Черноморец - лято 2015

• 145 127
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
Влизам с пресни впечатления, макар и формирани за кратко, поради спешно прибиране заради чревния вирус, който върлува и който не ни подмина  Twisted Evil
Та така - самото градче Чернонорец на мен определено ми хареса - приятно, относително спокойно - всичко е на една ръка разстояние дето се казва. На заведение сядахме само 2 пъти, поради краткия престой - на това с лодката от пред и маскираните като пирати сервитьори, като не сме вечеряли - една салата - изглеждаше добре и някакви неща за пииване си поръчахме. Определно атрактивни с тези костюми, но от към обслужване - не беше на ниво. И в Замъка седнахме - доста по - добро впечатление ми направи - ядохме страхотна мелба с малкия. Иначе лунапарковете са симпатични и евтини. Плажът - централния понатъпкан доста, но плитък - водна пързалка обаче не видях, а търсих упорито Sad Попаднахме на един плаж, който има платена зона на Флорес гардън, където цената на шезлонг и чадър беше умопомрачителните 40 лв, свободната зона потресаваща - не се върнахме повече. Плажът обаче на Червенка мисля в крайна сметка се оказа ми хареса много - плитко, топло, чудесно просто, но имаше водорасли. Останалото бяхме в хотел Роза - като цяло съм с добри и приятни впечатления - басейните много добри, макар и леко хладни сутрин, храната също ставаше, атмосферата и гледката учудващо добри. Остава ми само питанката има ли други, хванали тъпия чревен вирус, който скапа нещата и на 3 ден си тръгнахме?
Та това от мен - ако някой иска коментари за хотел Роза още нека пише!
Хубав следобед!

# 286
Има, има  Tired

# 287
Еее, това с вируса е много кофти, гадна работа. Аз резервирах в къща Франс, 25 лв. на вечер за стая с две легла, ще пиша отзиви когато се върнем, даже може още докато сме там да драсна първи впечатления  Simple Smile.

# 288
Записвам се в темата! Никога не съм била в Черноморец, но прочитайки темата се влюбих в този плаж Градина, много сте сладкодумни!
 Много ги гледах ваучерите на х-л Роза , но така и не взех т.к. не знам кога съпругът ще го пуснат отпуска. С удоволствие прочетох един добър отзив от там. И Роял бийч пускаха ваучери, но като че ли не срещнах отзиви за тях.

# 289
  • България
И аз резервирах в семеен хотел "Оазис" от 7-ми. Някой да има отзиви от там. Разполага с малко басейнче.

# 290
И аз резервирах в семеен хотел "Оазис" от 7-ми. Някой да има отзиви от там. Разполага с малко басейнче.
Аз прочетох доста противоречиви отзиви, едни са доволни, други не. Основно се оплакват, че джакузито никога не работи, защото нямало някаква помпа. Аз се опитах да резервирам там, но нямаха места от първи август за двама.

# 291
Едно включване от фен на Черноморец, да побутнем темичката напред. Семейството ми сме любители на градчето. Почиваме вече за 12 или 13 година тук, спокойно е, прекрасен плаж на Градина и по надолу след него. В момента времето е чудесно, не е пренаселено, даже бих казала,че тази година  гостуващите в Черноморец са по- малко в сравнение с предходни години по това време.
Имам молба към мамите, живеещи в Черноморец , имащи роднини в него или просто знаещи нещо по темата: в парка на Черноморец има три скулптури от камък ,посветени на жената. Никъде не виждам надпис на автора им и тематиката. Може ли някой да ми каже малко повече информация по темата.

# 292
Така, включвам се от Черноморец Simple Smile Първи впечатления от къща за гости "Франс" - първо, автобусът с който пристигнаме трябваше да ни свали на  един разклон, тъй като идваме за първи път тук, попитах по телефона можем ли да слезем там и дали е далече от квартирата и хазяйката ми каза, че ще дойдат да ни вземат оттам.  Така и стана, слязохме от автобуса и ни чакаха. Къщата е много хубава, всичко е ново, стаята е прекрасна, абсолютна тишина е наоколо. Има малка тераска, която е много прохладна и с хубав изглед към морето. Банята е мъничка, по-скоро тоалетна с душ, но е напълно достатъчна за да се изкъпе нормално човек, все пак ние сме в стая за двама/в нея спокойно могат да се настанят трима, защото едното легло е голямо/. Има барбекю на двора, много цветя, сенчесто е, зеленина, пейки, масички, по стълбите навсякъде цветя, въобще засега е супер, ще споделя още впечатления по-нататък, все пак от два часа сме тук.

