На море в Турция - тема 28

• 103 069
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Ами Фетие?! Никой не споменава Фетие, а е толкова красив курорт.

И на мен Фетие ми е в списъка. Чувала съм само суперлативи по адрес на Фетие и то от ТР граждани!
Притесняват ме малкото отзиви от БГ туристи, пътя е много, цените за 7 нощувки с автобус се равняват на същото но със самолет до други курорти.
Така че ще се "ослушвам" по повод Фетие и това лято.  Thinking

# 391
Добре де, наистина само Кушадасъ, Мармарис и Бодрум ли са курортите? Няма ли някой да напише нещо за Алания например? Grinning Живо ме интересува. Grinning
Ще напише някой ,който е бил там и има желание да сподели.
Цената на почивките е без промяна от тази на РЗ .Мисля,че предимството е за дата.

# 392
  • Бургас

И на мен Фетие ми е в списъка. Чувала съм само суперлативи по адрес на Фетие и то от ТР граждани!
Притесняват ме малкото отзиви от БГ туристи, пътя е много, цените за 7 нощувки с автобус се равняват на същото но със самолет до други курорти.
Така че ще се "ослушвам" по повод Фетие и това лято.  Thinking

Аз съм си харесала тези хотели.......засега  Wink
MAJESTY CLUB LYKIA BOTANIKA 4*
OCEAN BLUE 4*
NICHOLAS PARK 3*

# 393
OCEAN BLUE 4*
NICHOLAS PARK 3*

На мен HILLSIDE BEACH CLUB ми е фаворит  Hug
Не те ли притеснява отдалечеността от плажа на NICHOLAS PARK и OCEAN BLUE  Thinking Иначе последния ми изглежда прекрасно на снимки, а цените са просто без конкуренция! Явно това е за сметка на плажа  Crossing Arms

# 394
  • Бургас
OCEAN BLUE 4*
NICHOLAS PARK 3*

На мен HILLSIDE BEACH CLUB ми е фаворит  Hug
Не те ли притеснява отдалечеността от плажа на NICHOLAS PARK и OCEAN BLUE  Thinking Иначе последния ми изглежда прекрасно на снимки, а цените са просто без конкуренция! Явно това е за сметка на плажа  Crossing Arms

Да, Ocean Blue нещо няма информация да има плаж, но пък хотелчето е много кипро и готино, а и има много добър рейтинг в tripadvisr-а. А и друго си е от балкона да скочиш в басейна  Mr. Green
Цената наистина е супер ниска.

# 395
Добре де, наистина само Кушадасъ, Мармарис и Бодрум ли са курортите? Няма ли някой да напише нещо за Алания например? Grinning Живо ме интересува. Grinning

Пишете какво Ви интересува?

# 396
Аз избягвам Алания,защото е далече от л-щето Peace

Алания си има вече собствено летище.

# 397

Така че ще се "ослушвам" по повод Фетие и това лято.  Thinking

Според мен на това се дължи че Фетие не е популярен/известен курорт: Пътят е много, дали с автобус или трансферът от летището... Иначе със сигурност е страхотен курорт!

# 398
  • Plovdiv
Тази година сме там за първи път,хотел Delphin Platinum! Доста изчетох докато резервирахме и ако мога да ти помогна.......! Lora като доаен за Алания също може да е много ама наистина много полезна Laughing

# 399
  • ВАРНА
Честно казано не знам, колко ще съм полезна за Алания,ходила съм в градчето два пъти,но не съм обикаляла кой знае колко много,общо взето само по магазините.На мен лично ми харесва Алания.

# 400
Като сте на тема Алания, ето една примамлива оферта за там .Хотелите са в района на Колаклъ ,което било на 10-на км от града Алания.
http://www.tours-club.com/%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/v … .html?oid=1847123

# 401
"Алания си има вече собствено летище."

Да,вече прочетох за него,но май това летище е за вътрешни полети. Международните досега кацаха  на Анталия и оттам с автобус  караха туристите до хотелите в Алания.Ако има промяна тази година,моля да ме извините..Но като гледам полетните разписания на бълг.фирми едва ли ще има промяна.

# 402
Здравейте, имаме резервация за Vogue hotel Bodrum на 25.05 - хотела е нов и не намерих много отзиви, а от България нито един. Чувал ли е някой отзиви  за този хотел? Везните наклониха пързалките  Simple Smile  за 7 годишния ни син. За първи път ще сме в Бодрум, до сега сме почивали няколко пъти по Анталийското крайбрежие за там мога да споделя мнение за някой хотел .  bouquet

# 403
  • София
Здравейте, имаме резервация за Vogue hotel Bodrum на 25.05 - хотела е нов и не намерих много отзиви, а от България нито един. Чувал ли е някой отзиви  за този хотел? Везните наклониха пързалките  Simple Smile  за 7 годишния ни син. За първи път ще сме в Бодрум, до сега сме почивали няколко пъти по Анталийското крайбрежие за там мога да споделя мнение за някой хотел .  bouquet
Страхотен избор! Аз бях 2-3 седмиции след откриването му през май 2013 и още не бяха пуснали всички съоръжениия, но хотелът е много хубав. Храната разнообразна, на закуска има и фреш. Аз от тогава го следя и виждам, че е станал супер! Особено за деца.  Peace

# 404
  • в града на вечния купон
Честно казано не знам, колко ще съм полезна за Алания,ходила съм в градчето два пъти,но не съм обикаляла кой знае колко много,общо взето само по магазините.На мен лично ми харесва Алания.
хотелът ми е до Алания и се интересувам какви и дали има агенции за екскурзии,също и какво има интересно да се види?

Общи условия

Активация на акаунт