На море в Турция - тема 28

• 102 752
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
... За сега съм се спряла на  ХОТЕЛ LONG BEACH RESORT AND SPA*****, Алания.

Буквай смело от 06.09 - колкото повече българи - толкова по-добре!  newsm74

# 76
  • Sofia
Здравейте на всички  Hug
Ние сме почивали в Турция, но преди няколко години и бяхме с едно дете.Тази година проблема ни е че сме вече с две деца  Grinning .
Искам да ви попитам дали ще можем да се класираме в някой сносен хотел с добър плаж и храна за началото на септември.С деца на 8г и 2ги 6м за около 1500лв.
Много благодаря предварително  Hug
Само да кажа, че сме били в Батихан Кушадасъ и Палм Уинкс Дедим

# 77
Здравейте,

Чета ви и съм се включвала в темите, прочела съм и мненията на 1-ва страница, но някои са по-старички, сега предстои новия сезон, искаме да отидем в Мармарис тази година, били сме в Емре преди 3 г, последните 2 години в Кушадасъ, миналата в Палм Уингс Кушадасъ и останахме много доволни. Моля някой да ми препоръча хотел в Мармарис, за Пашата четох доста негативни мнение от миналата година за отношението към българите и затова не искаме там.
Честито на тези, които имат резервации  bouquet

# 78
Jane2013, не сте уточнили горе долу период,бюджет,първа линия ли държите да е хотела,с деца ли сте... Добри думи мога да кажа за доста хотели там. Ще Ви моля да дадете малко уточнения и ще се опитам да Ви препоръчам добри хотели в Мармарис.  Simple Smile

# 79
  • Бургас
Аз се влюбих в този хотел:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298033-d311879-Reviews- … Aegean_Coast.html
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само дето никоя ТА не го предлага  Sad

# 80
Аз се влюбих в този хотел:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298033-d311879-Reviews- … Aegean_Coast.html
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само дето никоя ТА не го предлага  Sad

И аз съм си го харесала много, тайно се надявам, че по-късно със самолетните програми някоя фирма да го пусне, ама надали..... Сигурно таргета е друг, не бг пазара....

# 81
Jane2013, не сте уточнили горе долу период,бюджет,първа линия ли държите да е хотела,с деца ли сте... Добри думи мога да кажа за доста хотели там. Ще Ви моля да дадете малко уточнения и ще се опитам да Ви препоръчам добри хотели в Мармарис.  Simple Smile

liv1892, благодаря, ние сме компания от 4 възрастни, без деца пътуваме, като цяло бюджета ни не е голям, в рамките на 550-600 лв/човек, държим да е първа линия, с добра и разнообразна храна,  и ходим на плаж, а не на басейн. Би било добре и анимация да има, но ако е близо да центъра, не е проблем, щото има много какво да се види и да се разхождаш цяла вечер и супер.

Благодаря предварително! Hug

# 82
Здравейте,
И аз съм затруднена в избора. Колебая се между двата нови хотела в Дидим, или Venosa.
Всъщност това, което искам да избера е добър хотел - обстановка и обслужване на ниво, повече зеленина, пясъчен собствен плаж, възможност за повече екскурзии и разходки. Нямам претенции за дестинацията. Била съм в Кушадасъ и Айвалък, така че всяка друга оферта би била интересна за мен.
Ще съм благодарна да ми помогнете в избора.

# 83
За Бодрум съм слушала много хубави отзиви за хотел "Ясмин".
Аз съм била в "Армония", за която споделих мнение в миналата тема.
А Мармарис на колко часа е с автобус?

mim_pl, в Кушадасъ има, но трябва да преровиш.
И ние сме с 2 деца. Резервирахме за Палм уингс Кушадасъ и сумата е 1822 лв. от 13.06.

# 84
Здравейте,

Чета ви и съм се включвала в темите, прочела съм и мненията на 1-ва страница, но някои са по-старички, сега предстои новия сезон, искаме да отидем в Мармарис тази година, били сме в Емре преди 3 г, последните 2 години в Кушадасъ, миналата в Палм Уингс Кушадасъ и останахме много доволни. Моля някой да ми препоръча хотел в Мармарис, за Пашата четох доста негативни мнение от миналата година за отношението към българите и затова не искаме там.
Ами с този бюджет е доста трудно,но бих Ви препоръчал да погледнете Dora Beach 4*,първа линия,хубав плаж,сравнително близо до центъра.Включвате се в бюджета до началото на юни и от средата на септември нататък.Някой би казал и Mehtap ,че е подходящ.Но аз съм критичен към този хотел,защото съм имал много оплаквания от там най-вече от храната. Исках да Ви препоръчам и Malibu 4*,но той работи на HB. Хотели от 5* просто няма наблизо до центъра или са много скъпи/като Elegance например/.Аз съм почивал и в Blue Bays Platinum но той поскъпна значително този сезон, а и не е първа линия. Така че Dora Beach ми се струва най-подходящ за Вас.

# 85
Аз с малко по-различен въпрос - на 10-ти пуснах запитване/резервация до Ориент 99 и до днес нямам отговор. Ама никакъв, нула. Няколко пъти звънях и все нещо се оправдаваха, но иначе казаха, че резервацията била сигурна. Да ама това само устно, черно на бяло нищо, ами и приятели се вързаха на офертата и сега ще трябва и тях да ги мисля. Егати и сериозната фирма. Ами като имат забавяне поне да се свържат с клиента, да обяснят...Заради тях ще изпусна ранните записвания на други фирми ако ме излъжат нещо. Давам им срок до утре и повече никога с тази фирма, НИКОГА. Някой има ли представа какво става и някой бавили ли са го така?

# 86
Аз с малко по-различен въпрос - на 10-ти пуснах запитване/резервация до Ориент 99 и до днес нямам отговор. Ама никакъв, нула. Няколко пъти звънях и все нещо се оправдаваха, но иначе казаха, че резервацията била сигурна. Да ама това само устно, черно на бяло нищо, ами и приятели се вързаха на офертата и сега ще трябва и тях да ги мисля. Егати и сериозната фирма. Ами като имат забавяне поне да се свържат с клиента, да обяснят...Заради тях ще изпусна ранните записвания на други фирми ако ме излъжат нещо. Давам им срок до утре и повече никога с тази фирма, НИКОГА. Някой има ли представа какво става и някой бавили ли са го така?
не е нормално такова забавяне. 10 дена са прекалено,колкото и работа да имат.

# 87
Благодаря на всички,които ми отговориха,но реших тази година да отидем отново в Pine bay предният път останахме страшно доволни и не ми се рискува с други хотели Simple Smile Миналата година бяхме началото на септември,но сега мисля да отидем на 6.06 .Някой има ли представа по това време как е водата,температурата,подходящо ли е за почивка?
Ние бяхме там през 2010 г. от 27.05 и си беше супер и водата в басейните и температура на въздуха. Водата в морето беше студена поне за мен. Ние също ще повторим този хотел от 06.06.

# 88
  • Бургас
Здравейте,

Ами с този бюджет е доста трудно,но бих Ви препоръчал да погледнете Dora Beach 4*,първа линия,хубав плаж,сравнително близо до центъра.Включвате се в бюджета до началото на юни и от средата на септември нататък.Някой би казал и Mehtap ,че е подходящ.Но аз съм критичен към този хотел,защото съм имал много оплаквания от там най-вече от храната. Исках да Ви препоръчам и Malibu 4*,но той работи на HB. Хотели от 5* просто няма наблизо до центъра или са много скъпи/като Elegance например/.Аз съм почивал и в Blue Bays Platinum но той поскъпна значително този сезон, а и не е първа линия. Така че Dora Beach ми се струва най-подходящ за Вас.

На мен много ми хареса ДОРА, но ме притеснява това, че обяда и вечерята е по меню  Rolling Eyes

# 89
не е нормално такова забавяне. 10 дена са прекалено,колкото и работа да имат.

Напълно подкрепям liv1892 Абсурдно е да не ти отговорят толкова време. Аз се отказах от една голяма ТА преди 2 седмици само заради забавен с 3 дни отговор.. но всеки сам си преценява в крайна сметка.
Успех с резервациите! Peace

Общи условия

Активация на акаунт