От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 287 359
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Simple Smile Да се включа и аз, от известно време обикалям за матрак. В Jysk предлагат марката Wellpur, изглеждат ми добре и имат намаление сега. Ще съм благодарна, ако някой е ползвал такъв матрак да даде мнение. Благодаря предварително Simple Smile

# 616
И аз ги гледах тези матраци на Jysk , но като видях производство Китай , се разочаровах и се отказах , а продавач консултантката ми обясняваше , че са Датски Sad

# 617
Ние взехме наскоро Магнифлекс Натура с бамбук  и е много удобен.

# 618
Привет, търсим си матрак пригоден да хора с проблеми в кръста и гърба  Tired
Много ви моля за препоръка. Бюджет около 1200-1400 лв

# 619
Привет, търсим си матрак пригоден да хора с проблеми в кръста и гърба  Tired
Не пишеш за какъв размер е този определен лимит. А и ще те посъветвам да полегнеш и да пробваш матрака, който си избереш, защото така по описание всички са за такива проблеми. Мога само горещо да ти препоръчам моя модел, на който спя удобно от една година, струва ми се, че влиза в бюджета ти
http://www.---рекламен спам---/matrak-sirena-fresh-memori-25-cm-nani Както се вижда и него го препоръчват за проблеми с гърба, бременност и т.н., но задължително се пробва. Наистина е много удобен и по дълбоко мое убеждение голямата дебелина си казва думата що се отнася до комфорт при спане и издръжливост.
Май линкът ми не се отваря. Става дума за Сирена Фреш Мемори на Нани.

# 620
Аз не искам метода да избор да е проба-грешка, щото втори път тия пари няма да ги извадя. Иначе за голяма спалня става дума, 190-220 приблизително   bouquet

# 621
Да помоля за мнение от ползващи Нани Сирена Ултрафлекс и Сирена Мемори ? Нямам много време за размисъл. Пробвах ги и двата за по няколко минути - Утрафлекса ми е по - удобен /някак по-мекичък/, но меморито не е ли добро като качество? Всякакво мнение ще ми е полезно.
И още нещо - имали ползвали сайта Маттро.нет ? Дали бих могла да им се доверя?

# 622
Да помоля за мнение от ползващи Нани Сирена Ултрафлекс и Сирена Мемори ? Нямам много време за размисъл. Пробвах ги и двата за по няколко минути - Утрафлекса ми е по - удобен /някак по-мекичък/, но меморито не е ли добро като качество? Всякакво мнение ще ми е полезно.
Аз съм ползвала матро нет. Добри са, може спокойно от там да поръчваш.

# 623
Благодаря milittana.

# 624
  • Тра-ла-ла
Привет, търсим си матрак пригоден да хора с проблеми в кръста и гърба  Tired
Знам, че при такива проблеми е по-добре да е по-твърд матрака. Аз спя на такъв още от преди да имам драми. Кофтито е, че понякога убива и се събуждам я с изтръпнала ръка, я с леко натъртено рамо. А може би ми е време да си сменя матрака, че този е на 8 год. бейсик модел на ТЕД.

Скоро бях в един хотел и спах най-сладкия си сън. Направо като бебе спах Mr. Green Супер дълбоко, нито ми беше студено, нито топло. Обаче се събудих леко схваната в областта на шията и раменния пояс. Реших да погледна матрака. Беше някакъв дунапрен Нани. Легнах пак и се загледах как ми е положението на тялото. Е ми с моите 54 кила доста бях потънала в областта на задника Mr. Green

Мисля, че с едно лягане на матрак е трудно да се разбере как се спи. Едно е 2-3 минути, друго е 8 часа

# 625
Е аз не ща да потъвам, че кофти за кръстчето  Mr. Green
П.П. 55 кг съм, ще гледам да питам невролога си какъв матрак да си купя.

# 626
Ние сме със Сирена мемори на Нани, да ви кажа вече 9 години. Е не е мръднал , те са два , матраците. Моя мъж е с дискова херния и не го е болял сериозно гърба, прави криза преди 10 години. Та много сме доволни, той е мек, но не в този смисъл на думата, просто те обгръща, не потъваш, а си правиш място в него. Комфорта е неописуем Peace. За по-новите модели на сирена не знам. Иначе въобще не е вярно, че трябва твърд матрак за болен гръб и болен кръст Peace. Той просто трябва да е удобен, купувай и не се притеснявай.

# 627
Аз съм ползвала матро нет. Добри са, може спокойно от там да поръчваш.

Аз също поръчах нашите матраци от там преди месец. Бяха коректни!

# 628
Благодаря за мненията за сайта. Направихме поръчката. Още се колебая дали направихме правилния избор , но времето ще покаже. Само да допълня , че към матрака има подарък подматрачна рамка и две възглавници до края на месеца.

# 629
ЧНГ на всички!
Дали някой си е правил калъф за матрака? Чета, че повечето са поне 2 см високи и имат специални нишки и тн, но аз основно искам да предпазва от акари. Ако поръчам шивачка да ми ушие от памучна материя един калъф с цип дали ще стане? Знам,че нани предлагат калъфи, но цената е убийствена.
Ще съм благодарна на всяко мнение  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт