"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 054
  • 689
  •   1
Отговори
# 495
Tова било от сета, но кои са тези и какво правят там не знам.  Joy Joy Joy

Ограждат и осигуряват сигурността на Ча hahaha hahaha

# 496

Превода на Лили от предаването за Баръш и ПО. Лили още веднъж благодаря!!!  Hug Hug Hug  love001
Скрит текст:
К:Добре дошъл! Първо да ет поздравя,ти си истинскидараматичен актьор..
Б:Благодаря!
Кенан и предавеното му са получили награди,това обяснява..
К:Получаването на награди е хубаво нещо,нали?
Б:Да.
К:Искам да те питам много неща.Не отиваш на предавния,пйърво ми кажи защо избра да дойдеш на моето предавне.
Б:Вкъщи не гледаме много телевизия.Защото след като се роди синът ни,по съвети на докторите до 3 годишната му възраст не сме включвали телевизия..Но когато се прибера късно от сета,хващам повторенията на предаванията ти и затова ..

К обяснява за ролята на Баръш във сериала..

К:Какво става на сета? Наистина ли мерт  етакъв,какъвто го виждаме на екрна.аНаистина искам да го погаля по къдрваата коса.
Б:Мерт наистина е много сладък в сеирала.танер е много добър актьор и много добре си играе ролята..
Б обяснява сюжета на сериала и говори за своя герой.. Баща му в живота вече е бил покойник..

К:Ти пееш ли песни?
Б:Не,когато ролята ми го изисква го правя,но иначе не пея.Аз вярвам,че човек трбява да работи онова,което може най-добре..
К:Ти си станал добър актьор.Ти играеш в театъра,никога не се отказваш от това.Теб не ет ли притеснява това,че красиви момчета и момичета играят главни роли в сериали,а ти,който си вложил толкова много труд и усилия в тази работа,но си ан заден план..
Б:Винаги съм казвал,че най-важното е самият проект.Това важи и за теаътъра и за сериали и за киното..Аз съм избрал да получа образование за тази професия и затова следователно това носи със себе си и морални отговорности..

К:Когато получи предложение за този сериала,каза си какво работа имам аз сред тези манекени,
Б:Не,никога не съм мислил за това така.Както не искаме разрешение да рисуваме и да ставаме художнице и с актьарството е така.Аз никога не съм гледал на този въпрос под този ъгъл.
К:Значи казваш,че от манекени може да стават актьари.
Б7Да..Всъщност аз в сериалите играя главна роля..В Езел играх една главните роли..В училище ни научеха как да станем други хора,как да се превъплатим в ролята си.Аз го виждам така..Да можеш да се превърнеш в друг човек..Това се старая да го правя а..
К:Според теб ти би ли могъл да играеш Езел в сериала.
Б:Да,сигурно бих могъл..Отвреме на време на човек му се налага на играе и съвсем малки роли.Както и второстепенни.просто системата е такава..И аз се мъча да координирам действията си с тази система.

К:Чаатай и Сереанй са на преден план на билбордовете,на плакатите,Това притеснява ли те?
Б:Не,в никакъв случай.Чаатай играе 2о годишен младеж,аз не бих могъл да играя такъв млад човек..Чаатай още в началото е бил избран за тази роля.Но когато му казали,че ме искат мен за тази роля,той се зарадвавл и ми кеза:Моля те,батко Баръш ,приеми ролята..И сега се  сработваме много добре с него..
К:Наистина Чаатай играе много добре.
Б:Да, другите също играят добре..Аз съм син на режисьор и затова избрах да уча за тази професия..

К:На колко години е синът ти?
Б:На 5
К:Синът ти ес казва Мави Рюзгяр. Май мави ти  ебил прякор.Защо ти викат така.
Б:Заради сините ми очи..Жена ми избра това име.
К:Как направи предложение за женитба на жена си? Бил си много романтичен..Тичал си много след нея.

Баръш се е родил преждевременно,сърцето му спряло доколкото разбрах по време на раждането..

К:На младини си работил като  барман.. Беше ли малко луд?
Б:да, малко..Аз бях дете на чиновници,избрах едно лято да работя като барман хем да печеля пари и хем да ес забавлявам.
К:И как стана актьар.
Б:Казах си,че ще уча за тази професия.
К:Май си отговорял зоа осветлението в един театър..Така започнах..Един ден един приятел веднъж не дойде на репетиция.Кказаха ми да прочета репликите му и да играя вместо него. И така започнах.

