От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 287 583
  • 1 164
  •   2
Отговори
# 1 050
Здравейте,
Някой купувал ли е на Магнифлекс от новата им серия, става въпрос за Naturcomfort Deluxe - 30 см висок.
Защото го имаха до сега същия Naturcomfort - 21 см , него съм го пробвала в един магазин, но дали е същото усещане, а и цената е по висока на новия?

А какво мислите за този Magniflex Versailles? Момичета, купували ли сте го този? Отзиви?

И като цяло за Безсрочната гаранция на магнифлекс какво мислите истина ли е това? Не е ли доста популистко? Влязох нарочно в сайта на производителя на английски, и всичките им матраци и най скъпите са с нещо от сорта - 12, 15 години...? А само на Българския - Безсрочна гаранция??? Да вярваме или не на поредната лъжа в България? Ако след 10 години поолегне матрака и се обадя на тази фирма вносител, ЩЕ ли ми го сменят с нов?
Добавям, ето условията:
Цитат
» дефект на стоката, констатиран по време на експлоатация в рамките на гаранционния период, състоящ се в
      необратима еластична деформация на ядрото (пяната) на продукта повече от 2 см по дебелина
Точка 8. При установени несъответствия или дефекти на продукта след втората година и в рамките на гаранционния период, Матракс ЕООД предлага на клиента замяна на матрака, като клиентът заплаща разликата от стойността на новия матрак минус сумата, която е заплатил за стария матрак, с приспаднатата амортизация, пропорционална на цената, за всяка година експлоатация. - За модели с гаранция завинаги (безсрочна гаранция), амортизацията се изчислява на базата на период от 100 години, като след този период продуктът запазва остатъчна стойност в размер 10% от цената си. Продуктът се заменя в рамките на 30 работни дни след писмено потвърждение от клиента на предложената замяна.

От горното, това означава, че трябва да са повече от 2 см "издупване" на матрака видимо... , което никак не е малко..., т.е. даже да се променят качествата на матрака да стане по мек и т.н. няма да бъде заменен, а трябва да се издупи до неузнаваемост.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 21:26 от pavlina_777

# 1 051
  • София
Този тип легла с какво са под матрака - рамка или талашит?!

http://olx.bg/ad/izgodno-leglo-120-200-ID5uN78.html

Ще слагам двулицев и не знам как ще се закрепи подм. рамка?

# 1 052
Кой е най-евтиния матрак без пружини, но да не е супер мек?
190х80см

Вариант 2: Дунапрен /ядро/ с тези размери - колко би струвал?

Разгледай тези модели: http://intershop.bg/products/search/154-80/235/filter?size=80x19 … =0&price2=200

# 1 053
  • Добрич
Здравейте
Моля хора живеещи във Варна да ми кажат къде има магазини с налични матраци голямо разнообразие да могат да се пробват
Благодаря предварително

# 1 054
Елфичка, някъде по сайтоете (може би и на Нани) пише условията за връщане. Обади се и питай.
Ние сме със същия матрак и сме много доволни. Нормално е първите няколко дена да те боли кръста, това е докато свикнеш. И при мен така беше и след 6-7 дена всичко си дойде на мястото.
Друг вариант е да вземете един топ матрак мемори и нещата ще заспят.  Peace

Изобщо не е нормално да те боли кръста след спане на матрака, моля те не заблуждавай така хората! А варианта с топер матрак... е все едно да си купиш чисто нова чанта, обаче да добавиш втора дръжка, че първата нещо не държи като хората... Топера се мести и е добавка.

# 1 055
  • Сф
Павлина, както съм написала, нормално е първите няколко дена, а не постоянно. Все пак изисква време тялото да се отпусне и да свикне. А за чантите- имаш си 2 къси дръжки, ама имаш и дълга, и то не защото късите не си вършат работата  Peace Въпрос на вкус и предпочитание.

# 1 056
Павлина, както съм написала, нормално е първите няколко дена, а не постоянно. Все пак изисква време тялото да се отпусне и да свикне. А за чантите- имаш си 2 къси дръжки, ама имаш и дълга, и то не защото късите не си вършат работата  Peace Въпрос на вкус и предпочитание.
Абсолютно не съм съгласна с теб. Гърба на всеки е различен, не можеш да даваш такива общи изводи за всички. Че не е нормално да те боли, НЕ Е, и то не първите дни, а първите минути!
Теб може да те е болял от нещо съвсем друго, примерно да си вдигала тежко изобщо случаи много. Но щом те боли след като ставаш сутрин, това е елементарен сигнал, че тялото ти не одобрява този матрак. Естествено, човешкото тяло може да се нагоди към всичко, даже и към лошото, за да оцелее, но не е това начина, особено ако дадения човек има и проблеми с гърба определени, а повечето имаме.

# 1 057
Здравейте дами,

Изчетох почти всички мнения и си поръчах Каспия Полифлекс на Нани (след като го тествах в магазина, естествено). Очаквам го другата седмица и ще пиша как е.

Хубав уикенд на всички  bouquet

# 1 058
  • Варна
Някакви отзиви за еднолицев матрак Relax Energy с метална рамка?!?

# 1 059
  • Варна
Здравейте
Моля хора живеещи във Варна да ми кажат къде има магазини с налични матраци голямо разнообразие да могат да се пробват
Благодаря предварително
В Мебелната палата на първия етаж, в  ТЦ Явор и зад Спортна зала в белите магазини.

# 1 060
Здравейте, със съпруга ми си харесахме легло и матрак от Икеа, но се чудим за матрака. Гледахме и тези в дормео, обаче там ни предлагат някакъв уж с мемори пяна, но само калъфа е с мемори и всичко това за 1200 лв.
Това което сме си харесали в Икеа излиза същата сума, но всичко заедно - легло, матрак подрамка и някаква централна летва или нещо подобно.
В темата за Икеа не намирам никакви отзиви, та реших да питам тук. Ето какво харесахме
 http://www.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Foam-Mattresses/52397/77527/
http://www.ikea.bg/bedroom/beds/Double-and-king-size-beds/57612/82644/

ОТ дормео обаче не мога да покажа точно, кой модел ни предложиха, но сега разгледах сайта и мисля, че имаше други по-качествени на по-добра цена. Ето на тези се спрях, ще се радвам ако някой изкаже мнение.

http://www.dormeo.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8/ … n=15#filterAnchor

# 1 061
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте дами,

Изчетох почти всички мнения и си поръчах Каспия Полифлекс на Нани (след като го тествах в магазина, естествено). Очаквам го другата седмица и ще пиша как е.

Честито! Перфектно спим на този матрак вече 3 години.  Peace

# 1 062
Здравейте дами,

Честито! Перфектно спим на този матрак вече 3 години.  Peace

Днес го очаквам и вече нямам търпение Simple Smile.
Но съм много недоволна от Mattro и от куриерската фирма, която използват- Evropat. От Mattro казаха да се разбера с фирмата за доставка до етаж, те имали отговорност само до входа да ми го донесат. Малко безотговорно от тяхна страна... все пак е еднолицев матрак и си тежи доста, аз не мога дори да го помръдна. След като се свързах с куриерите и след няколко разговора и питанки от моя страна дали срещу допълнително заплащане може да се качи до етаж матрака казаха, че ще ми звъннат... това разбира се не се случи. Само смс, че праткта ми ще пристигне еди кога си. Звъннаха на куриера, за да попитам длаи ще качи матрака и той се съгласи, но се съмнявам, че знае за какъв матрак става въпрос и накрая ще се наложи да викам хамали като гледам  #Cussing out

# 1 063
  • оттам, откъдето започва България
Нашият беше с размери 164/190 см. и до петия етаж го качиха мъжът ми и синът ми. Вярно, че не беше лесно, но им се помоли на момчетата, които го карат. Успех!

# 1 064
Нашият беше с размери 164/190 см. и до петия етаж го качиха мъжът ми и синът ми. Вярно, че не беше лесно, но им се помоли на момчетата, които го карат. Успех!

Моят е същия. Ще трябва и на съседите да се моля май, защото момчето е едно  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт