"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-217.33

• 22 047
  • 689
  •   1
Отговори
# 645
По бтв казаха за утре нещо за Метин Чекмез,ама не разбрах интервю ли ще бъде....  newsm78

# 646
  • близо до брега на морето
По бтв казаха за утре нещо за Метин Чекмез,ама не разбрах интервю ли ще бъде....  newsm78
май да и аз го мернах Peace Hug

# 647
Той Яман да дойде веднъж при как си Даниелка ...ще го научи на хубаво  Mr. Green Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Недей, че си пада по каки той.  Joy Joy Joy като нищо ще дойде.  Joy Joy Joy

А ,да се разберем-във влака съм от снощи и първо аз бях контролата.Но после се появи ваш Крачолич и се чудеше как да му обърнете необходимото внимание и се сменихме.Обеща да говори с машиниста и да ми удари едно рамо Joy-и аз нали съм с добро сърце ,му отстъпих мястото за контрола.щЯЛ да ви прави сюрприз-нали вече е бос от големите,може да ви заведе някъде другаде-Иве Вени-очаквайте шофьора да дойде да ви вземе Joy

Мими,
а така да си заминават до Крачола яяяяяяя  smile3513  Joy Joy Joy

ей не мога да ви настигна да ви чета,много сте бързи!   animal037 Гледам аз в анкетата има 10 фенки на Крачола,много бързо се пълни клуба му.  ooooh! #Crazy  Една приятелка си качила снимка във фейса на наш Чачко и написала "мъжа ми"  #Crazy #Crazy #Crazy Предупредих я,че много има на опашката преди нея  Naughty Joy

То освен, че изпусна влака друго интересно няма.  Joy Joy Joy Кажи на твойта приятелка, че мъжът и е общ.  Joy Joy Joy

# 648
ууу как забравих,надетоо,много готин клип  Peace
Аз пък викам на малката ,кажи Яман и Мира,а тя"Аман Мира"  Mr. Green,подлудих детето  Joy

# 649
По бтв казаха за утре нещо за Метин Чекмез,ама не разбрах интервю ли ще бъде....  newsm78
Да, ще бъде гост в предаване по бтв, имаше го отдавна това инфо в нета но не му обърнах внимание.
Помислих си, че е излезнал трейлъра като сте изписали толкова страници, а то все едно и също.

# 650
Ми влез и прочети и, ще видиш как го наричат. Joy

Ааа тия дечурлига вече ме нервят  newsm66 Как ще го наричат така. Crossing Arms
Ми така е Зори, ако не беше жалко, щеше да е наистина смешно. Горкия Ча на какви пачи яйца се насади.
Снимат на брега и колата на Мира е там.
new Medcezir ~~ SET

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 20:15 от Neidjal

# 651

Ама това и да не го искаш, пак ще го сложа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy

Момичета, страхотни сте, благодаря за топлото посрещане!  newsm51

Снимката на Серенай и фена до нея не знам от кога е, но фена е същия и на снимката с Ча от сутринта  newsm78

За местата в банята - ами едното аз го заех - във ръката със сапун дебнах в банята Оркун Joy Не ми скачайте сега, но много ми хареса тази опция, иначе не се тревожете аз чужди мъже не пипам  Peace

Ама той Крачола не е чужд.  Naughty Mr. Green Всички мъже в сериала са общи.  Joy Опашката за Яман е най-голяма обаче - всички искат на влака  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Мими,
а така да си заминават до Крачола яяяяяяя  smile3513  Joy Joy Joy

Скрит текст:
ей не мога да ви настигна да ви чета,много сте бързи!   animal037 Гледам аз в анкетата има 10 фенки на Крачола,много бързо се пълни клуба му.  ooooh! #Crazy  Една приятелка си качила снимка във фейса на наш Чачко и написала "мъжа ми"  #Crazy #Crazy #Crazy Предупредих я,че много има на опашката преди нея  Naughty Joy

То освен, че изпусна влака друго интересно няма.  Joy Joy Joy Кажи на твойта приятелка, че мъжът и е общ.  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

Където е машиниста, там и кондуктора,  Naughty там и ние с Вени.  Mr. Green Whistling

# 652
Във ръката със сапун дебнех в банята ОРкун..... Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoСветлак.... Peace

# 653

Това го искам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Слагай още!!!  Hug Hug Hug То е колаж.  smile3534

Party Party Party

# 654

hahaha hahaha hahaha

Където е машиниста, там и кондуктора,  Naughty там и ние с Вени.  Mr. Green Whistling

ShockedВъххх,браво,Иве! WinkА мене ме забрави... smile3555   Sad Сега следващия влак ли да чакам?!!! Joy Joy

Hug И аз да го повторя това колажче,че много ми хареса!И снимките дето ги нищите цял ден също,не че съм изненадана... Crossing Arms Нещата ще изскачат едно след друго,пък който иска да ги игнорира.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 20:34 от vikktory

# 655
Ани, ще ми се наложи да взема самолета, да ви настигна. Аз и казах на нея, че не е само нейн, тя предложи да си го поделим, ама аз я разочаровах, че не сме само аз и тя на опашката Joy Той Чачи си има цял харем  Joy
Жалко, че няма да мога да гледам Метин, би ми било интересно да видя какво ще каже.Сигурно ще го питат и за Чачи и Хазал newsm78

# 656

hahaha hahaha hahaha

Където е машиниста, там и кондуктора,  Naughty там и ние с Вени.  Mr. Green Whistling

ShockedВъххх,браво,Иве! WinkА мене ме забрави... smile3555   Sad Сега следващия влак ли да чакам?!!! Joy Joy

Hug Hug Hug

Не, мило, не съм те забравила,  Hug ти си във влака, Laughing  те само нас с Вени искат да свалят. Shocked Joy Joy Joy

# 657
Момичета,оставам ви за сега,ако не успея после да вляза,силно се надявам утре да ме зарадвате  с фрагман и в него да има много лове  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
хубава вечер от  мен  Hug Hug Hug

# 658
Във ръката със сапун дебнех в банята ОРкун..... Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImaoСветлак.... Peace

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Таз готина рима как съм я изтървала   smile3555 smile3555

Дани, хубава и на теб!  Hug  И аз се надявам на фрагман с лове. Peace Laughing

# 659

hahaha hahaha hahaha

Hug Hug Hug

Не, мило, не съм те забравила,  Hug ти си във влака, Laughing  те само нас с Вени искат да свалят. Shocked Joy Joy Joy

HugОххх,успокоих се! newsm19Тъкмо обмислях кого да подкупвам newsm78 ,че да не изпусна купона. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт