От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 287 546
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 660
А пружините не са ли по-проветриви? За деца по-твърд ли трябва да е?
За запарването на мемори пяната четох ( в тази или друга тема)  и затова се отказах.

Благодаря на всички,които споделят мнения!

kati_95 ,Благодаря,че си попитала за Аруба специално !  Hug

А как поръчвате от узунов-онлайн магазина не дава възможност за избор на размер ?

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 17:44 от Трапезица

# 661
От днес вече имам матрак Сирена Мемори - седмица поне да мине и ще споделя впечатление. Преди два дена си взехме 4 възглавници от тези на НАНИ - 3 са мемори форм а едната мемори лукс - е няма такова удобтво - всички сме много доволни. Аз най сетне намерих възглавницата която е перфектна за мене. Обичам да спя на твърдо и съм сменила доста възглавници през годините, тази ми приляга обаче перфектно, твърда и същевременно се оформя по мене без да потъва до неудобство. Мъжът ми който от години спи на възглавница от едно време пълнена с конци защото нищо друго не му пасна и който е с дискова на врата също е доволен. И на децата им харесаха. Надявам се и от матрака да сме доволни, че ми предстои смяна на още два за детската стая

# 662
Здравейте и от мен!
Видях,че е тръгнала реклама с промоция (50%) на матраци "Bellanotte" и се чудя дали си заслужава?Някой има ли такъв и какво му е мнението?
И още един въпрос...къде в Пловдив има шоуруми на матраци освен в дизма  Rolling Eyes

# 663
Матраци в Пловдив има в МОЛ Галерия,Мебелна къща в Тракия,матраци ТЕД магазините ( виж на сайта им ).  Попитай в пловдивската тема за повече Simple Smile

# 664
  Днес пробвахме матраците на Нани - Аляска и Ултрафлекс. Определено ни допадна вторият, набелязала съм и Екон - Лукс, с твърдост Ф, но не успях да намеря дистрибутори в Пловдив да идем да пробваме. Видях поста по-горе, в темата никой не се включи,дано по-нататък някой сподели инфо. Отделно съм им писала и в контактната форма. Като ми дадат отговор ще споделя инфо.
Но наистина Ултрафлекс беше много удобен, а и е висок - 22 см. Ако някой може да се включи с актуално мнение, четох назад в темите, че е хвален модел,но все пак  Hug

# 665
Аз също съм се насочил към ултрафлекс и фреш меморито на Нани.Погледни в маттро.нет пуснали са нови промоций с подарък подматрачна рамка и възглавница(има и на други фирми с подарък топ матрак и тнт) Утре ще им звънна да ги попитам докога ще са валидни тези промоций и евентуално да се възползвам  Laughing

# 666
Аз имам от една седмица Ултрафлекса от промоцията на Маттро. писах по- назад. Още се напасваме, но, като че ли ми идва една идея по - твърд от желаното. Писах и за пробването в магазина .

# 667
Аз също съм се насочил към ултрафлекс и фреш меморито на Нани.Погледни в маттро.нет пуснали са нови промоций с подарък подматрачна рамка и възглавница(има и на други фирми с подарък топ матрак и тнт) Утре ще им звънна да ги попитам докога ще са валидни тези промоций и евентуално да се възползвам  Laughing

Ще чакам да видя какво ще ти отговорят (ако споделиш). И аз съм я харесал тая промоция за фреш меморито. Преди не важеше отстъпката ако се вземе рамка, а сега хем отстъпката, хем рамка. Затова и много ме заинтригуваха.

Иначе за пробването в магазините - то като за 2-5 мин не може да се усети, и като може да са по-меки от реалното - не виждам вече много смисъл да се обикаля и да се пробва.

# 668
Искам възглавници , моля препоръчайте, но не искам ортопедични от тези кривите, купувала съм такива не можем да спим на тях Hug, благодаря предварително. Може и да са скъпи Wink

# 669
Искам възглавници , моля препоръчайте, но не искам ортопедични от тези кривите, купувала съм такива не можем да спим на тях Hug, благодаря предварително. Може и да са скъпи Wink
Ето - http://magniflex.bg/products/accessories/memory-plus-pillow/ пробвала съм я лично, безкрайно е удобна за спане. В къщи спим на мемори, но на тези - оформените анатомично, но  нали не ги харесваш. Тази е много добра според мен.

# 670
Аз имам анатомична и не мога да спя на нея, с мемори е, някак си ми залепват ушите в нея като вакуум имам чувството че се създава. Иначе благодаря Hug

# 671
Да споделя - в момента разговарям с консултант на маттро нет, промоцията за подматрачната рамка и възглавниците е до днес.
Лично аз смятам да се възползвам. Дано да останем доволни  Praynig

# 672
Да споделя - в момента разговарям с консултант на маттро нет, промоцията за подматрачната рамка и възглавниците е до днес.
Лично аз смятам да се възползвам. Дано да останем доволни  Praynig

Сподели после впечатления и дали сте доволни. Аз не мога да реша толкова бързо и затова няма да се възползвам - сигурно ще чакам подобна възможност в бъдеще. Пък и тогава ще имам още едно впечатление за този модел матрак Simple Smile

П.С. Мислех че става въпрос за модела фреш мемори, но май е за ултрафлекс

# 673
Разбира се!  Hug

# 674
Ако имате влага вкъщи матрака сирена фреш мемори не е подходящ - мухлясва. Аз също се бях насочила към него но понеже зимата си имаме влага взех сирена мемори

Общи условия

Активация на акаунт