От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 200
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 795
Има си матраци, които нямат нужда от топ матрак да се хлъзга отгоре, по-добре малко повече пари и не Екон Peace, например Нани, не съм видяла там ограничение за кг, да кажем Сирена мемори-10 год. гаранция и няма кила, аз го ползвам от 11 Wink

# 796
  • Добрич
Избирам матрак за детето, 3 годишно и се чудя какъв да е. Това на което съм се спряла е еднолицев, за легло с повдигащ механизъм, и размер 82/190. Но дали да е мек или средно твърд? Дали пружини или п.пяна? Дали покет или бонел? Дали да го избера за дългосрочно,или с идеята след 2-3 години да го сменим, все пак детето расте? Приемам съвети  Simple Smile

# 797
Според мен бонел не избирай. Разскърцват се,убиват .
Имаше мнения,че мемори пяната запарва и това ме отказа и от нея.
Аз избрах средно твърд матрак от полифлекс ( вид дунапрен) ,със сваляем калъф на Нани.Двулицев,с лятна и зимна страна ( без вълна ).
За себе си взех Аруба и съм доволна,приятно мек.
 Бях избрала среден клас,но Узунов ми даде добри цени и за бюджета купихме по-висок клас.
Успех !

# 798
Преди време си купих 2 матрака на Магнифлекс.
Цената е висока, но си струват всеки лев. Grinning

# 799
  • Русе
Обикалях, сядах, лягах на много матраци, спрях се на 4-5 и извиках мъжът ми. Имах два фоворита от тях, той се спря на абсолютно същите Simple Smile. Сега не знаем на кой да се спрем.
http://matracinani.bg/product.php?cID=2&pID=8
http://sleephouse.bg/%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0%A0%D0%90%D0%A6%D0%98% … mory%20Silver/p44
Сходни са като параметри, 2 см са и двата, разлика в цената 6 лв, ...
Дайте съвет, ако може въобще за матрак Simple Smile Simple Smile.

# 800
Аз избрах средно твърд матрак от полифлекс ( вид дунапрен) ,със сваляем калъф на Нани.Двулицев,с лятна и зимна страна ( без вълна ).

Би ли споделила кой модел? Същото нещо търся за детето, и аз ще купувам от Узунов. Благодаря предварително   bouquet

# 801
Сирена Ултрафлекс на Нани е за децата.
http://matracinani.bg/product.php?pID=9
Бяхме се насочили към по-евтин вариант,но  трябваше да чакаме и ни предложиха хубава цена за Сирената и се решихме.Искахме да е сваляем калъф.

Отдолу си взехме подматрачна рамка на Росмари,стандарт,дървена.

Средна твърдост е Ултрафлекса.
Тук имаше мнения,че дори и една Тирена да вземеш,пак е добро решение.На Майорка й се сваляше калъфа,но нямам каталог,за да ти кажа със сигурност.

Аруба е по-мекичък,много ми е удобен. Не се сваля калъфа.

Ние ги видяхме на живо,пробвахме ги и после поръчахме. Само от една проба не може да се прецени,особено в магазина. На майка е с пружини Бонел и като легнах по пижама имах чувството,че усещам пружините. А на нея й е много удобен и е доволна.

RED. Гледах в каталога на Нани 20 дни ( не помня точно колко ) тестов период,условията са кошмарни,да не се излъжете-четете с малките букви.

# 802
Благодаря, Тряпезица   bouquet
На мен този ми идва скъп, каквато и отстъпка да ми предложат  hahaha Че вече сме буквално на финансови изпарения, жилището глътна всичко. Та аз бях загледала Тирената май, а за нас - Каспия Полифлекс. Днес трябва да поръчам вече, че в събота-неделя ще монтираме спалнята.

# 803
  • оттам, откъдето започва България
+ 1 за Каспия Полифлекс.  newsm10

# 804
Разбра се, че Нани ще избереш, аз го имам три броя де, от 10 години Peace, нищо, че е по - скъп. Точно Сирена мемори, изобщо не запарва, това са просто написани глупости, уникално е усещането Hug

# 805
Има ли някой мнение за топ матрак на ф. Рос мари. касае се за топ от високоеластична пяна - или вид дунапрен. И какво ви е мнението за продуктите на Парадайз?

# 806
  • Русе
Разбра се, че Нани ще избереш, аз го имам три броя де, от 10 години Peace, нищо, че е по - скъп. Точно Сирена мемори, изобщо не запарва, това са просто написани глупости, уникално е усещането Hug

Това за мен ли? Колебая се много все още, ще помисля до края на седмицата.

# 807
да, за тебе нали мислиш давам мнение  Hug

# 808
Здравейте мами, и ние с моята половинка наскоро си сменихме матрака. И аз препоръчвам Нани.  newsm10 Взехме си Сирена Фреш Мемори от Узунов и сме много доволни. Струва си, а и цената е добра!  newsm74

# 809
В момента спя на еднолоицев дунапрен,не много твърд на Тед и разликата се усеща ( сравнение с друлицев с подматрачна рамка ,средно мек ).За мен по-мекия е по-комфортен.
Засега най-доволна оставам от Аруба,като в облак  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт