От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 290 986
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 1 035
За мен е важно да ставам сутрин бодра и без болки в тялото и това го постигнах точно с този евтин за теб матрак. Но животът е пред нас и се надявам и повече от 8 години да го ползваме, предвид качеството, което досега показва.  smile3503

Дано  Peace

# 1 036
valqq Не бива да се ляга на матрака за тези 48 часа.
Аз имам ТЕД от миналата година - есенната промоция.
Devil_Rose, моля те, сподели отзиви от Тед Боди Баланс след едногодишно ползване....Меморито спарва ли лятото?

# 1 037
Аз имам този . Той се води Термофлекс.

# 1 038
Здравейте Simple Smile
Ние бяхме с ограничен бюджет, а държахме на качеството и не искахме матрак с пружини в никакъв случай. Спряхме се на Дуо Комфорт на Росмари, преди сме ползвали Милано Д на Тед, също много добър избор.

# 1 039
Моля да ми препоръчате към кои матраци да се насоча като качество. Търся еднолицев, за да може да се монтира върху повдигащ механизъм, и предпочитам пружина, защото у нас зимата е много влажно и ме притеснява да не мухляса. Може и бонел, и покет, но да е по-дебела самата пружина и да стои по-твърд. Трябва ми за дете. Благодаря.

Ако искаш хубав еденолицев матрак с който да не береш ядове след някоя друга година заложи на този модел: http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=10
Изпитано качество е вече 6 година не е мръднал!

# 1 040
  • 1st floor
Моля да ми препоръчате към кои матраци да се насоча като качество. Търся еднолицев, за да може да се монтира върху повдигащ механизъм, и предпочитам пружина, защото у нас зимата е много влажно и ме притеснява да не мухляса. Може и бонел, и покет, но да е по-дебела самата пружина и да стои по-твърд. Трябва ми за дете. Благодаря.

Ако искаш хубав еденолицев матрак с който да не береш ядове след някоя друга година заложи на този модел: http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=10
Изпитано качество е вече 6 година не е мръднал!
Точно този взех.  Peace

# 1 041
  • София
След като се намъчихме с бонелени матраци, които хлътват изабиват ти пружини след 2 години ползване ОТ СЛАБИ! хора, - през 2009г. дадох почти цялата си заплата за матрака на Хепи Дриймс - Ерго Латекс.... Досега спим върху него - страхотен е: практически не се е деформирал, не миришеше изобщо от самото начало, дамаската е много приятна и т.н. - абсолютно си избих парите, многого съм доволна. newsm10 newsm10 а му даваха гаранция 2 години  Simple Smile.... Както гледам, - още толкова ще го ползваме (поне 5 годинки).
Сега предстои ми да купувам матрак за леглото на малката и направо съм в ужас  Shocked - сериозно са им вдигнали цените (те и тогава не бяха от евтините)..... общо взето събирам пари  Confused

# 1 042
  • София
Здравейте, препоръчайте матрак, в който да няма пружини. Нещо с мемори пяна. Толкова голям избор има на пазара, че съм в чуденка?

# 1 043
  • Варна
Отдавна съм се спряла на Сирена на Нани, но пък искам спалня/матрак с повдигащ се механизъм да има къде да прибирам несезонни дрехи и завивки. Как ще стане тази работа  newsm78 с двулицв матрак?
Иначе и от мен един глас за Каспия полифлекс. Имаме от 4 години, спали са и слаби и дебели , удобен е.
Обаче много ми се иска мемори пяна.

# 1 044
  • 1st floor
Отдавна съм се спряла на Сирена на Нани, но пък искам спалня/матрак с повдигащ се механизъм да има къде да прибирам несезонни дрехи и завивки. Как ще стане тази работа  newsm78 с двулицв матрак?

Питай в магазина за подматрачна рамка, на която може да се монтира повдигащият механизъм.

# 1 045
  • оттам, откъдето започва България
Иначе и от мен един глас за Каспия полифлекс. Имаме от 4 години, спали са и слаби и дебели , удобен е.
Обаче много ми се иска мемори пяна.
Радвам се, че и на теб ти харесва Каспия полифлекс, защото някои от пишещите го имат за евтин. Може и да е така, но пък е много удобен. + 1 за Каспия полифлекс.  Peace

# 1 046
Здравейте, момичета! Ако съобщението ми в неправилна тема, моля да ме извинете, а модератори да го пренесат на правилното място.
При поръчка от сайта mattro.net, всеки клиент получава промо код за допълнителна отстъпка. Сега такъв код много ще ни е от полза, ако някой правил поръчка наскоро там, би ли го споделили със мен моля  newsm53 Предварително благодаря!

# 1 047
  • оттам, откъдето започва България
Ето едно предложение, което ми попадна, но нямам мнение за него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=872455

# 1 048
здравейте,
пазете си найлоните на матраците, че от Тед ми искат 20лв понеже моя го изхвърлих като ми пратиха поръчката с 2 седмици закъснение... уж и комплименти пращали при такива обстоятелства, ама друг път  Grinning
не че ми е за един калъф, но дори едно извинете не чух, камо ли те самите да се обадят и да ме уведомят за закъснението...

а иначе матрака се оказа нищо особено (Линеа), спах 3 вечери на него и вече си личеше че е ползван, доста по-мек от този в магазина им, направо си потъвах вътре и съм убеден, че до края на годината щеше да ми се наложи да правя рекламация, затова ще инвестирам в качествен матрак.
общо взето за пореден път се убедих в качеството на родната индустрия.

# 1 049
  • София
Кой е най-евтиния матрак без пружини, но да не е супер мек?
190х80см

Вариант 2: Дунапрен /ядро/ с тези размери - колко би струвал?

Общи условия

Активация на акаунт