От кой матрак сте доволни - 4 тема

• 287 572
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 1 080
Здравейте,дами!Моля,някой от Бургас,да сподели къде има най-голям избор от матраци-различни фирми и модели.?Или да ме упътите за някои магазини по марки?В Айко-то има ли голям избор на magniflex или са единични бройки на 1-2 модела?Като цяло съм се насочила към Магнифлекс,но искам да полегна и на някоя друга марка Simple Smile Благодаря на отзовалите се!  Hug

# 1 081
http://www.bellanotte.bg/bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86 … B0%D0%BA-cannella   Привет на всички  Simple Smile   Искам да попитам някой ползвал ли е матраци на Bellanote и в частност този с канелата......не намирам много отзиви. Ще съм благодарна за всяко мнение  newsm78

# 1 082
Здравейте,
И аз като pavlina_777 се интересувам от Магнифлекс матраците.
Моля, споделете какви модели от тях имате и от кои сте доволни или недоволни.
Гледам тези предимно от мемори пяна, но са толкова много неща, че не мога да се спра на конкретен модел.
Четох разни положителни мнения за марката като цяло, но ми се искаше да науча повече подробности, ако е възможно.

Здравей, аз ползвам Primo Memory на Магнифлекс от няколко месеца и съм много доволна. Моделът е сравнително евтин, но е много комфортен като усещане. Беше нов модел като го купувах, но за момента нямам никакви оплаквания от него. Има и мемори пяна от едната страна, от която е и по-мек. Аз си го купих от маттро.нет, като нямам никакви забележки по обслужването, супер бързо ми го доставиха, като ми направиха и отстъпка от цената. Скоро трябва да купувам и друг матрак, но мисля да разгледам тези с покет пружините, понеже съм чела добри отзиви за тях, ако някой има такъв модел, моля да сподели мнение!

# 1 083
  • Пловдив
http://www.bellanotte.bg/bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86 … B0%D0%BA-cannella   Привет на всички  Simple Smile   Искам да попитам някой ползвал ли е матраци на Bellanote и в частност този с канелата......не намирам много отзиви. Ще съм благодарна за всяко мнение  newsm78
  Както вече веднъж писах, но скорострелно ми беше изтрито мнението, на мен в два големи магазина за матраци ми казаха, че Беланоте се произвежда от Блян. Не твърдя, че е вярно, само писах каквото са ми казали и веднага ме изтриха. На Беланоте най-много ми харесва Кареза, но аз предпочитам покет пружини. Канелата ми идва твърда.

# 1 084
  Както вече веднъж писах, но скорострелно ми беше изтрито мнението, на мен в два големи магазина за матраци ми казаха, че Беланоте се произвежда от Блян. Не твърдя, че е вярно, само писах каквото са ми казали и веднага ме изтриха. На Беланоте най-много ми харесва Кареза, но аз предпочитам покет пружини. Канелата ми идва твърда.
  Може и така да е......... гледам, че адресите им са едни и същи.   newsm78

# 1 085
Най- после мога да дам мнение за Каспия Полифлекс на Нани  newsm44

Скоро не съм спала на толкова удобен матрак. Първата сутрин даже се поуспах малко, толкова ми беше приятно и удобно.

# 1 086
Здравейте,дами!Моля,някой от Бургас,да сподели къде има най-голям избор от матраци-различни фирми и модели.?Или да...
За Айко - там имат само един два модела на Магнифлекс, иначе имат на Тед и Сенсофийл-австрийски, но не ми харесаха особено последните на усещане.
На сайта на Магнифлекс  ги има точно магазините където се предлагат. Но като цяло в Бургас няма магазини на много марки да се видят моделите. На Магнифлекс най много, а от Българските марки Тед и Парадайз имат магазини... но аз лично имам критики и към двете марки, вземали сме и от двете, не са направени с мисъл, особено Парадайз. Даже на Тед тествах рекламираната им серия последната и останах много учудена когато като легнах на леглото ЧУХ шумолене отдолу от вътрешността при мърдане  #Crazy, все едно найлоново нещо има вътре и се чува. Става въпрос за Силвър матрака пружинки с мемори отгоре.