К:разкажи ни за сет ана Меджезир.
Б:Първо искам да благодаря на подуценстка ни къща.Защото ни предоставя много улеснения  иудобоство по време на снимикет.Благодаря и на Керем Чатай за това..Мога да кажа,че едната ни ръка е в медта,а другата е в маслото.И разбира се това се отразява и на работата ти и всичко се получава добре..Али Билгин е много добър режисьор,също така всички от екипа са много добри в работата си.Всички онези,които работят зад кадър са прекрасни професионалисти..И това ни улеснява много работата..Те всички творят чудеса в работата си..

К:Не можеш да отделяш време на съпругата си.
Б:Ами отвреме на време се виждаме
К:И как става това.
Б:Ами ние още от началоато на брака си,сме така..Работим на сетовете и се срещаме за по едно кафе..
К:Май не носиш брачна халка
Б:Не
К:Но във вътрешната страна на брачната ти халка пишела датата на запознанствтото ви. Как се запознахте?
Б7Аз като видях Есра,се влюбих в нея от пръв поглед.Ако бях на 25 години,сишгурно щях да действам по друг начин.Но срещнах Есра,когато бях на 32 години и си казах,че това е правилният човек.Ние прекарваме много дорбе  живота си с нея.Имаме семейства,ккоито си приличет,ценим еднакви ценоссти,обичаме да се забавляваме..Тя е човекът,който може да ти отгледа дете..Тя е човекът,на когото можеш да ес довериш..
К:Работата ви е много трудна и затова имате нужда от някой да вас,нали?
Б:Да, наистина е така.Аз зължа сега този успех на съпругата си.Тя ми едавала сили,тя ме едотиквала да бъда по-смел.
К:Тя не те ли ревнува от сегашната ти съпруга.Имате сцени в леглото.
Б:Това е работата ни.Как да ог кажа.Щом един мъж не ревнува жена си от доктора,който я изражда и тук е така.Разбира се,в личния ни живот отвреме на време може да се случи  да ревнуваме,но иначе в работата такова нещо няма.
К:И ти не я равнуваш ,когато има такива роли,нали.
Б:Категорично не!

Т:Добре дошли!
К:На вратата ли ме очакваш?
Т:Майка ми и баща ми те очакват.
К:Кое е това място?
Т:Това е мястото,където живее Яман.
К:Ти разкажи нещо за себе си.много си сладък в сериала.Как ще стане вашата работа с Ейлюл?
Т:Не знам.
К:Откъде тръгна и къде стигна.
Т:Да можеше и Ейлюл да вижда нещата така.Но тя се срачува малко от обкъжението си..

Т:Това СА майка ми и баща ми!
К:Имате прекрасен син!
Б:БЛгодаря.
К:Значи това е къщата на сем.Серез.
Б:Да.
М:С ваше разрешение,аз имам малко работа,ще ви оставя насаме да ис поговорите.
К:да бяхте поседели малко
М:Иизвиняватйе,но имам малко работа.

К:Винаги си мислех,че аз трбява да бъда вътре в този дом.Така добре се отнасяте към сина си,така добре приехте Яман.
И ктука вече Кенан ги пита как са се запознали с Ендер и така..

Ч:Добре дошъл,батко!
К:Как си?Ккаво правиш тук?
Ч:Не съм в настроение малко.
К:Твоята работа и много трудна.Непрекъснато имаш проблеми за разрешение..Ревнуваш ли Мира?
Ч:Сега какво да кажа не знам.
К:Ммай й се обиди за думите,които тя ти изрече.Какво ти каза тя.Че тук не е Тозлудере ли?
и ти много се обиди. Дали ще дойде ако повикаме мира.
Ч:Да опитаме.
К:Ти защо натъжаваш така момчето ни?
С:Нпаравихме една грешка.
К:Благодаря ви,аз ви оставям сега..

Научавали репликите от сценария наизуст..Кенан каза,че атмосферата на снимачвия сет е била много задушевна и приятна..Всички до един се отнасяли с отговорност към работат си.Баръш каза,че тяхното работно време в Меджезир не било много дълго,защото героите в сериала са били много на брой .И затова имали по-малко снимачно време за разлика от другите сериали,където персонажите са по-малко..

К:Кой сериал ти харесва или въобще гледаш ли сериали.
Б:Има,които се опитвам да следя  и които ми харесват много ..За които казвам,че ако аз съм написал сценария бих го писал точно по тоя начинн Това е сериала Качак .
К:Какво ще прави  по-натаък Баръш..На 41 години си,имаш ли намерение да се отдадеш на друга работа,когато вече няма да можеш да работиш тази работа.
Б:Атьорът няма вързаст..Нямам намереие да се занимавам с нещо друго.Искам да се снимам във филми.Има толкова много одбри режисьори и сценаристи.Бих искал ад работя с тях..
К:Ще можеш ли да ин кажиш подсказки за сериала?Какво ще стане с Яман и Мира?Ще ги ожените ли?
Б:Наистина не знам.Аз дори не знам как протича оригиналът на сериала..Искма да поздравя Едже за тази нейна работа.Според мен тя  емного смела,щом се нае да направи адаптация към друг сериала.Нейнитя език  емного сладък.винаги съм искал да работя с Едже,тя наистина се справя мчного добре с рбатота си.
К:Ти май няма да ни кажеш нищо за развитието на сериала.
Б:Наситина не знам,батко.Нарочно не искам и да чета оригинала,защото не искам да се повлияя от персонжа там..
К:Сега сигурно ще питат защо не съм поканишл Чаатай и серенай на предавнето,но аз си помислих,че бих искал да ми гостува такъв опитен актьор като теб..

