На море в Турция - тема 28

• 103 113
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • Beyond the Frontiers

До колкото знам Екзотик нямат техни програми за Турция. Това са на някой друг.

За Варна Бургас - Емералд - С тръгване от Варна и Бургас от 29.08.2014 до 17.10.2014 вкл.

# 256
  • Бургас

До колкото знам Екзотик нямат техни програми за Турция. Това са на някой друг.

За Варна Бургас - Емералд - С тръгване от Варна и Бургас от 29.08.2014 до 17.10.2014 вкл.

Сега говорих с момчето от ТА. Обясни ми, че работят с няколко агенции /спомена някакво "Лъки", но дали това е ТА или автобусна компания - не разбрах/, чиито автобуси тръгват от Варна и Бургас. Общо взето в тези автобуси има клиенти не само на една агенция. Явно ТА комбинират клиентите си от Варна и Бургас с клиенти на други ТА, които също тръгват от тези градове. Или поне аз така разбрах.

# 257
  • Beyond the Frontiers
Да, това е нормална практика и няма нищо лошо. Включително и големите го правят - примерно с чартърите е същото - делят си седалки по полетите.

Мисълта ми беше, че цялата програма не е на Екзотик, в което няма нищо лошо естествено. Просто следя програмите им, защото работя с тях. Имат добри 55+, които са си техни.

# 258
  • София
Попаднах на изгодно предложение за новия хотел в Дидим - AURUM SPA&BEACH RESORT 5* Тази агенция обаче ми е напълно непозната. Някой има ли опит с нея? Адресната регистрация е в Младост1.  
http://sunrise7.net  Моля за мнения! Praynig

# 259
  • Бургас
Попаднах на изгодно предложение за новия хотел в Дидим - AURUM SPA&BEACH RESORT 5* Тази агенция обаче ми е напълно непозната. Някой има ли опит с нея? http://sunrise7.net

Ние за малко да отидем там, но се отказахме. От ТА ми го препоръчаха с обяснението, че собствениците са утвърдени в бранша и се очаква хотела да е хубав. Лошото е, че е построен далече от града и в кофти местност. Ако държите да ходите в Дидим по-скоро отидете във Venosa.
Този хотел се предлага от почти всички ТА, така че заложи на някоя по-реномирана такава.
Вие досега почивали ли сте в Турция и къде? Ние сме били досега само в Бодрум и решихме да не ходим в Дидим, защото след красотата на Бодрум, кадрите от Дидим, които гледах, бяха на път да ме разплачат  Mr. Green

# 260
  • Варна
Здравейте. Чета редовно форума и се информирам за всичко благодарение на изчерпателността и отзивчивостта на пишещите тук. Интересувам се от "Сюрмели Ефес" в Кущадъсъ, тъй като на първа страница най-новия пост за този хотел е от 2011 година. Моля, ако някой е е бил през 2013 г. в този хотел да сподели впечатления и въобще повече информация за всичко в хотела. Как се отива в самия град и интересни ли са били шоу програмите, впечатления от ресторантите и дискотеката.Интересувам се и за екскурзия до Ефес - интересно ли е, какво трябва да се види и ако си спомняте цената. Дано не досаждам ...Благодаря.
Не получих отговор на питането си. Може би няма посетили скоро този хотел или зависи от популярността на пишещите. Кой знае...?

Има,2013 е имало група от БГ,обаче не пишат тук,само казаха,че са си изкарали добре,ако искаш утре ще разпитам и ще пиша,ако имаш време де Peace

# 261
Лично мнение към тези които са се спрели на Аурум- Дидим,Акбюк.  Често съм отсядал в съседния хотел-Холидей Ресорт. Познавам донякъде местността. Накратко-Не е цвете за мирисане. Наоколо няма нищо интересно:thinking:Никой още не може да каже дали новия хотел ще оправдае очакванията. За да няма разочаровани,препоръчвам да изчакате първите отзиви от почивали там и тогава да резервирате. А още по-добре е догодина да се посети,след като заработи на пълни обороти и евентуалните сътресения се отстранят.Хотела няма да избяга,нито Дидим ще изчезне.  Simple Smile

# 262
pemi бих ти отговорила 3а х-л Сюрмели, но съм била там доста отдавна и инфото ми няма да е актуално. А3 останах недоволна от обслужването и нелюбе3ния персонал. Имахме 2-3 доста конфу3ни случки.Писала съм на3ад в темите. Надявам се те3и проблеми да са отстранени пре3 годините.

Относно местата в автобуса.Преживяла съм катастрофа с автобус и 3аради неприятните спомени държа да съм на предна седалка. Четвърта година и3пол3вам опцията на фирмата с която пътувам -"3аплащане на предна седалка". Въпреки, че ре3ервирам на ранни 3аписвания, не ра3читам на това. Плащам 20 лв. 3а седалка и в момента на ре3ервацията 3нам на кое място ще бъда. В документа 3а платено капаро и в договора номера на седалката е 3аписан.Така си осигурявам спокойствие.

