"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 062
  • 689
  •   1
Отговори
# 600
Наде, не съм влизала в Т днес, че много задачки имах и тичане насам - натам. Peace Как наричат Ча?

Снимката с фенчето не е нова. Серка така беше облечена на снимката с Ча и Судето дето пиеха чай, спомняте ли си и Ча беше скръстил притеснително ръчички и тя беше седнала между него и още някой и едва се побираха. Mr. Green

Пак ли няма материал за фрагман, аааа излагат се. Stop

# 601
Наде, не съм влизала в Т днес, че много задачки имах и тичане насам - натам. Peace Как наричат Ча?

Снимката с фенчето не е нова. Серка така беше облечена на снимката с Ча и Судето дето пиеха чай, спомняте ли си и Ча беше скръстил притеснително ръчички и тя беше седнала между него и още някой и едва се побираха. Mr. Green

Пак ли няма материал за фрагман, аааа излагат се. Stop
Като го написа и се сетих.
Ми влез и прочети и, ще видиш как го наричат. Joy

# 602
# 603

Ааа тия дечурлига вече ме нервят  newsm66 Как ще го наричат така. Crossing Arms

# 604
# 605
# 606
# 607
Здравейте, милички !  Hug Hug Hug
Ааа какви са тези новини  Thinking -  пълни глупости.......ех,тази Серка била го награбила, та чак не могла да се сдържи  Laughing  Joy Joy чак ми е смешно от тези жълтури - журналистите  Laughing
той Чачи е толкова срамежлив, като монахиня  Blush /това, че е срамежлив той си го каза в едно интервю  Peace/  Въобще не вярвам на тези новини  Peace

Светлак, добре дошла сред нас !  Hug Ще се радвам и ти да се включваш при нас  Hug

Жалко, че днес няма фрагманчИ  Confused трябва да го уволнят този където прави фрагманите, въобще не си върши работата  Naughty аа не може така......всеки път нямало материал, вече да си измислят друго оправдание  Laughing

Айде Иве, днес ще има ли пак влак, защото аз от сега си запазвам място до машиниста  Mr. Green дори и ще платя двойно билетче на кондуктора Метинчо за да ми е подсигурено мястото  Wink а пък видим ли Серка на някоя спирка, веднага я задминаваме и я оставяме да си мръзне вънка на студа Twisted Evil

# 608

Но ей това във видеото го няма.   Mr. Green Ни в15-ата мин, ни в 19-ата.  Whistling Whistling
smile3521  Whistling
Аз имам какво още да кажа по въпроса с тези снимки, ама  smile3505, че взе да става сериозно. Но пък снимката ме радва и затова ще я покажа пак.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ани и този път отърва кожата, ама да ти кажа на косъм беше.  Mr. Green Mr. Green

Вярно, на косъм беше. hahaha hahaha hahaha

Ани и този път отърва кожата, ама да ти кажа на косъм беше.  Mr. Green Mr. Green

На косъм бях!!!  Joy Joy Joy Напоследък все така става.  ooooh! Докога ли ще е така не знам.  ooooh! Ама като се хващам на безумни облози така става.  Joy Joy Joy

Ама беше много отворена като се хващахме Whistling Whistling  - дори призоваваше всички от балкона да запомнят кой какво
Mr. Green Mr. Green  smile3534

Светлакwelcome

# 609

Ааа тия дечурлига вече ме нервят  newsm66 Как ще го наричат така. Crossing Arms
Ееее.... Crossing Armsкажете и на мен де.... Hug

# 610
# 611
Бойче средният колаж е от момента когато наби Крачола.  Joy Joy Joy оооп дедик  Joy Joy Joy

Иве, ами смела бях да.  Rolling Eyes как пък помниш, че съм призовавала свидетели?  Joy Joy Joy

# 612
Здравейте, милички !  Hug Hug Hug
................

Жалко, че днес няма фрагманчИ  Confused трябва да го уволнят този където прави фрагманите, въобще не си върши работата  Naughty аа не може така......всеки път нямало материал, вече да си измислят друго оправдание  Laughing

...................

И аз мисля, че този не си върши работата.  Naughty Naughty Naughty Казах ви: изпратете ме там да правя фрагманите, ще ви пускам по 5 на ден, ама вие не искате.  Crossing Arms  Mr. Green

Някой има ли му профила в Т?

# 613
Здравейте!  Hug

Дали ще приемете още една фенка на сериала сред вас? Само за коментари от време на време, разбрах, че влака е здраво натъпкан и за там нямам никакъв шанс...

И в банята няма.... Naughtyако още не си гласувала в анкетата ... Joy Joy Joyда си знаеш... hahaha hahaha

# 614
Май фрагман няма да има днес.  newsm78

Ама тя Еджето и предии две седмици каза, че няма да има, а имаше.  Peace Не с знае.  Hug

Ако кажа, че фрагман днес няма да има дали ще ме обичате пак? Защото няма да има.

ooooh! ooooh! Sad

Айде Иве, днес ще има ли пак влак, защото аз от сега си запазвам място до машиниста  Mr. Green дори и ще платя двойно билетче на кондуктора Метинчо за да ми е подсигурено мястото  Wink а пък видим ли Серка на някоя спирка, веднага я задминаваме и я оставяме да си мръзне вънка на студа Twisted Evil

Тони,   Hug аз изобщо не съм слизала,  hahaha hahaha hahaha  така че мястото ми си е все така заето,  Mr. Green  търси си друго.  Whistling

Ани,  Crazy Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes за фотките на Ча

Общи условия

Активация на акаунт