На море в Турция - тема 28

• 103 059
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Ако има хора,които работят в Тез Тур да разяснят каква е тази награда за най-проспериращ ТО връчена наскоро на Турс Клуб ? Thinking

# 376
Момичета
Спрете да си правите реклами на агенциите.
Мисля,че хората влизат тук за да намерят отговори на въпросите си а Вие пълните темата с глупости
Не искам да съм груба но тема 28 се превърна в спор,кой е по-по- най.
Разгледайте предните теми и ще видите колко много се е "изкривила" тази.

# 377
  • София
Момичета
Мисля,че хората влизат тук за да намерят отговори на въпросите си а Вие пълните темата с глупости

Абсолютно! Следя тази тема от години. Преди потребителите с под 50 мнения не можеха да пишат в темата. Не можеше да се споменават имена на фирми, защото се получваше бан. Защо отпаднаха тези правила? Съществената информация като отзивите за хотели, допълнителните екскурзии и т.н се губи. За сметка на това се коментират основно тур. агенции, въпреки че има тема "Бял списък на тур. агенциите".

# 378
Момичета

Абсолютно! Следя тази тема от години. Преди потребителите с под 50 мнения не можеха да пишат в темата. Не можеше да се споменават имена на фирми, защото се получваше бан. Защо отпаднаха тези правила? Съществената информация като отзивите за хотели, допълнителните екскурзии и т.н се губи. За сметка на това се коментират основно тур. агенции, въпреки че има тема "Бял списък на тур. агенциите".
Подкрепям ви напълно дами. И мога да отбележа, че се правят коментари и препоръки за определени хотели и туристически агенции, само на база професионална информация и заинтересованост. По този начин информацията се изкривява и не е напълно коректна и точна. Мисля, че в подобна тема коменатри за хотели, транспорт и описание на курорти трябва да правят съфорумци, които иимат лични преживявания и опит.

# 379
Днес от любопитство разгледах новите оферти на различни фирми и забелязах, че цените са същите като през декември.....и се питам тогава какъв беше смисъла да се изтрепвам и да бързам  на 27 декември да хвана последния ден уж от намалението  newsm78

# 380
Днес от любопитство разгледах новите оферти на различни фирми и забелязах, че цените са същите като през декември.....и се питам тогава какъв беше смисъла да се изтрепвам и да бързам  на 27 декември да хвана последния ден уж от намалението  newsm78
За някои хотели и дати вече няма места-може би това е смисъла  Laughing

# 381

Ами за Грийн нейчър в Мармарис, като, че ли няма много голям наплив, но пък нищо де........така, или иначе трябваше да ги платим  Laughing

# 382
  • Beyond the stars

Ами за Грийн нейчър в Мармарис, като, че ли няма много голям наплив, но пък нищо де........така, или иначе трябваше да ги платим  Laughing

Примерно за Majesty Tarhan club-Дидим, няма места от декември  Peace

# 383
Е, ние имаме около 90 лева увеличение на офертата за нашия хотел (за 2-ма възрастни и дете). А и това със стоп-сейла също не е за пренебрегване. А Грийн Нейчър съм си го харесал за догодина, така че ще чакаме отзиви...

# 384
Момичета

Подкрепям ви напълно дами. И мога да отбележа, че се правят коментари и препоръки за определени хотели и туристически агенции, само на база професионална информация и заинтересованост. По този начин информацията се изкривява и не е напълно коректна и точна. Мисля, че в подобна тема коменатри за хотели, транспорт и описание на курорти трябва да правят съфорумци, които иимат лични преживявания и опит.

За някои хора никога не може да им се угоди. Ако ви прави впечатление, вече 2-ра тема се пита и пише само за егейските курорти и малко за Бодрум и Мармарис, непрекъснато се задават едни и същи въпроси за собствен транспорт, за автобусен транспорт, какви били автобусите, еди коя си ТА с кои транспортни фирми работи - е как да разберете това, без да се споменават имена? А основните фирми, които продават Турция си се знаят и без да се пишат. Другите малки фирми по градчета, села и паланки, взимат от тях пакетите, за каква реклама говорите? А, това, че някой е похвалил някоя фирма - какво лошо има, използвайте добрата информация за лични цели. И повечето мнения са дадени от първа ръка, а не от хора, работещи във туристически фирми. Типично по български - все да сме недоволни, дори и да няма точно за какво.

# 385
  • София

[/quote]

За някои хора никога не може да им се угоди. Ако ви прави впечатление, вече 2-ра тема се пита и пише само за егейските курорти и малко за Бодрум и Мармарис, непрекъснато се задават едни и същи въпроси за собствен транспорт, за автобусен транспорт, какви били автобусите, еди коя си ТА с кои транспортни фирми работи - е как да разберете това, без да се споменават имена? А основните фирми, които продават Турция си се знаят и без да се пишат. Другите малки фирми по градчета, села и паланки, взимат от тях пакетите, за каква реклама говорите? А, това, че някой е похвалил някоя фирма - какво лошо има, използвайте добрата информация за лични цели. И повечето мнения са дадени от първа ръка, а не от хора, работещи във туристически фирми. Типично по български - все да сме недоволни, дори и да няма точно за какво.
[/quote]
Имам един въпрос - такъв ли Ви е нормалния тон за общуване? Всеки има право да сподели мнението си. За мен също не е нормален следния коментар "...миналата годиина имаше недоволни от групите..." - от какво са били недоволни, какъв е бил проблема - така и не се разбира?! Вие може би, като  професионалисте следите мненията на клиентите и това е много хубаво.  Мисля, че могат да бъдат спестени някои други повторения на едни и същи туристически агенции. Правя този коментар напълно добронамерено.

# 386
  • Варна
Няма угода аааа,като не искате да четете има лесно  Naughty
Не стига,че ви се дава инфо от първа ръка,ами и претенции имате,аз съм се опарвала от ТА и предпочитам да чета и отсявам мнение Crossing Arms

# 387
  • София
Добре де, наистина само Кушадасъ, Мармарис и Бодрум ли са курортите? Няма ли някой да напише нещо за Алания например? Grinning Живо ме интересува. Grinning

# 388
  • Варна
Аз избягвам Алания,защото е далече от л-щето Peace

# 389
  • Бургас
Добре де, наистина само Кушадасъ, Мармарис и Бодрум ли са курортите? Няма ли някой да напише нещо за Алания например? Grinning Живо ме интересува. Grinning

Ами Фетие?! Никой не споменава Фетие, а е толкова красив курорт. Другата година живот и здраве искам да почиваме там.
Аз нямам нищо против да се споменават имена на агенции, стига похвалите и оплакванията да са обосновани, т.е да кажеш конкретно какво ти е харесало или не ти е харесало. Мисля, че такава информация е полезна за всички. Пишещите тук отдавна се знаем, така че не мисля, че има място за съмнения в реклама.

Нормално е всеки да пита това, което го интересува или притеснява. Някои хора нямат време да изчитат темите от-до. Единствено съм се подразвала на въпроси от сорта "Дали детето ми ще издържи пътя", защото никой няма как да отговори на този въпрос. Има страхотни 4-5г. хлапета, които са спокойни и възпитани и 10г. лигавета, които вдигат автобуса на главата си.

Общи условия

Активация на акаунт