка.  hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Лош, лош Крачол.... с нова фенка...  Joy Joy Joy Joy Joy

Peace Peace Crazy Crazy Heart Eyes

# 460
Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya | Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüz

Скрит текст:

Иве Hug,тенкс за видеото,мило!Баръш Фалай беше в супернастроение. Whistling Не знаех,че е само на 41. newsm78
Нищо му няма на Чачи,гледа си точно както трябва.  Wink Joy
 Анитка Hug,не схванах много от замисъла на "сцената между Мира и Яман",но щом казваш сигурно по сценарий е такъв отнесено усмихнат... Wink Не че и Сери не му даде повод ,де Joy Joy ,така и светкаха очите когато го погледна... Heart Eyes

Hug Hug Hug   newsm10 newsm10  Mr. Green

# 461
New Çağatay Ulusoy at

# 462
  • близо до брега на морето
Лили  bouquet  bouquet  bouquetблагодаря за превода

# 463

smile3521 smile3521
Да се чуди човек какво ли са правили като отидоха да се сдобряват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

fiuuuuuu fiuuuuuu
Вени, веднъж те виждам с две гифчета в подписа, веднъж с едно Sad newsm78

# 464

Общи условия

Активация на акаунт