Черноморец - лято 2015

• 145 127
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте, някой от вас случайно да има записан  телефонен номер на читав таксиметров шофьор от Черноморец? Става дума за малки курсове в района...

Родителите ми са на почивка в някакъв комплекс близо до Черноморец, но там почти няма ресторанти и искат вечер да ходят да вечерят в Черноморец. За съжаление по-миналата вечер са отишли, хванали такси на отиване, но на връщане - било е само 20-21 часа вечерта чакали дълго и така и не открили такси за връщане, наложило се да звъннат в хотела си и управителят лично дошъл да си ги прибере. Sad

Ще бъда много благодарна  bouquet

# 316
Здравейте!

Влизам да споделя пресни впечатления от Черноморец.
Бяхме 1 седмица в Семеен хотел Акин - просто прекрасно място.
Стаята страхотна, чиста, с нови мебели, просторна тераса, с изглед към морето... Какво му трябва на човек... Simple Smile)
Намира се хем в центъра, хем на тиха улица. А на курортистите в хотелите до заведения с жива музика незнам какво им е...

Единствено Централния плаж е отвратителен! Тесен, с камънаци, пясъка чернее... Sick
Ходихме на Червенка на плажа - разликата е огромна... Спокойствие и релакс... Определено чудесна почивка!  bowuu

# 317
Ако се наложи някои да се разболее има ли доктори в Черноморец или трябва да се ходи в Бургас

# 318
  • Пловдив
Здравейте,от няколко години почиваме в Черноморец и много ни харесва ,но за съжаление тази година няма да почиваме в България.Склоних го обаче да си направим кратка екскурзия с една нощувка до Черноморец.Тъй като сме с малко дете не ми се иска да тръгна и а търся на момента квартира или хотел и искам да резервирам стая предварително.Екскурзията ни ще бъде на 13-14 август и нямам никаква представа дали ще има свободни места и дали ще са съгласни хотелиерите с една нощувка,за това ми се иска да ми предложите места на които да се обадя и евентуално да запазя стая.

# 319
Здравейте момичета! Ние на 10.08.2014 тръгваме за Черноморец за трета поредна година. Досега отсядахме в семеен хотел Белведере, но тази година сме резервирали в къща за гости Моята къща. Някой да има впечатления от там?

Здравей smyrfieta, на 25.08.тръгваме за Черноморец предстои ми до няколко дни да направя резервация за Моята къща. Моля да  дадеш мнение как  е........за самата къща, за плажа, за Вромос дали е забранен за къпане.
Благодаря предварително  bouquet

# 320
  • София
Здравейте, върнахме се от Черноморец.Изкарахме страхотно, препоръчвам хотела ни с удоволствие-Веселина.Всичко беше добре.Хранехме се в Замъка, Панорама и Кондрос.Разходихме се до Созопол,из Стария град.Мога да препоръчам ресторант Кирика-на пристанището е.Правихме и разходка с корабче-Есмералда, направено е като пиратско,децата бяха впечатлени.Тръгва в 18ч от Черноморец.Единствено съм леко разочарована от плажа на Градина-не беше много чисто.Но все пак догодина може и да повторим.Приятна почивка на тези, на които им предстои! Hug

# 321
В смисъл как не е чисто има водорасли и медузи или не почистват самия плаж newsm78

# 322
  • София
Ресторант Кирика не разбрах в Черноморец ли е или в Созопол?

# 323
  • София
Созопол, на пристанището

# 324
  • Велико Търново
Здравейте, препоръчайте ми хотел/семеен хотел в Черноморец. Искаме да има басейн и да е подходящ за деца - бебе и дете, почти на 5 години. Загледах се във ваканционен комплекс градина, какво ще кажете?  Извинявам се, ако съм пропуснала някое мнение. Благодаря ви, предварително!

# 325
Здравей Катя Дреновичка, ние сме доволни от условията, които предлага къщата. На тихо място е наистина, чистичко е и новичко. За  Вромос нищо не мога да ти кажа, защото всяка година си ходим на едно и също място -плажа към к-с св. Никола.

# 326
  • Пловдив
Здравейте ,някакви отзиви за Мурите бийч?

# 327
На Вромос има заустени радиоактивни отпадъци. И това не е от сега, просто по-добре си спестете ходенето там на плаж Peace

# 328
За МОЯТА КЪЩА мога да кажа само хубави неща. На тихо и спокойно място. Много ново,много чисто,много добри и приятни стопани. Вальо,ако четеш,поздрави от Пловдив.

# 329
  • Стара Загора
Някой беше препоръчал ресторант Замъка  днес ходихме и ни хареса. Цените са нормални (за нас). Нещата, които си взехме, бяха вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт