Черноморец - лято 2015

• 145 126
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
Оказа се, че следващата седмица без да предварително да ни е влизало в плановете за море за лятото ще прекараме 2-3 дни в Черноморец.
Ще сме с малки деца и ще се изхранваме основно навън, така че ще съм благодарна ако ми препоръчате заведения с добра кухня в градчето.
1 ден обядвахме на вромос,поръчахме 3 готвени ястия от обедно меню,едното беше развалено,останалите 2 бяха ок,но много малки порции и не много вкусно.

После на около 30 м от Вромос открихме заведение за бързо хранене с Българска кухня,и останахме много доволни,всеки ден прясно вкусно и евтино.Заведението е на самообслужване,има супички,готвени ястия,салатки,десерти -нищестие,бисквитена торта и мляко с ориз.Препоръчвам ви това заведение.
Намира се на ъгъла на ул.Морска и улица Възраждане.

# 481
Здравейте! Искам да помоля за отзиви за х-л Коста Булгара, ако има наскоро почивали там. С търсачката не ми излиза нищо в темата. Интересува ме колко отдалече е реално от плажа.

# 482
Той е на плажа, на Градина, но не е в Черноморец, да кажем на 2, до 4 км от селото, не съм била там, но го знам къде е.

# 483
Благодаря много за отговора!   Hug Това ли е т.нар. Царски Залив? Искам да е място, което да е удобно за почивка с малко дете

# 484
  • Русе, у дома
http://www.booking.com/hotel/bg/costa-bulgara-mediterranean-club … l&#map_closed - тук има карта за ориентир на хотела..., на Царския плаж се излиза - да. Отизивите в букинг също са добър ориентир...

# 485
Да, точно заради картата в Букинг се обърквам, т.к. изглежда точно на плажа (което е супер). Но в няколко сайта, в т.ч. и този на хотела пише, че на на 250 м от плажа и си мисля, че по стара българска традиция, това значи поне 500 м) Simple Smile
затова търся информация от първа ръка

# 486
  • Русе, у дома
Да, точно заради картата в Букинг се обърквам, т.к. изглежда точно на плажа (което е супер). Но в няколко сайта, в т.ч. и този на хотела пише, че на на 250 м от плажа и си мисля, че по стара българска традиция, това значи поне 500 м) Simple Smile
затова търся информация от първа ръка
Аз не съм първа ръка, но там са едни сокаца, висок треволяк, предполагам, че се върви по някаква пътека...., по въздух е около 50- 100 м., но иначе как е...не знам...

# 487
Това е пресечката след Свети Никола мисля така да беше и това си е Градина, колко да е далече от плажа, не вярвам да е много, звънни и питай и то е от към морето от тази страна е .

# 488
Здравейте! Някой почивал ли е в комплекс Градина? С малко дете сме и ме интересува дали е подходящо мястото.

# 489
Здравейте,извинявайте,че нахлувам така,но искам да ви попитам за Лост Сити.Малко агенции го предлагат,но пък на много добра цена и е на самият плаж вижда ми се спокойно.Имате ли някакви наблюдения и отзиви?

# 490
Здравейте,
Извинявам се, но ме интересува информация за хотел Роза Черноморец. Дали някой вече почива там? Може ли малко повече отзиви за хотела, храната, обслужването и т.н. Имаме резервация за там от събота, но чух лоши отзиви и коментари и се притесних. Ние сме с дете на 4 - палав момък с доста капризен стомах. Миналата година си изпатихме от това и сега много се чудя.
Ще съм благодарна за всяка Ваша дума.
Благодаря,

