На море в Турция - тема 28

• 102 714
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • София
ceci73 Благодаря много за мнението за Гренада Луксури   bouquet  bouquet  bouquet

# 46
  • Стара Загора
Здравейте.Миналата година ходихме в Кушадасъ,страшно ми хареса.Бяхме в Pine Bay  и изкарахме невероятно.Тази година ще ходим и с малката,която на 15.04 става на 1г.Бихте ли ми предложили хотел,в който да има топъл басейн,да има и водни пързалки за по- големите деца.Може и по другите курорти,не само в Кушадасъ.А също и кога е най- подходящото време Simple Smile Приемам предложения всякакви  Heart Eyes

# 47
Записвам се с 2 въпpоса
1. 20,06 или 20,09 за по-топла почивка?
2. Къде, кой  хотел като за пъpво  туpско моpе?

# 48
Здравейте.Миналата година ходихме в Кушадасъ,страшно ми хареса.Бяхме в Pine Bay  и изкарахме невероятно.Тази година ще ходим и с малката,която на 15.04 става на 1г.Бихте ли ми предложили хотел,в който да има топъл басейн,да има и водни пързалки за по- големите деца.Може и по другите курорти,не само в Кушадасъ.А също и кога е най- подходящото време Simple Smile Приемам предложения всякакви  Heart Eyes
Batihan и Palm Wings в Кушадасъ са с водни пързалки и има детски басейни. В никакъв случай по-големите деца не биха скучали в тези хотели. Лично аз съм със страхотни впечатления от там.
Ние тази година след голяма чуденка си запазихме за Aurum  в Дидим от 06.06
Emi, ние почиваме всяка година в първите дни от юни и времето и водата в басейни и море са си били ок

# 49
  • София
Да следя за коментари относно интересуващия ме хотел   bouquet

# 50
  • Бургас
Записвам се с 2 въпpоса
1. 20,06 или 20,09 за по-топла почивка?
2. Къде, кой  хотел като за пъpво  туpско моpе?

1. Миналата година бяхме на 20.09 на почивка в Бодрум и времето беше страхотно - много топло, без да е непоносима жега, водата в морето и басейните също беше топла. Следващата седмица /26.09/ обаче времето се беше поразвалило малко. Добре, че не хванахме тази седмица. За 20.06 предполагам вече ще е доста по-горещо, но нека друг, който е почивал тогава да каже.
2. Уточни малко повече какви изисквания имате. Само възрастни ли ще почивате, с дете ли ще сте, на какво държите основно, какъв ви е бюджета. Като за първи път моя съвет е да не ходите в Кушадасъ. Оставете го за друга година. Аз ви съветвам да започнете с Бодрум или Мармарис.

# 51
Здравейте,
и аз да се похваля с резервация в DiDIM PALM WINGS BEACH RESORT 06.06.2014
ако някой е ходил моля за инфо  baby_neutral
желая на всички слънчева и топла почивка.

# 52
nikemi,   bouquet
Няма да съжалявате за избора си.
Има информация из темата, вижте първа страница.
Ако имате въпроси - тук съм. Бях в този хотел 2012-та година.

# 53
Здравейте,
и аз да се похваля с резервация в DiDIM PALM WINGS BEACH RESORT 06.06.2014
ако някой е ходил моля за инфо  baby_neutral
желая на всички слънчева и топла почивка.
Поздравления за избора! Прочети отзивите на 1-ва страница и ако имаш допълнителни въпроси-питай.

# 54
В Айвълък по принцип има един морски бриз който от септември духа от морето към сушата и затова там не го препоръчвам за почивка тогава. Но за студена вода през юни-юли не бях чувал досега оплаквания от туристи. Обаче Като цяло съм съгласен с Виолета Милева и Мони като постове.Единственото предимство на града е ,че е най-близо до Бг от популярните турски курорти. Не отричам обаче ,че се полагат доста грижи всяка година Айвълък да изглежда по-добре и по-добре.   typeuu
Категорично не съм съгласна ,че се полагат усилия !
Предпочетох Айвалък,като повечето българи поради близосттта до България,
но само до тук с хубавите "неща".Плажът е неподържан,занемарен,стари ,изпочупени
чадъри,заграждения на плажа и за да стъпиш на пясъка трябва да тъсиш вход ?!!!!
Няма нищо общо с това ,което имаше очарование преди 8 години.Вместо да се подобряват
услугите и обслужването,точно обратното.Впечатленията ми са за "Боюук Берг" и "Шалет" -
Не бих повторила почивка при една и съща цена,в сравнение с Кушадасъ.
Съжалявам,но Айвалък е пример,че не всичко в Турция е хубаво.

# 55
Искам да попитам,хотел Mirage World в Мармарис, има ли собствен плаж или се ползва градски и как е като цяло обслужването,храната. В чуждестранните сайтове оценките са горе долу 50 на 50,но пък и цената му не е висока. Ако някой е ходил ще се радвам да сподели

# 56
http://mesecinka.snimka.bg/travel/palm-wings-didim.799556

Ето малко снимки от Palm wings, Didim  sun

# 57
Искам да попитам,хотел Mirage World в Мармарис, има ли собствен плаж или се ползва градски и как е като цяло обслужването,храната. В чуждестранните сайтове оценките са горе долу 50 на 50,но пък и цената му не е висока. Ако някой е ходил ще се радвам да сподели
Mirage World има собствен плаж на около  50 метра и е много добър избор за хотел в района Ичмелер.Както вие казахте поддържа умерени цени. С коя фирма ще пътувате ?

# 58
  • Русе
Бях чела информация за допълнителните екскурзии, но сега разрових старата тема и не успях да намеря тази информация. Ще бъдем край Кушадасъ, колко струват екскурзиите до Ефес и Памуккале, колко време продължават, към кого трябва да се обърнем за тях? За първи път ще ходим в Турция, така че нищо не зная за тях?

# 59
  • Варна
Бях чела информация за допълнителните екскурзии, но сега разрових старата тема и не успях да намеря тази информация. Ще бъдем край Кушадасъ, колко струват екскурзиите до Ефес и Памуккале, колко време продължават, към кого трябва да се обърнем за тях? За първи път ще ходим в Турция, така че нищо не зная за тях?

В предната тема към края имаше подробно описано за екскурзиите Peace

Общи условия

Активация на акаунт