# 293
  • Стара Загора
Magnolia, каква е цената на двойна стая?

# 294
Magnolia, каква е цената на двойна стая?
Цената е 25 лв. за стаята на вечер. Вече втори ден сме тука, прави впечатление тишината - тихо е както през деня, така и през нощта. Къщата е изключително чиста, а хазяите са много мили и любезни хора, горещо препоръчвам. Има интернет, има топла вода постоянно, плажа е близо, центъра е близо, а и времето се случи хубаво, така че много се радвам, че дойдохме в Черноморец.

Плажа е пренаселен, но все се намира местенце. Снощи ходихме да се разходим до плажа Вронос - абсолютно занемарена работа. Явно е неохраняем, не видях спасителни кули. В горичката зад плажа има някакъв импровизиран къмпинг и към плажа се стичат потоци с фекалии, вони ужасно. По пътя за Вронос от двата края растат къпини, така че на който децата му зареват по-добре да отиде да си събере, отколкото да дава по 7 лв. за чашка в центъра. Първия ден без да му мислим много си купихме домати от центъра - пет домата излязоха 5 лв., а на всички плодове цената им беше по 7 лв. килото, така че преди да се пазарува трябва да се пообиколи малко. Намерихме вече откъде да пазаруваме на нормални цени. Утре ще се разходим до Градина и ще пиша как е.

# 295
ВроМос не само че е занемарен, той е абсолютно забранен за плажуване и къпане поради радиацията, която още се намира в доволни количества в района- и във водата, и на самата плажна ивица.

# 296
  • Пловдив
И аз с пресни впечатления  Laughing
Ние сме в х-л Лагуна - в началото на Градина. Тази година имаме доста забележки към хотела - собствениците, непрекъснато стоят във фоаето и дебнат някой да не влезе с неизмити крака от плажа  Whistling, седнахме на масите до басейна - веднага ни направиха забележка че масите били на ресторанта и не можем да ги ползваме, вчера източиха басейна /видимо чист/, щото децата не излизаха от там и доста викаха  Sunglasses. Допълнителното легло се счупи от едно сядане - "ламелите"  на рамката са направени от нарязан Паркет Shocked  Ресторанта е зле... За закуската да не говорим, която е включена в цената на нощувката - кифла, баничка, милинка - от близката баничарница, аааа и варен кренвирш имаше и по една филия хляб - на въпроса с какво да намажем филийката - миии има кетчуп и горчица  hahaha. Хубавото на хотела е че е на плажа, и че има басейн - а плажа е приличен, в тази част е по спокойно морето, към Коста Булгара има повече вълни. Съседния хотел - Литорал изглежда с по -добро обслужване, ресторанта към него е с по-добро и богато меню, но и доста по скъпо.
В Черноморец се опитахме да седнем за вечеря в прословутия ресторант с лодката отпред  Crazy, но като ни казаха че 6 взрастни и 3 деца и бебе в количка трябва да се съберем в дъното на маса за 6-ма, според тях за 8, ММ им заяви че е 120 кг и му трябва повече място  Laughing, и си тръгнахме. Вечеряхме в друг ресторант - мисля че беше Кръст, ако не бъркам, намира се  в пресечка до центъра и сцената. За първи път от почивката попаднахме на любезен и усмихнат персонал, довечера пак там ще идем. А снощи ходихме до Созопол - е няма такава лудница.
Засега не сме хванали чревен вирус, но аз им давам пробиотик с коластра, дано им помогне. Утре си тръгваме.

# 297
  • София
А някой дали може да ми каже някакви впечатления от семеен хотел Астра?
Близо ли е до центъра и на колко километра е от градина?
Как е базата?
Мерси предварително.

# 298
Хетера, давам ти насоки без лични впечатления, само на база 10 години пребиваване в Ч-ц.

От Градина е на около километър-километър и половина. Без кола не става.
До центъра е стандартно близо, около десет, ако ходиш бързо, двадесет, ако сте с малки и бавни деца.

# 299
  • София
Благодаря ти много,а отвън поне как ти се вижда хотела?
Иначе с кола ще ходим на плаж то е ясно,а вечер една разходка до центъра не е зле:)

Общи условия

Активация на акаунт