От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 287 555
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Здравейте, някой да е ползвал от матраци "Стил"? Изкушавам се от  предложенията с мемори пяна, а не намирам никакви отзиви за тях в интернет, нито добри , нито лоши, ако някой има информация , моля да сподели.
http://matracistil.com/матраци/

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 11:40 от veni_tn

# 1 066
  • оттам, откъдето започва България
Antoanette, нищо не пишеш. Донесоха ли ти матрака, пробвахте ли го?  newsm78

# 1 067
Antoanette, нищо не пишеш. Донесоха ли ти матрака, пробвахте ли го?  newsm78

То не е за писане  Joy

Матракът дойде, с много уговорки го качиха до апартамента... Но се оказа, че съм си поръчала грешен размер, защото един приятел го беше измерил, ама грешно го е мерил... сега съм на вълна поръчване на ново легло, защото разопаковах матрака и не мога да го върна. Хубавото е, че и без това исках да си сменя леглото, но малко ми омръзна да спя на дивана и нямам търпение всичко да приключи.

Ще пиша веднага щом тествам матрака.

П.П. Знам, че не е много по темата, но ако някой знае добра мебелна фирма за мебели по поръчка може да ми пише на лично.

Хубав ден  Hug

# 1 068
Ако наистина размера на матрака е 164/190 см. мога да ти споделя, че нашата спалня с тези размери е от Виденов. Може би и други мебелни къщи предлагат с такива размери, но преди 3 години като купувахме купихме направо спален комплект оттам и не съм търсила на друго място. Само имай предвид, че ще ти трябва и повдигащ механизъм.  Peace
P.P. Да не се приема като реклама на Виденов, сигурно си има доста хубави мебелни фирми. Моето е само пример.

# 1 069
Ако наистина размера на матрака е 164/190 см. мога да ти споделя, че нашата спалня с тези размери е от Виденов. Може би и други мебелни къщи предлагат с такива размери, но преди 3 години като купувахме купихме направо спален комплект оттам и не съм търсила на друго място. Само имай предвид, че ще ти трябва и повдигащ механизъм.  Peace
P.P. Да не се приема като реклама на Виденов, сигурно си има доста хубави мебелни фирми. Моето е само пример.

Toчно от там поръчах и сега си чакам леглото. Само да дойде и се мятам на матрака, който след дивана ще ми се стори сигурно най- удобния на света Grinning

# 1 070
Със сигурност!  Laughing

# 1 071
  • София
Tърся евтино шалте за един персон - 10лв има във Фантастико, дали си струва?

# 1 072
Аз преди месец си взех от -spam097- матрак Стандарт, 3 см - HAPPY DREAMS, много съм доволна, мисля, че е супер удобен и кръстът вече не ме боли, което е супер, защото преди имах големи мъчения и проблеми.За тези, които се интересуват магазинът се намира в Бургас, ж.к. Меден Рудник, бл. 381, но хубавото е, че предлагат безплатна доставка до всички крайща на България.

# 1 073
Евтини шалтета имаше в Кауфланд и Пени, провери, може да са останали.

# 1 074
Здравейте,
И аз като pavlina_777 се интересувам от Магнифлекс матраците.
Моля, споделете какви модели от тях имате и от кои сте доволни или недоволни.
Гледам тези предимно от мемори пяна, но са толкова много неща, че не мога да се спра на конкретен модел.
Четох разни положителни мнения за марката като цяло, но ми се искаше да науча повече подробности, ако е възможно.

# 1 075
Аз имам на Магнифлекс модел Аманте. Води се мек, но определено мога да кажа че като легнеш на него имаш стабилна опора, а не пропадаш много. Меморито е 5 см. Доволна съм много.Още от първия ден ми беше удобен, не е имало период на свикване.

# 1 076
  • и тук и там :)
Реших да си купя матрак Нани Каспия полифлекс ....
Къде продават матраци на Нани в София или от кой сайт сте доволни да си го поръчам онлайн?

# 1 077
Къде продават матраци на Нани в София или от кой сайт сте доволни да си го поръчам онлайн?
Здравей Velmar333, може да разгледаш Каспия полифлекс в този сайт: http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=508  Ползвала съм услугите им 4 пъти до сега и съм много доволна, изпълняват поръчките си бързо и безплатно.

# 1 078
  • и тук и там :)
Здравей Velmar333, може да разгледаш Каспия полифлекс в този сайт: http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=508  Ползвала съм услугите им 4 пъти до сега и съм много доволна, изпълняват поръчките си бързо и безплатно.

Благодаря , ще се възползвам че ми трябва спешно Simple Smile
 bouquet

# 1 079
  • Бургас
Привет дами търся матрак 160x200 възможно най-висок 30 см като видях. Цените свят ми се зави пробвах магнифлекс Ламборгини в АЙко уникален но  Mr. Green скъпичък

Peace

Общи условия

Активация на акаунт