На море в Турция - тема 28

• 102 737
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Бях чела информация за допълнителните екскурзии, но сега разрових старата тема и не успях да намеря тази информация. Ще бъдем край Кушадасъ, колко струват екскурзиите до Ефес и Памуккале, колко време продължават, към кого трябва да се обърнем за тях? За първи път ще ходим в Турция, така че нищо не зная за тях?
стр. 34 на старата тема, моят пост  Peace

# 61
На въпроса за студената вода в морето на Айвалък-категорично заявявам,че водата в морето е студена
по всяко време.Били сме края на август,началото на юни,края на юни,началото на септември.Басейни
те са топли,но морето има някакви постоянни течения и винаги водата е студена.
Обслужването в хотелите не е добро от миналото лято вдигнаха цените и не си струва.Хотел 3* в Айвалък е на цената на 5* в Кушадасъ.Сравнявам „Буюк Берк“ и „Виста Хил“ за времето 20.06.2013.
двама възрастни + дете до 12г. =1250лв.Изборът е ваш.Аз отново предпочетох Кушадасъ „Пене Бей“
за това лято от 06.06.2014г.

# 62
в Мармарис -  около средата на месец юни някой бил ли е, и как е водата морската, басейните не ни вълнуват особено.защото миналата година септември началото когато термометъра удряше 36-40 градуса, бая топла беше  smile3508 newsm08

# 63
Записвам се с 2 въпpоса
1. 20,06 или 20,09 за по-топла почивка?
2. Къде, кой  хотел като за пъpво  туpско моpе?

Аз смятам че 20.09 е най - добре,но зависи Вие какви хора сте.Някои не искат да чакат чак до септември и ходят в началото на лятото. Според мен е добре да се насочите към Кушадасъ или Мармарис.

# 64
от Мармарис някой ходил ли е на екскурзиите Lazy day и на village tour, ако да моля да сподели отзиви.Ние понеже бяхме и на Дайлян , Памуккале и Клеопатра, май само това остана освен Ефес, но ми се вижда много пътя

# 65
Здравейте!

Тази година за първи път решихме да пробваме почивка на море в края на септември - досега сме ходили винаги през първата половина на месеца. И тъй като искаме да разгледаме различни курорти, а вече сме били в Кушадасъ и Дидим, сме се спрели на Бодрум, и то по-конкретно на Кефалука Резорт.
Изчетох коментарите в началото на темите, но ако някой е бил в този период от време в Бодрум, ще съм особено благодарна, ако сподели мнение за времето, както и работят ли все още всички барове и ресторанти след 1 октомври! Благодаря предварително и лека вечер на всички! Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 20:45 от Andy66

# 66
  • Варна
Здравейте!

тази година за първи път мислим за почивка края на септември/началото на октомври. гледайки концепцията за ол инкл. на много хотели видях, че доста от ресторантите/барове са обявени като работещи до 01.10. Вярно ли е? някой с опит от този период?

Вече 3 пъти ходим по това време и е факт,да,освен това отношението  също не е много добре,защото вече са на край сезона,храната е по-бедна,казвам го,защото съм била и септември и има разлика Peace

# 67
  • ВАРНА
Вече си имаме потвърдена резервация 30.08-06.09 за хотел Делфин Платинум!

# 68
Здравейте на всички  Hug Започнах да събирам мнения и отзиви за лятната ни почивка в Турция и се надявам отново да ми помогнете с мнения и препоръки за добър хотел, но този път в Анталия. За сега съм се спряла на  ХОТЕЛ LONG BEACH RESORT AND SPA*****, Алания.

Има ли скоро почивали там, четох в началото на темата мнения от 2012 год, но ще се раздвам ако някой сподели мнение от 2013 г.
Предварително благодаря!

lora още веднъж ЧЕСТИТО !!!

# 69
  • Резерват "Северозапад"
Браво и прекрасна почивка ви пожелавам Hug!
И отзиви....и снимки...винаги са ви прекрасни снимките Heart Eyes

# 70
  • Plovdiv
Супер,пожеласам Ви незабравима почивка lora!

# 71
  • ВАРНА
Благодаря ви  HugРазбира се,че отново ще има подробен разказ, подкрепен със снимки Grinning

# 72
  • Стара Загора
Благодаря на всички,които ми отговориха,но реших тази година да отидем отново в Pine bay предният път останахме страшно доволни и не ми се рискува с други хотели Simple Smile Миналата година бяхме началото на септември,но сега мисля да отидем на 6.06 .Някой има ли представа по това време как е водата,температурата,подходящо ли е за почивка?

# 73
Здравейте!

тази година за първи път мислим за почивка края на септември/началото на октомври. гледайки концепцията за ол инкл. на много хотели видях, че доста от ресторантите/барове са обявени като работещи до 01.10. Вярно ли е? някой с опит от този период?

Вече 3 пъти ходим по това време и е факт,да,освен това отношението  също не е много добре,защото вече са на край сезона,храната е по-бедна,казвам го,защото съм била и септември и има разлика Peace

Малко съм изненадана от тези наблюдения, защото за немския пазар, октомври си е силен сезон защото тогава е есенната ваканция и много хора отиват в Турция за едно късно море.  Thinking

# 74
  • Варна
2012 бях в Мирада дел Мар ,там имаше ограничения къде да обядваме,затваряха половината ресторант и обедно време само вътре в ресторанта,пушачите да си гледат работата,а на аниматорите не им се работеше вече,миналата година щяхме да бъдем в Суено Сиде и четох,че улицата с ресторантчетата от 1.10 я затварят,не казвам обаче,че в по-класните 5* хотели е така Peace

Общи условия

Активация на акаунт