На море в Турция - тема 28

• 103 071
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
здравейте
от много време следя темата.
Вече реших хотела да е В мармарис Pasa Beach 4*, преди да платя искам и вашетоо мнение.
Четох коментарите,някои от тях са стари.  Simple Smile

# 361
току що направих резервация за Palm Wings Beach Resort Simple Smile 01-05.05.2014 Simple Smile Дано случим и на хубаво време...

# 362
Горещи благодарности на Турс Клуб за това че направиха и невъзможното да намерят 2 места за Клуб Тархан - Дидим за началото на юни. бях се отчаяла и вече правих планове за друг хотел че отпуските ни са тогава,но от агенцията се справиха със ситуацията и съм много щастлива. Дано и занапред да бъдат все така отзивчиви. newsm68

# 363
да не звучи като реклама но турс клуб ми направиха допълнителна отстъпка , тъй като нямаше места за желаната от мен датата, а за следваща дата ми идваше скъпо  Peace

# 364
  • София
Горещи благодарности на Турс Клуб за това че направиха и невъзможното да намерят 2 места за Клуб Тархан - Дидим за началото на юни. бях се отчаяла и вече правих планове за друг хотел че отпуските ни са тогава,но от агенцията се справиха със ситуацията и съм много щастлива. Дано и занапред да бъдат все така отзивчиви. newsm68

Честита резервация. Май ще се съберем голяма група по това време в Клуб Тархан  Laughing

# 365
Турс клуб - браво на на фирмата ! Чета и се радвам,че е българска !
Така се работи с клиенти и се устоява на пазара.Има лъч светлина в тъмнината.

# 366

Вече има яснота кои родни фирми,предлагащи почивки в Турция ще участват на Туристическата Борса,другата седмица в Интер Експо Център. Желаете ли да публикувам техните имена ?  Laughing

# 367
Нека малко повече информация за Интер Експо Център  Hug
Ние как можем да си на пазарим изгодна почивка от предлаганите там  Flutter

# 368

Честита резервация. Май ще се съберем голяма група по това време в Клуб Тархан  Laughing
Grinning

# 369
Нека малко повече информация за Интер Експо Център  Hug
Ние как можем да си на пазарим изгодна почивка от предлаганите там  Flutter
Практиката от минали години е в дните на изложението ,да се дава от ТА някаква отстъпка от крайната цена при сключване на договор.Не всички фирми обаче го практикуват това. По важния смисъл на изложението е да се представят продуктите на съответните ТА пред неориентираните клиенти,да контактуват с мениджъри на редица хотели /и не само турски/,да се изясняват бъдещи партньорства. И естествено да се прави реклама и гради имидж. Ето затова основните фирми у нас присъстват с щандове на изложението. Българската борса е една от най-скромните като обем продажби в региона,но за туристите и местните фирми е цяло събитие. В частност за турските курорти България има твърде малък дял,но комшиите ни уважават независимо от големината на пазара ни,не случайно най-големия като площ щанд по традиция има Министерството на туризма на Турция. И тази година ще е така.
Тази година на форума ще участват над 300 изложителя/фирми,общини,министерства,посолства,държави/,но понеже сме в темата Море в  Турция ще Ви дам списък на по-важните родни ТА ,които ще имат свои щандове:
-Тез Тур България
-Емералд Травел
-Ориент 99
-Турс Клуб
-Дорис
-Алфатур
Астрал Холидейс
-Аква Турс
-Аполо
-Солвекс
-Партнер Травел
-Албена Холидейс
-Енджой Травел
-Екзотик Холидейс
-Географски Свят
-Марбро Турс
-Интер Травел
-Оданс Травел
-Бояна МГ
-Бохемия
Списъка не претендира за изчерпателност. За посетители работното време е от 10 до 18.30ч. на 13 ,14.02 и от 10 до 17ч на 15.02. thumbsup

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 14:25 от liv1892

# 370
Благодаря liv1892   bouquet
Надявам се, че единствения почивен ден за мен (15.02) ще е пълен работен за представителите на изложението Wink

# 371
 Alleisha,понеже имам опит от няколко Борси вече,обикновено в почивния ден/събота/ е най-голямата лудница. Затова Ви препоръчвам още сутринта-10ч.,  да отидете защото около обяд става страшно. Laughing

# 372
Аз да се похваля  Mr. Green Имам платени 5 нощувки в Palm Wings Didim от 1 до 6 май Simple Smile Дано и времето да е хубаво, ако пък не - тръгвам със сериозна фотографска техника, така че ще снимам забележителности Simple Smile Благодаря на всички за съветите и търпението Simple Smile Непременно ще споделя тук с вас впечатления.   bouquet

# 373
  bouquet
Добре, ще се постарая.
Наблизо съм Wink
Вие ще бъдете ли на щанда на ...?

# 374
 Alleisha, имаш поща. Wink

Общи условия

Активация на акаунт