Черноморец - лято 2015

• 145 129
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ние заминаваме на 04.08.Може ли някой да ми препоръча хубаво заведение с обедни менюта-да е вкусно и на поносими цени.Децата са ми големи и ядат всичко.За вечеря съм си харесала Старвиш, но не знам как са цените? Благодаря!

# 226
Здравейте! Някой знае ли нещо за Апартамент Колеви

# 227
  • Пловдив
Препоръчайте заведения в Черноморец - може да идем за няколко вечери - примерно.
Предпочитам да има място да тичат и да си играят децата - 2 петгодишни и едно 3,5 год.
Благодаря  Hug

# 228
Градина на практика започва от Червенка и така като го гледам на картата е съвсем близко. На практика плажът би трябвало да ви е на съседната улица.

пеша от червенка до градина нв виждам как ще стане....

# 229
и аз заминавам на 11 август  чух ,че плажа не става ама аз се надявам да ми хареса настроена съм оптимистично  Wink

# 230
  • София
Градският плаж е малък и претъпкан. Иначе за деца е супер, защото е плитко.

# 231
И нашето семейство за първа година се е насочило към Черноморец.Благодарение на насоките тук резервирахме в хотел Адена за средата на август.Изглежда доста добре хотела и чист най-вече.Ако морето не става много за къпане е хубаво,че има и басейн за децата.Ще продължавам да ви следя и да се ориентирам къде да хапваме прясна сготвена храна.
А по запознатите с курорта да се изкажат хотела близо до кой плаж е и на какво разстояние горе-долу?

# 232
  • Sofia
За обяд препоръчвам една закусвалня на ул. Братислава (първата широка пряка на главната улица, вдясно като се върви от автогарата към центъра). На стотина метра от главната улица се намира, под един голям хотел, няма как да я подминете. Прилича малко на столовете от едно време, но е чисто, има и тераса. Храната е добре сготвена и доста разнообразна, цените са съвсем прилични. Най-хубавото е, че си взимаш табла, минаваш, избираш си храна и си готов. Не чакаш искам да кажа. Имат кутийки, можете да си я вземете и за в къщи. Защото вечер не ми пречи, но на обяд когато идваме директно от плажа солени, уморени и е горещо чакането в заведенията ми идва в повече.
Единствената забележка, че препоръчвам заведението само до към 14-15 ч. Не вечеряйте там. Храната започва да се готви сутринта, на обяд винаги е прясна. Имат обаче безумната практика храната да стои в топлата витрина от обяд докато  работи заведението. Вечер сме попадали на вкиснато картофено пюре примерно.  Sick
20 м след тази закусвалня по същата улица има един супермаркет (под един много червен хотел). Преди имаше чудесна топла витрина, много хубаво готвеха. Миналата година обаче я нямаше, не знам тази как ще е.

# 233
За обедно меню препоръчвам единствено бирария НИКИ . Много добра кухня, за разлика от много други прехвалени заведения, и нормални цени.

# 234
  • София
Благодаря за мненията! Hug  А как е в момента морето откъм Градина, става ли за къпане? То и в нашия хотел има басейнче,но все пак се отишли заради морето.Дано след 2 седмици всичко е наред, и най-вече да спрат тия дъждове. Praynig

# 235
Здравейте! и ние вчера резервирахме в къща за гости Ели за края на август. Ще следя за заведения за хранене

# 236
Аз приключих с Черноморец.
Миналата година бях очарована,тази година съм безкрайно разочарована.
Мръсен до безобразие плаж.За пренаселването му е ясно,хората не са виновни.
Не работят химическите тоалетни на плажа,няма и помен да се почиства.Отивайки на плаж правех оборка около хавлиите ни,защото ми е неприятно да лежа сред боклуци.
Заведенията са в такива икономии,че мизерията им личи отвред,персонал в заведенията,които посетихме-до един нямат идея какво правят там...Салфетки на масите са находка,а това са елементарни неща.Порции,категорично неотговарящи на грамажа.Което прави цените не чак толкова ниски...
Очевидно старание да се избие кривия сезон в състезание "Прецакай туриста".

Къща за гости "Райчо"-за една седмица ни съсипаха със забележки,нито веднъж не почистиха стаите,а в багажа си намерих тлъста хлебарка.Имах чувството,че не съм на почивка,а в пионерски превъзпитателен лагер.
Не съм претенциозен човек и затова не съм имала големи очаквания за Черноморец,исках спокойствие.Но такава мизерия във всяко отношение-не Confused

# 237
Леле, ти съвсем ще ме откажеш от Черноморец, за Райчо не мога да повярвам, били сме там преди две ли три ли години бяха, толкова ли са се съсипали нещата. То плаж на Черноморец си няма, ние ходим на Градина.

# 238
Ох, тоя бай Райчо си говори със свекърва ми едно лято в опит да се направи резервация. То бяха претенции от негова страна, то беше чудо!  Stop Аре, нема нужда да се изфърга чак толкова за това, което предлага.
От Черноморец съм разочарована отдавна. Всъщност само по себе си градчето е било винаги нищо особено. Преди години, по време на комунизма буквално обиташко- "Пфу, тея ходят на Черноморец Shocked". Но в годините на презастрояване на масовите, популярни курорти като Созопол, Китен, Приморско и Царево, това остава като девствено кътче. Особено с притурката, дори само заради притурката плажа на к-г Градина. То и това беше нещото, което ни караше да ходим там. Докато Градина не заприлича на Какао бийч ... и Рая си замина като всеки един друг Рай по родното черноморие.  Confused

Не само на Ч-ц цакат туриста с топла бира. Навсякъде са така. Ако разбера само за една кръчма, където обявен в менюто грамаж отговаря на изнесена порция, ще ям там десет лета подред.

# 239
Именно затова поясних,че не съм с големи очаквания от Черноморец. Миналото лято намерих каквото търсих.Сега-категорично не !

Колкото до бай ти Райчо-несъмнено е тъпо да ти променят уговорената цена на нощувката на втория ден,когато си пръснал цирка в цял етаж.
Никого не искам да откажа,просто имайте едно наум. Peace

Общи условия

Активация на акаунт