Хубав ден,

# 491
Здравейте,може ли ориентир къде се намира плаж Тополите, от СВ.никола ли се влиза или посоката е друга?

# 492
Вчера се върнах от Черноморец. Тъй като ми бяхте много полезни, реших и аз да оставя коментар.
Градчето е хубаво, много квартири, намират се даже и без предварителна резервация. Плажът не е лош, не е идеално чиста водата, ама и по-мръсна сме виждали. Няма никакви вълни  Rolling Eyes , така че е подходящ за малки деца.
Бяхме отседнали в къща за гости Георгиеви, останах очарована. Къщата е на тиха и спокойна улица и е достатъчно близо до плажа. Има всички удобства, които са нужни за спокойна почивка. Много чисто и поддържано и изключително любезни хазяи - винаги са там и никога не се натрапват. Даже бяха много притеснени дали сме си починали, защото в съседната стая имало тийнеджъри, които били шумни. Може да го възприемете като реклама, но ги препоръчвам.
Иначе се хранихме на различни места - на Замъка (евтино и вкусно, музиката не е чак толкова лоша), на Панорама (вкусно и по-скъпичко, но пък си струва удоволствието, доближава се до изискано с масите на зелена морава), веднъж вечеряхме и печено пиле на една каубойска кръчма по-нагоре по улицата, с доста занижена хигиена, ама пък пилето беше добро).
Използвахме почивката да посетим замъка в Равадиново ( пиша му пълно шест) и остров света Анастасия.

# 493
Здравейте, ето и ситуацията в Черноморец от моята гледна точка. Плажът на тополите - паркинг 3лв, но ако отидете малко преди 8, все още няма никой, който да ви иска пари. На самия плаж - много е променен. Направили са платена зона със сламени чадъри и два шезлонга с масичка на цена от 20лв!!!, свободната зона е много малко. Гледах, че и на Св. Никола е по същия начин. Има едно заведение с поносими за мен лично цени и това е Магурата - кебапче - 2лв, салата 3-4 лв, таратор - 2лв, за разлика от заведението на платената зона, където таратора беше  над 4лв...Централният палже е значително разширен, но и там е 99% платена зона - 5 лв чадър, 5лв шезлонг. Заведенията са горе долу като миналата година, за съжаление са премахнали дървеното, ккато аз му казвах с многото лястовичи гнезда и прекрасно готвено, на негово място са поставили различни забавления за децата. Като заведение бих препоръчала Кристина- от плажа към центъра е от дясната страна. Цените са една идея по-високи от пирата например, но е много вкусно и качествено. Останах разочарована от пирата, когато реших да обядвам там ми поднесоха студена мусака и пълнени чушки, в които мисля, че бяха сложили не само ориз и кайма, а и малко пясък,да не говорим за таратора сигурно с едно кисело мляко са направили цял казан. От вромоса - миналата година бях очарована, тази явно са сменили готвача  - не ми хареса.

# 494
  • София
Здравейте, ще споделя моите пресни впечатления от Черноморец - тихо, спокойно и подходящо за почивка с деца градче. Отседнахме в къща "Морска звезда" и не се разочаровах. Далеко е от центъра и шумотевицата, малко, чисто, ново, спретнато хотелче, собствениците са приветливи и отзивчиви. Има хубава подходяща за игра градина, но на нас не ни остана много време да се възползваме, защото общо взето се прибирахме само да спим. Само първият ден отидохме на плаж в Черноморец, не ни допадна особено и се ориентирахме към къмпинг "Градина". Не е перфектно чисто, но не е пренаселено и е подходящо за деца. Изненада ни таксата от 3 лв за паркинг, която след 2 дни стана 2 лв, а самият паркинг представлява една неасфалтирана прашна утъпкана нива Simple Smile Има възможност да се паркира и на пътя преди паркинга.
Относно заведенията за хранене, по препоръчка на приятели посетихме ресторант "Оазис", хареса ни и храната, и цените, и обслужването и през повечето време се хранехме там. Разочаровахме се от ресторант "Вчера" - оставихме сума ти пари, а храната така си и остана неизядена. Друго нелошо място за хранене е ресторант "Панорама", но е по-скъпичко. Бунгалата в комплекса също са много симпатични, има басейн, много зеленина и огромно място за игра, вероятно ще се възползваме от тях за друга година.

Общи условия

Активация на акаунт