# 497

Скрит текст:

Дали пазят Яман от Крачола?  newsm78 Mr. Green Или пък пазят Ча от лудите фенки.  Joy Joy Joy

# 498
чакат автографи hahaha-боже в Истанбул колко много филми се снимат-сега се замислих - и за всеки влак си има пътници. Да ама нашия машинист е най-убавец

smile3521 smile3521

Скрит текст:

Дали пазят Яман от Крачола?  newsm78 Mr. Green Или пък пазят Ча от лудите фенки.  Joy Joy Joy

От Крачолчо -не,  Naughty няма да има нужда Crazy

# 499
ShockedНаистина ли такива въпроси ще задава този водещ на Хазал?!Това не е ли прекалено навлизане в личното пространство и клюкарско? Thinking

Скрит текст:

Откъсче с  с руски превод от предната серия.Като гледам как хубаво се карат Мира и Яман и повишиха адреналина Joy мисля,че ако имаше страстни сцени също щяха да им се получат добре Joy Joy,жалко,че прототипите на Мира и Яман са по-лежерни...

bouquet
Може пък Яман и Мира да ни изненадат  Party Party Party
Ама как преглъща на едно място Яман, докато подслушва думите на Мира  Heart Eyes
Много са хубави тези сцени в склада.

# 500
чакат автографи hahaha-боже в Истанбул колко много филми се снимат-сега се замислих - и за всеки влак си има пътници. Да ама нашия машинист е най-убавец
hahaha hahaha newsm10

# 501
Хайде едно клипче с любимата ми песен.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но не знам защо клиповете на по-бавни песни ми харесват повече.  newsm78

Yaman & Mira - Senden Daha Güzel

# 502
  bouquet
Ама как преглъща на едно място Яман, докато подслушва думите на Мира  Heart Eyes

Като направят едно горещо сдобряване ли?  Heart Eyes Heart Eyes

# 503

Crazy Crazy Whistling

Както след урока по китара в стаята му. Crazy Crazy

Хайде едно клипче с любимата ми песен.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но не знам защо клиповете на по-бавни песни ми харесват повече.  newsm78

Yaman & Mira - Senden Daha Güzel
Скрит текст:

Щото си романтична Mr. Green

# 504
Направо излезе, че съм романтична  Joy Joy Joy иначе ще гледам ли турски сериал и ще вися ли тук да го коментирам?  Joy Joy Joy Joy И то не само него, ами и интимния живот на актьорите и най-вече на главния актьор - машиниста, както го нарече Мимето.  Joy Joy Joy

# 505
Направо излезе, че съм романтична  Joy Joy Joy иначе ще гледам ли турски сериал и ще вися ли тук да го коментирам?  Joy Joy Joy Joy И то не само него, ами и интимния живот на актьорите и най-вече на главния актьор - машиниста, както го нарече Мимето.  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Сетих се за една детска песничка с този машинист.... Joy Joy Joy

# 506
Иве, ами почвай да пееш  Joy Joy Joy да я чуем и ние за коя песничка говориш.  Joy Joy Joy

Да ви кажа от оня ден в Т се чудя какво толкова коментира батко Али и преди малко четох,ч е в Турция властите искат да посегнат на интернета и то доста сериозно.  ooooh! И видях по ТВ-то май по ТВ7, че скоро Турция можело да е светска държава само на хартия.  ooooh!

Така че гледайте, каквото гледате, че скоро май няма да има повече дизита, да не говорим за награбвания в тях.  ooooh!

# 507
  bouquet

smile3521 smile3521 smile3521 Би било сууууупер.

# 508
  bouquet

smile3521 smile3521 smile3521 Би било сууууупер.

Heart EyesИ аз ще чакам с удоволствие такова нещо... Joy На такава дълга раздяла се полага горещо сдобряване.  newsm53

# 509

Heart EyesИ аз ще чакам с удоволствие такова нещо... Joy На такава дълга раздяла се полага горещо сдобряване.  newsm53

smile3521 И без това сега други облаци надвисват над главата на Яман, така че се надявам поне любовният му живот да оправят.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт