На море в Турция - тема 28

• 103 057
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
хаха,гледам че след Кушадасъ и пр. сте скочили на Алания. Laughing Какво ви интересува за там? С две думи най-голямото предимство са температурите.Още през април става за плаж, а вече май си е в  сезона. Недостатък е че е най-отдалечен край от центъра-Анталия.Но скоростния път/в България моментално бихме обявили този път за магистрала Wink/ е прекрасен и сто и двадесет километра разстояние не се усещат. Алания е много бързо развиващ се район специално в туризма. Цените на хотелите са доста по-ниски от тузарските райони на Белек и Лара. Много може да се говори за този регион на Турската Ревиера. Който не е ходил в Анталия,ще му хареса Алания. Екзотика си е отвсякъде.  thumbsup

# 406
  • София
Добре де, наистина само Кушадасъ, Мармарис и Бодрум ли са курортите? Няма ли някой да напише нещо за Алания например? Grinning Живо ме интересува. Grinning

Пишете какво Ви интересува?
Ами интересува ме първо какво може да се види там, какви са цените, какъв е плажът... Става въпрос за Eftalia Village*****

# 407
 july1993,плажа не е много хубав.както му викат турците-карашик,т.е пясък и камъни. Но сега с посторяването на новия Ефталия ,който ще е до Ефталия Вилидж се надявам да пооправят и плажа. Иначе в Алания задължително-Крепостта и пещерата Дамлаташ. Хубаво е да направите и една разходка в морето с т.н. пиратски яхти.направо е незабравимо изживяване. Естествено в Алания има и други исторически места за разглеждане,просто  самите Вие се поинтересувайте от местните или още тук от чичко Гугъл. WinkЗа цените-приемливи са,като за нас и направо са ниски за руснаците които купуват всичко...Внимавайте с цените на кожените изделия защото обявяват безумни суми и след пазарене смъкват в пъти,само защото сте им...симпатични  Laughing
Ето например тук-http://www.peika.bg/statia/Top_10_zabelezhitelnosti_v_Alaniya_l.a_i.77248.html

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 03:41 от liv1892

# 408
  • Варна
Аз избягвам Алания,защото е далече от л-щето Peace

Алания си има вече собствено летище.

И да има,ние няма как да кацнем там,но благодаря за полезната информация Peace

# 409
Колкото и екзотично да е и да е хубав хотелът,след като
плажа е "карашик" и в морето има камъни - минава в друга категория.

# 410
"Алания си има вече собствено летище."

Да,вече прочетох за него,но май това летище е за вътрешни полети.

Не, международно летище е.

# 411
Аз избягвам Алания,защото е далече от л-щето Peace

Алания си има вече собствено летище.

И да има,ние няма как да кацнем там,но благодаря за полезната информация Peace

И защо няма как? Има пишещи в тази тема, които сами са си организирали пътуването с полет от Истанбул.

# 412
  • Варна
Е да,ама ако ще е самоорганизирано,предпочитам с кола,ще видя толкова хубави места Peace

# 413
Здравейте, имаме резервация за Vogue hotel Bodrum на 25.05 - хотела е нов и не намерих много отзиви, а от България нито един. Чувал ли е някой отзиви  за този хотел? Везните наклониха пързалките  Simple Smile  за 7 годишния ни син. За първи път ще сме в Бодрум, до сега сме почивали няколко пъти по Анталийското крайбрежие за там мога да споделя мнение за някой хотел .  bouquet
Радвам се, че още някой е забелязал този хотел. Ние ще бъдем там от 20.09. С нетърпение ще очаквам вашите отзиви. да ви е честита резервацията! smile3501

# 414
Момичета
Спрете да си правите реклами на агенциите.
Мисля,че хората влизат тук за да намерят отговори на въпросите си а Вие пълните темата с глупости
Не искам да съм груба но тема 28 се превърна в спор,кой е по-по- най.
Разгледайте предните теми и ще видите колко много се е "изкривила" тази.