# 263
  • София
Попаднах на изгодно предложение за новия хотел в Дидим - AURUM SPA&BEACH RESORT 5* Тази агенция обаче ми е напълно непозната. Някой има ли опит с нея? http://sunrise7.net

Ние за малко да отидем там, но се отказахме. От ТА ми го препоръчаха с обяснението, че собствениците са утвърдени в бранша и се очаква хотела да е хубав. Лошото е, че е построен далече от града и в кофти местност. Ако държите да ходите в Дидим по-скоро отидете във Venosa.
Този хотел се предлага от почти всички ТА, така че заложи на някоя по-реномирана такава.
Вие досега почивали ли сте в Турция и къде? Ние сме били досега само в Бодрум и решихме да не ходим в Дидим, защото след красотата на Бодрум, кадрите от Дидим, които гледах, бяха на път да ме разплачат  Mr. Green
Благодаря за отзива! Размислих. Миналата година бяхме в Дидим -  Didim Beach Resort Elegance - 5 * и за тази година трябва да сменим дестинацията. ММ си хареса Алания, та сега ще разгледам вариантите.  Peace

# 264
Ние пътуваме и тая година с Ориент-а....доволни сме( правим си резервацията на място в офиса и там винаги е лудница). Резервирахме за 13.06 в хотел Imbat в Кушадасъ, дано да не съжаляваме.   Wink

# 265
Здравейте, спряла съм се на 2 хотела PINE BAY HOLIDAY RESORT и ONYRIA CLAROS BEACH & SPA RESORT, моля препоръчай те ми кой от 2-та хотела да избера. Според вас началото на хни или средата на септември е по-добре за района на Кушадасъ?
Благодаря предварително  Hug

# 266
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile  .Тази година имаме намерение да почиваме два пъти в Турция.
Единият път със сигурност ще е в хотел Venosa - Didim,но не можах да намеря мнение за хотел Euphoria Aegean Resorts & Spa в Кушадасъ.
Дали някой би могъл да сподели впечатления от там? Sunglasses

# 267
Здравейте. Чета редовно форума и се информирам за всичко благодарение на изчерпателността и отзивчивостта на пишещите тук. Интересувам се от "Сюрмели Ефес" в Кущадъсъ, тъй като на първа страница най-новия пост за този хотел е от 2011 година. Моля, ако някой е е бил през 2013 г. в този хотел да сподели впечатления и въобще повече информация за всичко в хотела. Как се отива в самия град и интересни ли са били шоу програмите, впечатления от ресторантите и дискотеката.Интересувам се и за екскурзия до Ефес - интересно ли е, какво трябва да се види и ако си спомняте цената. Дано не досаждам ...Благодаря.
Не получих отговор на питането си. Може би няма посетили скоро този хотел или зависи от популярността на пишещите. Кой знае...?

Има,2013 е имало група от БГ,обаче не пишат тук,само казаха,че са си изкарали добре,ако искаш утре ще разпитам и ще пиша,ако имаш време де Peace

Привет! Не отговорих, защото ние бяхме в този хотел през септември 2012 г. и смятам, че напълно си отговаря на съотношението цена -качество! Изкарахме си много добре, хората от персонала бяха много мили и отзивчиви, не сме имали никакви проблеми с тях. Най-любим ни беше басейна до снек-бара, който вечер е италиански а-ла карт ресторант. (Много добър е и мексиканският а-ла карт ресторант на покривната тераса на хотела, а гледката оттам е фантастична!) Точно на този басейн се провеждаха много забавни спортни активности, а аниматорите бяха страхотни сладури, които и вечер правеха много добро шоу. Иначе има още 2 басейна + мъничък детски. Плажът е чудесен, голям и ние се разхождахме и до Аква Фентъзи, който е в съседство. Водата беше топла, а морето - много плитко доста навътре.Градината на хотела също е много красива и добре поддържана. До Кушадасъ се ходи с маршрутки, но ние ходихме на разходка с яхта (това е една друга тема, която не ми се обсъжда...), организирана от посрещащата агенция, а се прибрахме после с такси - мисля, че се спазарихме за 20 лири за 4-ма. Пазарният ден в града е в сряда. Четох доста критични отзиви за този хотел, но аз и групата приятели, с които бяхме, не ги споделяме! Не сме скучали, храната беше на ниво - какво повече му трябва на човек, за да релаксира 1 седмица?! С готовност ще отговоря и на всички други въпроси с уговорката, че не знам през 2013 г. какви са били условията!

# 268
 Andy66-    202uubouquet Давам и моята оценка за хотела. много висока. thumbsup Страшно много българи почиваха там 2013г. и в голямата си част отзивите от тях са повече от добри. Единствено според мен им трябват повече пързалки,но може би това е умишлено тъй като на 300 м. е Аква Фентъзи с уникалния си Аквапарк. Всичко друго му е наред на хотела. ПП. Менидмънта също е великолепен. Препоръчвам горещо Сюрмели. Simple Smile

# 269
Здравейте, всички! Нашата групичка от 3 семейства вече си направихме резервация за Кефалука Резорт в Бодрум за септември! И въпреки, че за първи път ще пътуваме с Турс клуб - досега сме използвали други агенции, получихме и допълнителна отстъпка за "количество"! Simple Smile Ще се радвам, ако има и други съфорумци, с които заедно ще тръпнем в очакване как ще ни се получи почивката там! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт