На море в Турция - тема 28

• 102 861
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Да сменя темата....има ли друг с резервация за PINE BAY HOLIDAY RESORT от 19.06?Ще се радвам там да срещна други български мами!!! Simple Smile
Ние ще бъдем там от 14.06, за малко ще се засечем  Simple Smile

# 466
Да сменя темата....има ли друг с резервация за PINE BAY HOLIDAY RESORT от 19.06?Ще се радвам там да срещна други български мами!!! Simple Smile
Супер..може по-късно и среща да си чукнем Wink

# 467
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Привет,момичета!
Отдавна ви чета ,но едва тази година се решихме да почиваме в Турция.Избрали сме два хотела в Бодрум,но няма много мнения за тях ,освен в трипадрайзъра.Ще съм ви благодарна да изразите мнението си за тях
BODRUM BAY RESORT HV1 (Ex. Club Virgin)
SALMAKIS BEACH 4
Близко са до града ,затова на тях се спряхме.
И друг въпрос имам-Алфа тур само на Тез тур ли продават програмите или и други?
Благодаря предварително!

# 468
И ние сме там от 16-26.06, в клубните стаи. Така, че ще се засечем и със spom и с Белладона.

# 469
  • София
Здравейте,
някакси спонтанно днес запазих MIRADA DEL MAR HOTEL 5, Кемер, Анталия, за майските празници. За съжаление има само 3 коментара за хотела и то доста противоречиви.... А изглежда чудесно на сайта  Laughing
Сбърках ли? Имам време до утре да платя, но предполагам, че ако предложите нещо по - добро, ще мога да променя резервацията?
Помагай те, моляяяяяя  Praynig Laughing
Подкрепям Естела. Тя има най-пълен поглед за там.Ако е възможно сменете резервацията. Бях във Вера Маре-честно не останах очарован от обстановката и стаите. Не зная обслужването как е,но хотела е,бих казал доста бюджетен за нивото на Белек. Не зная в коя агенция гледате предложенията им,затова съм на тъмно да Ви дам отзив за друг хотел. Thinking

http://www.astralholidays.bg/pochivki/program/33/country/7/resort/1222.html - тези оферти гледам.
Искам курорт сравнително близо до летището - да не се пътува повече от 40-50 мин. с рейа до хотела, да е приличен и да има забавления за деца. Ние отиваме за майските празници и се надявам поне в басейна да се къпем, но ако времето съвсем не става - да има и вътрешен басейн за всеки случай....

# 470
И ние сме там от 16-26.06, в клубните стаи. Така, че ще се засечем и със spom и с Белладона.
Чудесно....групата расте!  bigdance2  bigdance2  bigdance2  grinning039

# 471
slonche, според мен водата в басейните ще е студена по това време на годината, тъй като вечер си падат темп. и водата изстива бързо, морето също няма да е много топло,но ако не сте много зиморничави ще става. Моите деца не мога да ги изкарам от водата и по това време абсурд да ги закарам, защото със сигурност ще са болни на 2рия-3тия ден (ако изобщо се престрашат да влязат във водата, защото пак казват за мен не е достатъчно топла все още). Имай предвид,че Мирада Дел Мар е в района на Кемер, а там темп. амплитуда е по-голяма в сравнение с Белек например, т.е. може през деня да е топло, но вечер заради планината става по-хладно, а също и времето се променя бързо- както е слънчево, така изведнъж се появяват облаци.
Питай в Астрал за друг хотел ако искаш, преди са ми предлагали хотели, които не са качени на сайта им.
За близостта на хотела до летището - ами той може и да е близо до летището, но ако преди вашия минете през още 4-5 хотела,за да оставите други туристи, то пак отива доста време. Един съвет - виж няма ли да ти свалят от цената, ако не ползваш трансфера им и си вземете индивидуален. Ние мин. година се ядосвахме,че не сме се сетили за това толкова години  Twisted Evil а удобството е несравнимо по-голямо (цената е около 100 евро за двупосочен трансфер)

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 13:45 от kristalka

# 472
  • София
Май успях да сменя концепцията - може би ще отидем в PALM WINGS BEACH RESORT 5*, Дидим. От няколко мист ми го похвалиха. Предполагам, че това няма да е най - подходящото време за море, в истинския смисъл на думата, но да се надяваме на прилично време!  Simple Smile

# 473
Искам да попитам за мнение за подходящ  курорт в Турция за деца с астма?Има ли някой впечатления,за да мога да се ориентирам и да се възползвам от ранна резервация ?

# 474
  • Бургас
Искам да попитам за мнение за подходящ  курорт в Турция за деца с астма?Има ли някой впечатления,за да мога да се ориентирам и да се възползвам от ранна резервация ?

Какво ще рече "подходящ курорт за деца с астма"  newsm78

# 475
  • Варна
Май успях да сменя концепцията - може би ще отидем в PALM WINGS BEACH RESORT 5*, Дидим. От няколко мист ми го похвалиха. Предполагам, че това няма да е най - подходящото време за море, в истинския смисъл на думата, но да се надяваме на прилично време!  Simple Smile

newsm10

# 476
[

Ще чакам отзиви,ние сме септември   grinning039

# 477
Искам да попитам за мнение за подходящ  курорт в Турция за деца с астма?Има ли някой впечатления,за да мога да се ориентирам и да се възползвам от ранна резервация ?

Какво ще рече "подходящ курорт за деца с астма"  newsm78
Имам предвид да не е много презастроено/замърсено,а да има достатъчно зеленина.За първи път се решихме да заменим почивката в България с такава в Турция и се притеснявам много как ще се отрази това на децата.Дали климата не е прекалено влажен там за тях?
Към кой курорт бихте ме насочили,мисля да се възползваме от ранните записвания за организирана почивка,подходящ за семейство с деца?

# 478
Искам да попитам за мнение за подходящ  курорт в Турция за деца с астма?Има ли някой впечатления,за да мога да се ориентирам и да се възползвам от ранна резервация ?
Имам предвид да не е много презастроено/замърсено,а да има достатъчно зеленина.За първи път се решихме да заменим почивката в България с такава в Турция и се притеснявам много как ще се отрази това на децата.Дали климата не е прекалено влажен там за тях?
Към кой курорт бихте ме насочили,мисля да се възползваме от ранните записвания за организирана почивка,подходящ за семейство с деца?

Синът ми е с астма от малък. Почиваме в Кушадасъ и няма проблем, поне до сега. Всичко си зависи от детето.
По принцип се въздържам от Анталия и около, защото съм чела/ чула, че там е по-влажен климата. Иначе хотелите там ме изкушават най-най-най много.
В крайна сметка всяко дете  е индивидуално и всичко е въпрос на избор.
Успех в подбора!   Hug Каквото и да изберете ще сте очаровани от гостоприемството на съседите  Peace

# 479

Синът ми е с астма от малък. Почиваме в Кушадасъ и няма проблем, поне до сега. Всичко си зависи от детето.
По принцип се въздържам от Анталия и около, защото съм чела/ чула, че там е по-влажен климата. Иначе хотелите там ме изкушават най-най-най много.
В крайна сметка всяко дете  е индивидуално и всичко е въпрос на избор.
Успех в подбора!   Hug Каквото и да изберете ще сте очаровани от гостоприемството на съседите  Peace
Препоръчвам ти Pine Bаy - Кушадасъ. Огромна територия, зеленина, превозните средства са голф колички.

Общи условия

Активация на акаунт