Черноморец - лято 2015

• 145 126
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и аз тук,в чудене къде да почиваме. До сега не съм била в Черноморец и се чудя,търся хотел с изхранване или бунгало-апартамент,където може да се готви? newsm78
Близко до къмпинг Градина,нали там плажа е по-хубав или бъркам? Thinking

# 391
Здравейте и аз тук,в чудене къде да почиваме. До сега не съм била в Черноморец и се чудя,търся хотел с изхранване или бунгало-апартамент,където може да се готви? newsm78
Близко до къмпинг Градина,нали там плажа е по-хубав или бъркам? Thinking

Миналото лято отскочихме до там без резервация и имаше много свободни места. Мястото е много спокойно, и да, плажът на Градина определено е по-хубав.  Simple Smile

# 392
  • България
A aз да попитам, някой има ли отзиви за базата на СУ в Черноморец?

# 393
За бунгала Панорама,някой да даде мнение newsm78

# 394
  • София
A aз да попитам, някой има ли отзиви за базата на СУ в Черноморец?
Знам къде са оградени са и от вън не изглеждат много зле, влизала съм през оградата в самия двор, но вътре така и не можах да надникна. Иначе са много близо до плажа, на скалите са и двора им е огромен и заграден имат и детски участък с пързалка и люлки. Няма и снимки в нета, аз също се интересувах как са отвътре.
Само дето не знам дали ще ида на морето или ще се размина, вчера паднах и глезена ми е много зле, разтегнати ставни връзки на десен глезен и съм с огромен оток. В Четвъртък пак на лекар и май  май ще ми сложат бяло ботушче  ooooh!

# 395
Здравейте ,някой да има информация за Академика,а може би това са бунгалата на СУ не знам,но искам инфо от хора които са били там ,до кой плаж са,четох ,че имало затворен плаж  заради радиация или това е стара информация Благодаря Ви

# 396
да се поправя "Академика " са различни от тези на СУ -проверих в нета

# 397
Няма ли да има тема за Черноморец - лято 2015? Simple Smile

# 398
Ние резервирахме в Съни Айлънд!
Вече нямам търпение!

# 399
  • Стара Загора
Здравейте, дали има някой отзиви за този хотел на Черноморец ? http://www.lcity.eu/
Сякаш изглежда добре, пък 2 звезди ...
Искам нещо съвсем близо до плажа за 2+2 деца. Приемам предложения  Hug

# 400
  • в града на вечния купон
Здравейте, дали има някой отзиви за този хотел на Черноморец ? http://www.lcity.eu/
Сякаш изглежда добре, пък 2 звезди ...
Искам нещо съвсем близо до плажа за 2+2 деца. Приемам предложения  Hug
и аз търся  отзиви  за  този  хотел  дано някой  се включи.

# 401
  • Стара Загора
Момичета моля за отзиви за тези хотели в Черноморец,спешно трябва да запазя почивните дни,но се колебая кой да избера newsm78

хотел Роза
 Роял Бийч до к-г Градина
Хотел Лост Сити

# 402
  • в града на вечния купон
Как е плажа?
Гледам, че  пише южен и централен.
Аз съм  се насочила към хотел  Роза newsm78

# 403
Здравейте! За четвърта година ще сме в Черноморец. Все си казвам, че искам да опитам някъде другаде, но сърцето ме влече там. Още повече, че 3 от 4 пъти сме в същата готина квартира. Само миналата година не се класирахме и се понабутахме с едно друго място, но както казват хората-бели кахъри. Нали е важно морето и усещането за ваканция. А с едно удобство по-малко-не е проблем. "Градина" е по-голяма от градината ти!  Laughing Както се казва в една реклама за пазар. Само заради този плаж не можем да сменим курорта. Никой не ти скача по главата, не ти тупа кърпата до теб и място -колкото си искаш. С мъжо решихме, че ще си правим екскурзийки до съседните градчета, където ще има и плажуващи познати. Предполагам, че ресторант " Замъкът" в Черноморец ще отвори отново врати-или вече работи на пълни обороти. По главната в доста капанчета сме влизали, но принципно има малки разлики в качество и цена. Е, имаше места, в които супата биеше с най-малко 1.80лв останалите заведения, а  качеството-нула. На едно местенце пилешката беше страхотна, но не се сещам точно къде. Embarassed Във " Св. Валентин" може би? В " Кондрос" не ни хареса- все нещо беше свършило от менюто.

# 404
  • София
Радост Николова ще се радвам да се засечем пак  Hug Имай предвид че хотел Роза е малко по далеч от Централния плаж, а ако си с кола Градина е десет пъти по добро решение  Peace Южния не ти го препоръчвам, първо има платена зона за двата голени комплекса, а свободната зона си е от черен камънак. Иначе градчето е спокойно и ще ти хареса

Общи условия

Активация на акаунт