Черноморец - лято 2015

• 144 642
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, черноморки!
Моля да споделите ако знаете отговора на няколко въпроса:
1) Тихо ли е по ул. Централна, точно над плажа на Флорес (залив Пахатури)
(това е уличката, която свързва центъра на Черноморец с Червенка)
https://www.google.bg/maps/@42.4392282,27.6443325,923m/data=!3m1!1e3
На гугъл се вижда, че точно между нея и плажа има гора. Да няма някаква плажна дискотека/бар, които да се чуват в близките хотелчета през гората?
2) Този плаж (Пахатури) в какво състояние е? Четох, че Флорес са насипали пясък и са го окупирали. Може ли човек да се къпе спокойно там? Плитък/тих ли е?
3) Може ли да се ходи спокойно по ул. Централна към Градина? Хората, които ходят с колите си на Градина, откъде минават?
4) Ветровито ли е на Градина? Харесах плажа, но малко ме притеснява, че там ходят сърфисти - да няма големи вълни винаги?
ПП: моля ако някой сподели снимки (за които Благодаря!), да не дава линк към FB, а ако може да ги качи да се виждат тук.
Много благодаря на отзовалите се!

# 601
  • Пловдив
Здравей!
Плажът под "Флорес гардънс" е запазен само за комплекса, с изключение на едно малко парче. Понякога това парче липсва - морето го залива, понякога е достатъчно за двадесетина човека, но ивицата е тясна. Обикновено там морето е доста е мръсно. С две думи - за мен не става за плаж. На къмпинг "Градина" не съм забелязала да е по-ветровито от другите плажове. Може да се стигне пеша по-скоро до плаж "Тополите". До "Градина" е към километър и половина, считано от центъра на Черноморец.

# 602
ул. Централна e буквално през една нива (септември 2015г.) и в този смисъл тиха.
Според мен по нея не може да стигнеш до Градина.

# 603
Мерси. А на кой плаж викате "Тополите"?
Аз (като изключим Вромос по обективни причини) знам 3 плажа: централен, южен (Флорес) и Градина.
По ул. Централна сякаш може да се стигне до Градина оттук:
https://www.google.bg/maps/dir/42.437726,27.6449377/42.4304297,2 … 460102,939m/data=!3m1!1e3

Само никой не сподели дъни ли музика до късно от плажа на Флорес (залив Пахатури) - според гугъл там има някакъв бар.

# 604
Здравейте!
Ние и тази година искаме да сме на Черноморец.
Причината е " Градина" , разбира се.
Но не мога да намеря нещо, което да ни устройва.
Искаме квартира, но да не е в голяма къща.
Бунгалата, които гледах са доста зле.
Не искам да съжителствам с 10-20 човека, но не се наемам и да тръгна без резервация заради децата.
Сигурно има малки къщи, които дават етаж и не е пренаселено , но в Нета е доста ограничен избора.

# 605
Разгледайте къщите във в.з. Червенка + бунгала Панорама

# 606
Аз отново да попитам  някой има ли наблюдения как е плажа на Градина септември месец? Интересува ме и магазин за бебешки храни (пюрета, каши и т.н.) Благодаря предварително.

# 607
Здравейте.
Някой има ли мнение за тези две хотелчета:
https://www.facebook.com/Stedy-Guest-House-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0 … 89658434/timeline
https://hotelveselinabg.wordpress.com/aboutus/

По принцип сме се спрели на къща Ели, но едно от семействата има малко кученце и не знам дали е позволено воденето на домашни любимци.
Приемам и препоръки за някоя къщичка/семейно хотелче, в което може да се заведе малко кученце Simple Smile

# 608
Здравейте момичета Simple Smileрезервирала съм апартамент в съни айланд за началото на август.Имам въпрос.Как е плажа на комплекса?Чист ли е?Пренаселен ли е?и на какво разстояние е от плажа на градина?А самия комплекс далеч ли е от центъра?Вечер пеша ще можем ли да ходим?Благодаря Simple Smile

# 609
Аз отново да попитам  някой има ли наблюдения как е плажа на Градина септември месец? Интересува ме и магазин за бебешки храни (пюрета, каши и т.н.) Благодаря предварително.

Ние бяхме края на август в Черноморец и ходехме на Градина и Каваци на плаж.Каваци е по-далечко но си заслужава. На Градина беше тихо и спокойно децата тичаха без да се качват на никой на главата.Малката беше на 1,6г а племенницата на 8 месеца, племенника на 4,5г.Дивяха на воля.
Магазин за пюрета аз не намерих.Само в една аптека в Черноморец намерих малко пюрета, исках да имам за всеки случай.Съвет е да направиш домашни, да ги стерилизираш и така с тях да храниш.

Ние резервирахме и тази година за Черноморец в същата вила сме по същото време края на август.

# 610
  • София
Ние май тази година ще ходим там началото на юли.
Как са магазините за храна?
А евтини ресторантчета има ли?

# 611

В Созопол, който е на 6-7 км от Черноморец има магазин Тема.Той е зареден много богато с храна, памперси и всичко необходимо за бебето и детето  Peace

# 612
  • София
Ние ще сме от 9 юли в Моята къща-избрах я по отзиви в темата.Дано да ни хареса, взехме апартамент.

# 613
  • В царството на мечтите
Ние се връщаме в Черноморец ще ми кажете ли мнение за Мария 2 хотела.
И това което ме интересува има ли закуски покрай него.
Кажете някое хубаво местенце за ядене, че отдавна не сме били

# 614
  • Русе
Ориентирах се към къща за гости "ЕЛИ". Някой, който е ходил може ли да сподели какво представляват апартаментите и какво има в тях?

Общи условия

Активация на акаунт