Абсолютно! Следя тази тема от години. Преди потребителите с под 50 мнения не можеха да пишат в темата. Не можеше да се споменават имена на фирми, защото се получваше бан. Защо отпаднаха тези правила? Съществената информация като отзивите за хотели, допълнителните екскурзии и т.н се губи. За сметка на това се коментират основно тур. агенции, въпреки че има тема "Бял списък на тур. агенциите".
Подкрепям ви напълно дами. И мога да отбележа, че се правят коментари и препоръки за определени хотели и туристически агенции, само на база професионална информация и заинтересованост. По този начин информацията се изкривява и не е напълно коректна и точна. Мисля, че в подобна тема коменатри за хотели, транспорт и описание на курорти трябва да правят съфорумци, които иимат лични преживявания и опит.

За някои хора никога не може да им се угоди. Ако ви прави впечатление, вече 2-ра тема се пита и пише само за егейските курорти и малко за Бодрум и Мармарис, непрекъснато се задават едни и същи въпроси за собствен транспорт, за автобусен транспорт, какви били автобусите, еди коя си ТА с кои транспортни фирми работи - е как да разберете това, без да се споменават имена? А основните фирми, които продават Турция си се знаят и без да се пишат. Другите малки фирми по градчета, села и паланки, взимат от тях пакетите, за каква реклама говорите? А, това, че някой е похвалил някоя фирма - какво лошо има, използвайте добрата информация за лични цели. И повечето мнения са дадени от първа ръка, а не от хора, работещи във туристически фирми. Типично по български - все да сме недоволни, дори и да няма точно за какво.
Laughing Ами да!  И мен ме е яд, че не се пише за Мармарис. Така ,като гледам, ще ни оставите без компания от 20 юни. Пък аз, така се надявах някой от форума да се е ориентирал да е по това време там  Mr. Green

# 415
Ние, живот и здраве ще бъдем в Мармарис от 14 юни. Аз отсега се подготвям с допълнителните екскурзии, сега разглеждам за Родос. Ако тези неща ви интересуват, по-късно мога да дам информация какво съм намерила в чуждоезичните форуми.

# 416
  • София
july1993,плажа не е много хубав.както му викат турците-карашик,т.е пясък и камъни. Но сега с посторяването на новия Ефталия ,който ще е до Ефталия Вилидж се надявам да пооправят и плажа. Иначе в Алания задължително-Крепостта и пещерата Дамлаташ. Хубаво е да направите и една разходка в морето с т.н. пиратски яхти.направо е незабравимо изживяване. Естествено в Алания има и други исторически места за разглеждане,просто  самите Вие се поинтересувайте от местните или още тук от чичко Гугъл. WinkЗа цените-приемливи са,като за нас и направо са ниски за руснаците които купуват всичко...Внимавайте с цените на кожените изделия защото обявяват безумни суми и след пазарене смъкват в пъти,само защото сте им...симпатични  Laughing
Ето например тук-http://www.peika.bg/statia/Top_10_zabelezhitelnosti_v_Alaniya_l.a_i.77248.html
Благодаря liv1892!   bouquet

# 417
Добре де, наистина само Кушадасъ, Мармарис и Бодрум ли са курортите? Няма ли някой да напише нещо за Алания например? Grinning Живо ме интересува. Grinning

Пишете какво Ви интересува?
Ами интересува ме първо какво може да се види там, какви са цените, какъв е плажът... Става въпрос за Eftalia Village*****

Liv 1892 Ви е отговорил.Мога само да допълня че се стига сравните лесно до града около 20 мин.Плажът не е толкова страшен по - тъмен пясък и малки камъчета.Входа в морето е приемлив.Дъното на морето е пясък. Хотела е стар.Нивото на обслужване го определям като средно,но за тези пари,които сте платили става.Не бих казала че отговаря на 5*.

# 418
  • София
[/quote]

Liv 1892 Ви е отговорил.Мога само да допълня че се стига сравните лесно до града около 20 мин.Плажът не е толкова страшен по - тъмен пясък и малки камъчета.Входа в морето е приемлив.Дъното на морето е пясък. Хотела е стар.Нивото на обслужване го определям като средно,но за тези пари,които сте платили става.Не бих казала че отговаря на 5*.
[/quote]
  bouquet

# 419
Ние, живот и здраве ще бъдем в Мармарис от 14 юни. Аз отсега се подготвям с допълнителните екскурзии, сега разглеждам за Родос. Ако тези неща ви интересуват, по-късно мога да дам информация какво съм намерила в чуждоезичните форуми.
Интересува ме ! Благодаря !
А, къде сте ходили на друго място на почивка в Турция ?

Общи условия

Активация на акаунт