# 1 087
  • оттам, откъдето започва България
Antoanette, много се радвам, че и ти си доволна от този матрак. Със здраве да си го ползвате. Simple Smile

# 1 088
Здравейте, момичета!
Отдавна следя темата, защото трябва да си купувам матрак. Харесах Lavender Uno, но все още се колебая. Искам да попитам дали някой го е пробвал и дали не е по-добре да се вземе матрак с мемори пяна, понеже видях, че има и същия модел, но с мемори. Това е матракът, който харесах: http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=2731

Здравей,
използвам Lavender Uno Memory от няклко месеца и съм много доволна! Аз лично харесвам повече страната с мемори. Матрака е страхотен, а и цената е достъпна. Аромата на лавандула е наистина деликатен, както е по описание и все още не е изветрял, въпреки че вече го изпрах (калъфа). Според мен, няма да сгрешиш, ако си вземеш този с мемори!

# 1 089
  • и тук и там :)
Реших да си купя матрак Нани Каспия полифлекс ....
Къде продават матраци на Нани в София или от кой сайт сте доволни да си го поръчам онлайн?
Здравей Velmar333, може да разгледаш Каспия полифлекс в този сайт: http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=508  Ползвала съм услугите им 4 пъти до сега и съм много доволна, изпълняват поръчките си бързо и безплатно.

Привет, мнооого благодаря за препоръката  bouquet
Поръчах матрака понеделник - сряда вече беше в къщи! Изключително съм доволна от бързото обслужване /не се наложи да спя на земята  Joy - местя се в новапартамент/
Имах и подарък 2 бр. възглавници.

# 1 090
  • Варна
Супер! Радвам се, че ти е удобен матрака. Добре, че сподели и се разговорихте, та след 100 год. да хвърля едно око на този сайт и да установя, че доставят навсякъде. Пък аз по неизвестни причини си мислех, че само за София.
Преди малко, докато разглеждах матро.нет си реших дилемата - хем еднолицев, хем мемори пяна. Открих шалтета за Каспия полифлекс : http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=1700 . Ураааа!

# 1 091
  • до най-прекрасния мъж
Супер! Радвам се, че ти е удобен матрака. Добре, че сподели и се разговорихте, та след 100 год. да хвърля едно око на този сайт и да установя, че доставят навсякъде. Пък аз по неизвестни причини си мислех, че само за София.
Преди малко, докато разглеждах матро.нет си реших дилемата - хем еднолицев, хем мемори пяна. Открих шалтета за Каспия полифлекс : http://mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=1700 . Ураааа!
Препоръчвам ти да попиташ, преди да поръчаш шалте, дали ще е с цип или не. Аз като проучвах матраци преди 2-3 години, в един магазин ми казаха, че то не било шалте или топер с цип /аз така си го представях/, а пълнежът се подпъхвал вътре в матрака под дамаската. Аз питах за мемори. Това беше една от причините да се откажа от Каспия полифлекс, предвид и високата цена, която ми калкулираха /над 750 лв за размер 160/210 с мемори/.

# 1 092
 newsm78 Какъв е смисълът от това шалте върху матрака? Аз съм много доволна от спането на матрак Касапия полифлекс. Извинявам се за невежеството, но който знае, моля да обясни.

# 1 093
  • Варна
Благодаря, ще попитам наистина. Добре, че ме насочи  Peace
дидка, ние имаме Каспия полифлекс в детската и сме доволни, но откакто спах на мемори веднъж, все ми се иска. Но ми трябва и еднолицев. много ми е сложно да монтираме подматрачни предвид спалнята.

# 1 094
Аз само исках да разбера това шалте къде се слага и каква му е функцията.

Общи условия

Активация на акаунт