От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 291 137
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 885
  • Тра-ла-ла
Днес повъртях из няколко магазина за матраци и се натъкнах на Тед - Флоренция. Бил с полиуретанова пяна, подвижен топ матрак и сваляща се дамаска. И пустото ми любопитство... дръпнах ципа да видя пълнежа ooooh! Едни пожълтели прости дунапрени, ама толкова пожълтели, че чак към горната част пооранжевели. Това ли са супер дупер мемори матраците?! То направо гнусно Sick

# 886
За Тед и аз предупредих. Обадих се за рекламация и се разбрахме да го върна и да избера друг. Нашият също е със свалящ се калъф и го свалих да го изпера преди да го върна. Ужас! Дунапрена изглеждаше по същия начин - жълто-оранжев и много зацапвания с нещо черно. Кой знае, къде са въргаляни дунапрените. Много съм разочарована. Принудена съм да ползвам пак Тед, защото няма да ми върнат парите. Ще доплащаме за по-скъп. Нямам надежди да е с добро качество.

# 887
Ние последно се спряхме на Магнифлекс ERGONOMICO. Засега ни е удобен.

# 888
Принудена съм да ползвам пак Тед, защото няма да ми върнат парите.

Закон за защита на потребителя:

# 889
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли отзиви за матраци Yatas? В Пловдив никъде не не мога да намеря мостри,за да пробваме, а в нета не намирам много мнения.

# 890
  • Тра-ла-ла
Имам питане към съфорумките, купили матраци от Маттро. От онлайн магазина ми казаха, че куриерите доставят само до входа и не качват до входната врата на апартамента. (Европът) Как беше при вас? Аз тъкмо се бях запътила да поръчам от този магазин, но няма как да строя цял ден 2ма здрави прави мъже да кесят пред входа, за да чакат някакъв матрак Crazy И не знам дали да разчитам на място да се пазаря с куриерите, защото може и да не им се занимава или да не им е практика и увисвам с матрака на тротоара Rolling Eyes

# 891
Джулая, днес ще разбера.

# 892
  • София
Решил съм да взема парче дунапрен 130х205х14 от най-плътния, еластичен дунапрен, гласех се за 120х200, но ако ми го режат ще е по-скъп (не че и сам не мога). Ако го оставя на 130см ширина (повече пространство Flutter)- ще издържи ли подматрачна рамка без трегер? Знам, че макса е до 120см.  newsm78

# 893
Здравейте, някой има ли отзиви за матраци Yatas? В Пловдив никъде не не мога да намеря мостри,за да пробваме, а в нета не намирам много мнения.
Ние сме с  Prestige Prime от 25,02,2012 и не е мръднал.Най-хубавия матрак,на който съм спала.

# 894
  • Добрич
За mattro да кажа,че съм много доволна, в определения ден ми доставиха поръчката,дори аз исках да е преди 12ч,куриера и с това се съобрази, и ми качи матрака с легло ( основа) до вратата.  И възглавница подарък получих.

# 895
  • Тра-ла-ла
За mattro да кажа,че съм много доволна, в определения ден ми доставиха поръчката,дори аз исках да е преди 12ч,куриера и с това се съобрази, и ми качи матрака с легло ( основа) до вратата.  И възглавница подарък получих.
А куриерът по собствено желание ли качи матрака до вратата на апартамента или се спазарихте?  Wink Да разбирам ли, че матракът е бил единичен? Защото на мен от онлайн магазина ми се троснаха, че куриерите не били хамали Grinning

# 896
NoneBG , извинявай, но чак сега видях поста ти. За съжаление нямам договорни отношения с тях и съответно не мога да имам претенции за неизпълнена точка. Тава с което разполагам е фактура, касова бележка и гаранционна карта. В гаранционната карта са посечени само координати. Все пак съм доволна, че се съгласиха на подмяна. Ще напиша отзиви, когато получа новия матрак.
Относно този злополучен матрак, разбрах, че вината е наполовина моя. Той, че си е боклук, спор няма, но има и друга подробност. Ползвахме го върху твърда основа, а за твърда основа се препоръчва еднолицев. Съответно се получиха дупки, които не възвръщаха лесно формата си. Купихме си рамка, оставихме няколко дни матрака да се отпусне и нещата са различни. Преди хлътваше и нямаше оправяне, но след рамката проблема отпадна. Друг е въпроса, че самия матрак не е от качествени материали, твърд е и адски неудобен. Става въпрос за White Line на Тед.

# 897
Не качват куриерите, които доставят продуктите на Маттро.

# 898
Някой купи ли си вече еднолицев матрак на Екон? Отдавна не съм ни следила  Embarassed

# 899
  • Добрич
За mattro да кажа,че съм много доволна, в определения ден ми доставиха поръчката,дори аз исках да е преди 12ч,куриера и с това се съобрази, и ми качи матрака с легло ( основа) до вратата.  И възглавница подарък получих.
А куриерът по собствено желание ли качи матрака до вратата на апартамента или се спазарихте?  Wink Да разбирам ли, че матракът е бил единичен? Защото на мен от онлайн магазина ми се троснаха, че куриерите не били хамали Grinning

Не съм имала договорка,слязох да го чакам пред входа и му казах да ги вкараме във входа,за да се кача да си взема парите, той отговори че ще дойде до горе и ще ги качи. Приятно ме изненада,оставих му малък бакшиш. И да единичен матрак с френско легло беше, не бяха тежки, може заради това да е проявил инициатива.

Общи условия

Активация на акаунт