На море в Турция - тема 28

• 103 041
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • в града на вечния купон
хаха,гледам че след Кушадасъ и пр. сте скочили на Алания. Laughing Какво ви интересува за там? С две думи най-голямото предимство са температурите.Още през април става за плаж, а вече май си е в  сезона. Недостатък е че е най-отдалечен край от центъра-Анталия.Но скоростния път/в България моментално бихме обявили този път за магистрала Wink/ е прекрасен и сто и двадесет километра разстояние не се усещат. Алания е много бързо развиващ се район специално в туризма. Цените на хотелите са доста по-ниски от тузарските райони на Белек и Лара. Много може да се говори за този регион на Турската Ревиера. Който не е ходил в Анталия,ще му хареса Алания. Екзотика си е отвсякъде.  thumbsup
ами кажете нещо за Алания...

# 421
Ние, живот и здраве ще бъдем в Мармарис от 14 юни. Аз отсега се подготвям с допълнителните екскурзии, сега разглеждам за Родос. Ако тези неща ви интересуват, по-късно мога да дам информация какво съм намерила в чуждоезичните форуми.
Интересува ме ! Благодаря !
А, къде сте ходили на друго място на почивка в Турция ?

Eдин път в Бодрум, а 6-7 пъти в Анталия - Лара, Белек и Сиде  Sunglasses

# 422
хаха,гледам че след Кушадасъ и пр. сте скочили на Алания. Laughing Какво ви интересува за там? С две думи най-голямото предимство са температурите.Още през април става за плаж, а вече май си е в  сезона. Недостатък е че е най-отдалечен край от центъра-Анталия.Но скоростния път/в България моментално бихме обявили този път за магистрала Wink/ е прекрасен и сто и двадесет километра разстояние не се усещат. Алания е много бързо развиващ се район специално в туризма. Цените на хотелите са доста по-ниски от тузарските райони на Белек и Лара. Много може да се говори за този регион на Турската Ревиера. Който не е ходил в Анталия,ще му хареса Алания. Екзотика си е отвсякъде.  thumbsup
На стр.28 от темата съм дал линк към един материал за Алания. Просто си направете труда и го прочетете.Ще ви стане доста ясно какво може да се види в Алания. Има и снимков материал там.Статията е на Нели Апостолова.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 23:07 от liv1892

# 423
Ние, живот и здраве ще бъдем в Мармарис от 14 юни. Аз отсега се подготвям с допълнителните екскурзии, сега разглеждам за Родос. Ако тези неща ви интересуват, по-късно мога да дам информация какво съм намерила в чуждоезичните форуми.
Ами да, ще ти бъда благодарна ако споделиш. Ние живот и здраве ще бъдем  след вас от 20 юни, така, че ще ни е полезна информацията.

# 424
Ами да, ще ти бъда благодарна ако споделиш. Ние живот и здраве ще бъдем  след вас от 20 юни, така, че ще ни е полезна информацията.

Работя по въпроса  Sunglasses Родос ми е почти готов - трябва да си систематизирам цялата информация, за да може за краткото време там, да се види или прави колкото повече. Така ще и направя за другите неща около Мармарис, но без Памуккале и Ефес, защото съм била там, но който не е бил - да си прецени разстояние, път, средства и при възможност - трябва да се посетят на всяка цена.

# 425
  • Варна
ще бъдем в Мармарис от 14 юни. Аз отсега се подготвям с допълнителните екскурзии, сега разглеждам за Родос.

Бяхме там за новогодишните празници . Simple Smile
За Родос просто отивате на гишето и си купувате билет плаването е около час и на самия остров всичко е на съвсем пешеходно разстояние.Ефес и Памуккале са твърде далеч и по за един - два часа разходка решихме че не си заслужава 6 - 7 часа лашкане с автобус , предпочетохме разходки из прекрасните улички на града и Ичмелер.За морски разходки хич не гледайте от тук .Там на място , в пристанището избора е десетки пъти по голям- всякакъв размер и тип корабчета и маршрути.

# 426
Здравейте, имаме резервация за Vogue hotel Bodrum на 25.05 - хотела е нов и не намерих много отзиви, а от България нито един. Чувал ли е някой отзиви  за този хотел? Везните наклониха пързалките  Simple Smile  за 7 годишния ни син. За първи път ще сме в Бодрум, до сега сме почивали няколко пъти по Анталийското крайбрежие за там мога да споделя мнение за някой хотел .  bouquet
Радвам се, че още някой е забелязал този хотел. Ние ще бъдем там от 20.09. С нетърпение ще очаквам вашите отзиви. да ви е честита резервацията! smile3501
Задължително ще разказвам  newsm08

# 427

Страхотен избор! Аз бях 2-3 седмиции след откриването му през май 2013 и още не бяха пуснали всички съоръжениия, но хотелът е много хубав. Храната разнообразна, на закуска има и фреш. Аз от тогава го следя и виждам, че е станал супер! Особено за деца.  Peace
[/quote]Радвам се, че не сме сбъркали с избора на хотел, може ли да да ми дадеш инфо за плажа как е пясъка , има ли камъни , сервира ли се на плажа или не, изобщо каквото ти е направило впечатление и не на последно място - мислите ли, че от 25.05 ще е добре температурата на басейните ( за пързалките)  newsm78     bouquet

# 428
  • в града на вечния купон
На стр.28 от темата съм дал линк към един материал за Алания. Просто си направете труда и го прочетете.Ще ви стане доста ясно какво може да се види в Алания. Има и снимков материал там.Статията е на Нели Апостолова.
[/quot-Прочетох го , но е само за забележителности.

# 429
Някой може ли да каже как е времето в Кушадасъ в края на Май и първите дни от Юни. Водата в морето и басейните става ли за къпане? Това ще е първата ни почивка в Турция и се чудим дали не сбъркахме с резервацията за толкова ранна дата, но нямаше свободни места за по-късните дати в хотела, който си харесахме.

# 430
  • Beyond the stars
Някой може ли да каже как е времето в Кушадасъ в края на Май и първите дни от Юни. Водата в морето и басейните става ли за къпане? Това ще е първата ни почивка в Турция и се чудим дали не сбъркахме с резервацията за толкова ранна дата, но нямаше свободни места за по-късните дати в хотела, който си харесахме.

Миналата година бяхме първата седмица на юни, времето беше прекрасно  Peace Нямаше нито един ден, който да не става за плаж. Водата в басейните беше идеална.. Wink

# 431
Някой може ли да каже как е времето в Кушадасъ в края на Май и първите дни от Юни. Водата в морето и басейните става ли за къпане?
Миналата година бяхме първата седмица на юни, времето беше прекрасно  Peace Нямаше нито един ден, който да не става за плаж. Водата в басейните беше идеална.. Wink

Подкрепям 100% Ние също бяхме в началото на юни и всичко беше супер. Няма за какво да се тревожиш!  Hug

# 432
Миналата година и ние бяхме от 31 май в Кушадасъ. Времето беше прекрасно, водата в морето беше 21 -22 градуса, ставаше за къпане и в морето и в басейните.

# 433
  • Beyond the stars
Ето температурите в Кушадасъ по месеци за миналата година (можете да си проверите и за другите курорти)  Peace

И температурата на водата -
Скрит текст:

# 434
Здравейте, аз почвам да се чудя дали началото на май температурата в Кушадасъ ще е подходяща за плаж и басейни (за първи път ще почиваме там)  newsm78 
някой който е почивал през началото на май ?

Общи условия

Активация на акаунт