Черноморец - лято 2015

• 145 127
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Не зная, Хетера, не съм виждала хотела, или поне не съм му обръщала внимание, но като местоположение няма улица в Ч-ц, която да не зная къде е и за колко време от нея се стига до всички възможни плажове; както и да не зная какво представляват плажовете.

# 301
  • София
Благодаря ти  Wink

# 302
Сега и аз да кажа-вчера се върнахме от Черноморец.За селцето какво да кажа става за семейства с деца но за млади хора едва ли.Искам обаче да оставя мнението си за Семеен хотел Райчо
Черноморец-просто не се лъжете да отсядате там подлъгани от доброто местоположение.Точно в центъра близо до плажа и само това е хубавото което мога да кажа.Първо и най-важно е че в половината стаи няма климатици и за нещастие ние бяхме настанени в такава при положение че къщата е на постоянен пек и си представете какво е с стаите които при това не са евтини като за Черноморец-двойка с допълнително легло за дете на 7 струваше ни 42лв.Другото-още с пристигането още не сме огледали стаите и бърза да му се плати цялата сума за престоя защото нямал време да се занимава,просто е грозно това,а това че го нямало и бил зает е смешно оправдание да ти вземе парите като той не само че постоянно е там ами постоянно ти мрънка за нещо-я как си паркирал я че си шумен като се прибираш-е да не говориш ли????Все пак съм с малко дете колко може за съм шумна в 11 вечерта ха ха!Абе там просто не ходете ако не искате да ви дразнят постоянно-това е.
 Mr. Green

# 303
Здравейте! Много ми хареса к-с Градина, но попадам на 2 сайта, които изглеждат като да са за един и същи к-с Градина - снимките съвпадат, но контактите им са различни.

http://complex-gradina.com/about.html
http://www.gradina-chernomorets.com/

Аз ли нещо съм кьорава  Embarassed Rolling Eyes Някой може ли да помогне?

# 304
По отношение на кръчмите,след като прочетох коментарите решихме да отидем на Замъка и определено не сгрешихме-перфектно заведение.Жива музика,усмихнат персонал,богато меню вкусна храна, прилични порции добри цени.Останахме доволни.На другата вечер решихме да пробваме този с лодката и пиратите,ами сгрешихме-атрактивен персонал добре аранжирано като обстановка,но само дотам.Доста по-скъпо е от Замъка и е по-бедно менюто. Peace

# 305
valka27, аз запазих места от първия сайт с някаква жена говорих ,после упорито търсих някакви мнения за комплекса но почти нищо не открих затова ще се радвам ако някой нещо сподели.

# 306
Преди 2 години бяхме на Черноморец и някои неща ми допаднаха,други не.Плажа градския и този на Градина са отвратително мръсни.Все едно фасовете от цялата страна са събирани и са изхвърлени там.Такова чудо не бях виждала.Бяхме си запазили вила Червенка.Едно изглежда на снимките,друго е на живо-старо,двора мръсен,трева почти няма,а прахоляк.Добре ,че не бяхме уточнили колко дни ще стоим и се изнесохме след 3 нощувки,въпреки кандърмите на собственичката да останем и отстъпките ,които беше съгласна да ни направи.Преместихме се в хотел"Велека"-мисля ,че така му беше името.Закуската беше включена в нощувката,но за нея по-добре да не споменавам.....все едно е няма.но стаите бяха що годе добре и значително по евтино от вилата.Посещавахме плажа под Съни Айлънд и Атия резорт и си заплащахме шезлонгите и чадърите,които не бяха евтини,но поне беше чисто и не се гъчкахме .Тази година намерихме апартамент в Съно Айлъндс и резервирахме от 14-ти за 5 дни.Доколкото разбирам ще използваме същия плаж ,като гости на комплекса,което веднага ни спестява 40 лв за чадъри и шезлонги (дано е така,а не само да си го мисля),но дори и да  не е така,пак там ще плажуваме . Иначе Черноморец е идеалното място за почивка с деца!

# 307
Здравейте момичета! Ние на 10.08.2014 тръгваме за Черноморец за трета поредна година. Досега отсядахме в семеен хотел Белведере, но тази година сме резервирали в къща за гости Моята къща. Някой да има впечатления от там?

# 308
Да попитам, каква е цената на чадъри и шезлонги?

# 309
Да попитам, каква е цената на чадъри и шезлонги?

На централния плаж е 5 лв, обаче много бързо се заемат, трябва по-рано да се отиде. Днес ходихме до Градина, там цената беше различна - на едно място 6 лв, на друго 7. Плажа на Градина е много хубав, беше чисто и не беше пренаселено като централния.

# 310
  • София
Здравейте, ние сме 2 ден в семеен хотел Веселина.Засега сме много доволни, апартамента ни е супер.Чисто е, условията са добри.В момента децата са на басейна към хотела и страшно се забавляват.Сутринта бяхме на плаж на Градина, хареса ни,но ние ходим на свободната зона.Снощи вечеряхме в ресторант Кръст-вкусно готвят.Тази вечер съм си харесала ресторант Панорама.Не мога да намеря къде е Старфиш, ако може някой да ме упъти.Благодаря!

# 311
  • Пловдив
Старфиш е на улицата, която тръгва от централния плаж. Значи ако застанеш с лице към плажа, трябва да тръгнеш по улицата, която продължава към дясната ти страна. Вървиш по нея (лееко се изкачва), вляво продават разни надуваеми неща, продължаваш нагоре и стигаш до място, където няколко улици се събират на малко площадче. Вляво има църква, а точно отсреща, откъдето идваш, се пада Старфиш. То е заведение на два етажа, без прозорци.

# 312
  • София
Благодаря, ще го намерим Hug

# 313
Благодаря  Hug

# 314
  • от Луната
Някой има ли отзиви за http://pochivka.bg/o-22159-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0% … D0%B0%D1%80%D0%B5, че на снимката изглежда чудесно, а е до Градина?

Общи условия

Активация на акаунт