"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 070
  • 689
  •   1
Отговори
# 465

За тези, които не са имали възможност да изгледат предаването а биха искали.

# 466
Лили, благодаря ти изключително много за преводите ! Златна си !   love001  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  
Баръш е много готин човек  Peace
Чачи го даваха само за 1 минута  ooooh! същото като в рекламата  Confused
Аз не видях абсолютно никакви влюбени погледи  Naughty , Чачи е възможно да е бил изморен, все пак по цял ден снимат. А на края с Хазал, не мисля, че тя така ще каже, може би пак е някоя сглобка, но ще научим чак другата неделя

# 467

Вени, веднъж те виждам с две гифчета в подписа, веднъж с едно Sad newsm78[/i]
newsm78 newsm78 newsm78 Аз си виждам и двете  Thinking
Ама ето друго за гледане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 468
Лили, благодаря ти изключително много за преводите ! Златна си !   love001  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  
Баръш е много готин човек  Peace
Чачи го даваха само за 1 минута  ooooh! същото като в рекламата  Confused
Аз не видях абсолютно никакви влюбени погледи  Naughty , Чачи е възможно да е бил изморен, все пак по цял ден снимат. А на края с Хазал, не мисля, че тя така ще каже, може би пак е някоя сглобка, но ще научим чак другата неделя

Тони, ние не виждаме правилно. Laughing
Не е казвала такива думи Хазал.
Лично си спомням думите й като отговор на този въпрос в едно предаване с нейно участие-късмет, нищо не се знае, а и Неси точно това написа в туитъра. Сглобени са отговорите й в края на днешното предаване за да предизвика зрителския интерес и зрителите да са в чуденка до следващото предаване на Кенан.
И фрагмана за днешното му предаване не вещаеше участие на Баръш в студиото му а излезна точно така както очаквах.

# 469

Хубав, много хубав Чачко!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вени, тя Ивето недовижда явно.  Joy Joy Joy И аз ти виждам целия подпис.  Peace

И няма да ставам фенка на Крачола ви засега! Бил той добър или лош!!!  Naughty Mr. Green

# 470

Crazy Crazy Crazy Crazy

newsm78

# 471

Хубав, много хубав Чачко!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вени, тя Ивето недовижда явно.  Joy Joy Joy И аз ти виждам целия подпис.  Peace

И няма да ставам фенка на Крачола ви засега! Бил той добър или лош!!!  Naughty Mr. Green

Да бе, аз не довиждам,  Naughty Mr. Green  представи си когато почна хубаво да виждам hahaha hahaha hahaha

# 472

Да бе, аз не довиждам,  Naughty Mr. Green  представи си когато почна хубаво да виждам hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  smile3508

# 473

Скрит текст:

newsm78 newsm78 newsm78 Не мога да разбера защо потривате ръце и се радвате?  newsm78 newsm78 Като прогледнете и когато аз видя снимката-доказателство тогава се радвайте!!!  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Сега се радвайте на сценария, на лошия Крачол и т.н.  Hug Hug Hug Обаче само да направи нещо на Яманчииии, чакам да го стреляте и вие.  Party Party Party

# 474
Момичета вижте какво намерих за другата неделя - това са въпросите на които ще отговаря Хазал
Ще играеш ли  отново с Чаатай? - Хазал е отговорила В никакъв случай няма да играя
Имаше ли любов между нея и Чаатай?
Какво са си обещали с Чаатай?
Какво ще каже за Берен и Къванч?
Наистина ли се е скарала с Аслъ?

Също така ще говорят и за причината поради, която Хазал напусна АФК и за онази сцена, която Хазал е отказала да играе

# 475

newsm78 newsm78 newsm78 Не мога да разбера защо потривате ръце и се радвате?  newsm78 newsm78 Като прогледнете и когато аз видя снимката-доказателство тогава се радвайте!!!  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Ще разбереш.  Mr. Green

# 476
 ShockedНаистина ли такива въпроси ще задава този водещ на Хазал?!Това не е ли прекалено навлизане в личното пространство и клюкарско? Thinking

Откъсче с  с руски превод от предната серия.Като гледам как хубаво се карат Мира и Яман и повишиха адреналина Joy мисля,че ако имаше страстни сцени също щяха да им се получат добре Joy Joy,жалко,че прототипите на Мира и Яман са по-лежерни...

# 477
Иве Hug,тенкс за видеото,мило!Баръш Фалай беше в супернастроение. Whistling Не знаех,че е само на 41. newsm78
Нищо му няма на Чачи,гледа си точно както трябва.  Wink Joy
 Анитка Hug,не схванах много от замисъла на "сцената между Мира и Яман",но сигурно трябва да е  по сценарий такъв отнесено усмихнат... Wink Не че и Сери не му даде повод ,де Joy Joy ,така и светкаха очите когато го погледна... Heart Eyes

Лили,мн.благодаря за преводите! smile3525

Вики, той защото замисъла е бил такъв: да се чудим ние тук какво става и става ли нещо изобщо?  Joy Joy Joy

# 478
ShockedНаистина ли такива въпроси ще задава този водещ на Хазал?!Това не е ли прекалено навлизане в личното пространство и клюкарско? Thinking

Скрит текст:

Откъсче с  с руски превод от предната серия.Като гледам как хубаво се карат и повишиха адреналина Joy мисля,че ако имаше страстни сцени също щяха да им се получат добре Joy Joy,жалко,че прототипите на Мира и Яман са по-лежерни...

Да, такива въпроси зададе, много лични.  Peace Но отговорите или поне първите думи от тях не се знае как са били монтирани.  Peace Това ще се разбере другата неделя.  Peace Освен, ако някой от екипа не изпусне инфо, щото то предаването вече е снимано.  Peace Този и на Баръш задаваше лични въпроси. Явно такова е предаването.  Peace

# 479
Иве Hug,тенкс за видеото,мило!Баръш Фалай беше в супернастроение. Whistling Не знаех,че е само на 41. newsm78
Нищо му няма на Чачи,гледа си точно както трябва.  Wink Joy
 Анитка Hug,не схванах много от замисъла на "сцената между Мира и Яман",но сигурно трябва да е  по сценарий такъв отнесено усмихнат... Wink Не че и Сери не му даде повод ,де Joy Joy ,така и светкаха очите когато го погледна... Heart Eyes

Лили,мн.благодаря за преводите! smile3525

Вики, той защото замисъла е бил такъв: да се чудим ние тук какво става и става ли нещо изобщо?  Joy Joy Joy

Ахааа, значи взе да се чудиш все пак!  Whistling До скоро беше категорична, а сега се чудиш...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт