"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 131
  • 689
  •   1
Отговори
# 525
Вижте отново това http://ask.fm/CagatayUlusoyBGFans
все си мислех, че този профил ще го изтрият, но май не е станало, преди време го бях публикувала, но може някои от вас да не са го виждали. Това момиче е пълна трагедия, отговаря пълни глупости  ooooh! само вижте по надолу какво е отговаряла  ooooh! и хорицата й вярват  ooooh!
Направо са за съжаление горките съфорумци а това момиче....... smile3505 Най-лесно се манипулира зрителскотото мнение и виждане, пускаш нещо да опипаш почвата и след това е лесно, пускаш им това, което знаеш, че искат да видят и чуят а те милите ти вярват на всичко изречено от теб без да се замислят дали е истина или не, защото така им харесва да си мислят.
Това момиче ме смая от информираност. Joy

# 526
А, сори -аз съм биз бизе с машиниста-ще проверявам за билети и карти hahaha

И билети ли трябват?  #Crazy #Crazy Ти си наш човек и ще ни пуснеш гратис.  Hug Hug

Едно клипче от мен и лека нощ!  Hug Hug Hug Hug

Yaman ve Mira Özledim

# 527
Иве видях го чак сега машиниста  Joy Joy Joy

Виждам само 4 пътнички - Ивето зае предната седалка, за нас с Вени и Вики остават другите три. Който е бил тук се е качил.  Joy Joy Joy Другите да чакат следващия влак със следващия машинист и дано няма закъснение.  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

А на следващата гара, Naughty
ще качим и онзи с чара. Wink
Наш Метинчо тъй напети,  Crazy
да ни къса и билети...
hahaha hahaha hahaha
Тони, и теб ще вземем - не плачи, Peace
давай във движение скочи!  hahaha hahaha

# 528

Виждам само 4 пътнички - Ивето зае предната седалка, за нас с Вени и Вики остават другите три. Който е бил тук се е качил.  Joy Joy Joy Другите да чакат следващия влак със следващия машинист и дано няма закъснение.  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

да ни къса и билети...
hahaha hahaha hahaha

Ех върна ме значииии  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Обаче Метинчо не го искам!!!  Naughty Naughty Naughty Разделяйте си го с Вени, а ние ще поемем машиниста!  Joy Joy Joy Joy

# 529
newsm09 ами аз Weary оставихте ме на спирката да си чакам  и отпътувахте с машиниста бонбонче Cry не е честно.... Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy

Ами като ходиш да четеш глупости така става. Изпускаш влака.  Joy Joy Joy Joy

Искам и аз при машиниста Чачи  cry вие ме оставихте и аз сега ви се сърдя  Crossing Arms какво ли лудо парти ще вдигнете пътя ?  Crossing Arms Хахаха, но влака като закъса и машиниста слезе ще ви го открадна и вие ще си останете само с влака  smile3534  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 530
newsm62 Потегляме ли най-после или ще продължаваме да се броим?! Joy Joy

Тръгнахме, край.  Stop Stop Който се качил-качил. Mr. Green

Що бе, Ани, нали го харесваше Метинчо?  Thinking  Аз за това свалих Крачолчо  Sad и взех него. Mr. Green
И моля, моля,  Naughty Naughty  не се бутай веднага при машиниста, да не те свали кодуктора
Mr. Green Mr. Green

# 531

да ни къса и билети...
hahaha hahaha hahaha

А така Иве, то се е видяло само, че ти ще ме вземеш   Grinning тя Ани, хич не ме иска нещо във влака  Joy Joy Joy

# 532
newsm09 ами аз Weary оставихте ме на спирката да си чакам  и отпътувахте с машиниста бонбонче Cry не е честно.... Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy

Ами като ходиш да четеш глупости така става. Изпускаш влака.  Joy Joy Joy Joy

Искам и аз при машиниста Чачи  cry вие ме оставихте и аз сега ви се сърдя  Crossing Arms какво ли лудо парти ще вдигнете пътя ?  Crossing Arms Хахаха, но влака като закъса и машиниста слезе ще ви го открадна и вие ще си останете само с влака  smile3534  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не ми се плези,  Naughty Laughing да не вземеш да се спънеш и да останеш на гарата. Mr. Green Mr. Green  Виж, качих те в последния момент, Naughty  ама ще трябва да си купиш билетче  Mr. Green Mr. Green  преди да стигнеш до машиниста.

# 533
  • близо до брега на морето
Айда-на нас ни трябва Ориент експрес-тъкмо и до Истанбул пътува и ще има повече място Peace

# 534
Иве ти не се притеснявай, аз нямам проблем да мина през кондуктора, щом трябва да си купя едно билетче  Rolling Eyes

Ето го нашия красив машинист  Heart Eyes  Heart Eyes  Crazy

ииии кондуктора Метинчо / от начинаещите /  Laughing

# 535

Що бе, Ани, нали го харесваше Метинчо?  Thinking  Аз за това свалих Крачолчо  Sad и взех него. Mr. Green
И моля, моля,  Naughty Naughty  не се бутай веднага при машиниста, да не те свали кодуктора
Mr. Green Mr. Green

Тръгваме вижте машиниста не си е забравил шапката.  Joy Joy Joy

Тони, внимавай как се държиш, че пътничката зад машиниста е много лоша!!!  Joy Joy Joy

Лека нощ наистина, че утре не знам как ще ходя на работа.

# 536

Mr. Green Mr. Green

Тони, внимавай как се държиш, че пътничката зад машиниста е много лоша!!!  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Naughty Naughty Naughty Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green

Лека нощ, Ани! Hug Hug Hug

# 537
  • близо до брега на морето
Лека нощ! Вече ще стягам багажа , да не изпусна трена. Joy

# 538

да ни къса и билети...
hahaha hahaha hahaha

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Иве, тъкмо щях да пиша, да направиш Крачолчето ще е кондуктор   Party Party Party Party Party

# 539

Mr. Green Mr. Green

Лека нощ наистина, че утре не знам как ще ходя на работа.

С влак  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт