На море в Турция - тема 28

• 102 861
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Ох,дами,много съм затруднена,за Пине Бей разбрах,остава фаворит,но току що от емералда ми предлагат като по-добър вариант от Пине Бей-EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB (5*), ALL INCLUSIVE , за който имали ексклузивни промоционални цени за фамилни стаи. Хотелът е на първа линия със собствен плаж, 5 открити басейна, 6 водни пързалки, атрактивни детски съоражение+лунапарк. ThinkingПак помагайте,доста съблазнителна оферта.
А относно дата мисля 9 или 2 Май-за почивните дни!

# 526
sidem, а какво стана с Атлантик хотел 3* - отказа ли се и защо? Имаше ли оферта? Изглеждаше ми добре... за този клас, разбира се  Peace и наистина дали си струва, защото както всеки ме съветва, най-добре било да се търси над 4* в Турция

# 527
Да дамите тук ме отказаха,офертата за там беше със 100лв.разлика и реших,че не си струва риска,макар ,че наистина изглежда прилично на снимките.

# 528
sidem, а какво стана с Атлантик хотел 3* - отказа ли се и защо? Имаше ли оферта? Изглеждаше ми добре... за този клас, разбира се  Peace и наистина дали си струва, защото както всеки ме съветва, най-добре било да се търси над 4* в Турция
И на мен ми е интересно, защо 3* Атлантик и по скъп от хотел 4* в същият район. Добри са отзивите на Атлантик,но пък е 3*- и на мен ми се струва рисково и още не съм избрала...

# 529
sidem, Simple Smile
Била съм в тази Ефесия и я препоръчвам.
Този хотел има един голям плюс в сравнение с Pine bay - равен е  Laughing

По повод цената на Атлантик и звездите му ще кажа какво ни разказаха, когато бяхме в Омер.
Двата хотела са под една шапка.
Данъци се плащали в зависимост от категоризацията на хотела. Затова собственикът нарочно държал единия си хотел в по-ниска звездна категория. Но това не му пречи да го развива.

# 530
Ох,дами,много съм затруднена,за Пине Бей разбрах,остава фаворит,но току що от емералда ми предлагат като по-добър вариант от Пине Бей-EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB (5*), ALL INCLUSIVE , за който имали ексклузивни промоционални цени за фамилни стаи. Хотелът е на първа линия със собствен плаж, 5 открити басейна, 6 водни пързалки, атрактивни детски съоражение+лунапарк. ThinkingПак помагайте,доста съблазнителна оферта.
А относно дата мисля 9 или 2 Май-за почивните дни!

За Ефесия Холидей Клуб няма да съжаляваш.  Сестра ми ходиха там преди 4 години.  След това ходиха в доста по-скъпи хотели, но казаха че от Ефесия са най доволни.  Има много пространство, много е спокойно.   Ние бяхме решили да запазим за там това лято, но когато правихме резервациите в началото на януари все още нямаше цени за този хотел.  В крайна сметка резервирахме за Палм Уингс Дидим.

# 531
Здравейте, момичета  Hug

След няколко години прекъсване, решихме тази година пак да ходим в Турция на почивка. Насочили сме се към Айвалък, защото е най-близо, а сме с малко дете и ще пътуваме с кола. Харесала съм Айвалък Бийч като хотел. Идеята ни е да отидем за 10-ина дни в началото на юни, но мъжът ми се притеснява дали времето ще е подходящо за плаж и по-специално - дали морето ще е достатъчно топло за къпане.

Преди няколко години заминахме в средата на май и бяхме в Бодрум, където си беше супер жега и перфектно цяла седмица, но това е на север и ще съм ви много благодарна, ако споделите мнения и опит  Hug

# 532

С този бюджет ще се вместите в Мармарис за Грийн нейчър-5* от 20 юни. Пък и ще ни правите компания. Хотелът за 2 възрастни и дете до 12 години ни струва 1374 лева. Иво ни препоръча хотела, а аз му вярвам безрезервно  Simple Smile
liv1892 ли е Иво?
Да, Той е нашият ценен съветник  Simple Smile

# 533
  • Сoфия
Около 1400лв. е бюджета ни!Вместваме се ,но само за началото на Май месец в PINE BAY  и EPHESUS PRINCESS,сега притесненията ми са относно градусите на водата в море и басейни за децата.Тъй като и двамата са астматици,едно евентуално боледуване,толкова далеч от нашия град и лекарката им,за мен ще е кошмар,т.к.много бързо се влошават и правят пристъпи до 24 часа от разболяването.Били сме в Турция-Истанбул преди години 2 пъти на гости и двата пъти се наложи заради баткото тогава да си тръгнем на 4-5 ден,тогава 1-ят път направи алергия със страхотни обриви от плодово кисело мляко-детско. ooooh!
С този бюджет ще се вместите в Мармарис за Грийн нейчър-5* от 20 юни. Пък и ще ни правите компания. Хотелът за 2 възрастни и дете до 12 години ни струва 1374 лева. Иво ни препоръча хотела, а аз му вярвам безрезервно  Simple Smile

И ние сме се насочили към Грийн Нейчър. Вчера пуснахме резервация чрез Емералд, сега трябва да изпратя договора и капарото. Само, че ние сме най-ранни - Майските празници.
Знам, че се обсъждаха допълнителните екскурзии в Мармарис, но няма да откаже още някое мнение или снимка   bouquet

# 534
Около 1400лв. е бюджета ни!Вместваме се ,но само за началото на Май месец в PINE BAY  и EPHESUS PRINCESS,сега притесненията ми са относно градусите на водата в море и басейни за децата.Тъй като и двамата са астматици,едно евентуално боледуване,толкова далеч от нашия град и лекарката им,за мен ще е кошмар,т.к.много бързо се влошават и правят пристъпи до 24 часа от разболяването.Били сме в Турция-Истанбул преди години 2 пъти на гости и двата пъти се наложи заради баткото тогава да си тръгнем на 4-5 ден,тогава 1-ят път направи алергия със страхотни обриви от плодово кисело мляко-детско. ooooh!

И ние сме се насочили към Грийн Нейчър. Вчера пуснахме резервация чрез Емералд, сега трябва да изпратя договора и капарото. Само, че ние сме най-ранни - Майските празници.
Знам, че се обсъждаха допълнителните екскурзии в Мармарис, но няма да откаже още някое мнение или снимка   bouquet

Щях да се радвам повече ако сте от 20 юни, но пък нищо. Поне като се върнете ще споделите впечатления и няма да съм толкова шашната. Ето сега до края на март трябва да изпратя втората вноска на ориент, обаче съм толкова руса, че нямам идея да им се обаждам ли първо, или просто културно да си им пратя вноската-без да чакам обратна връзка.

# 535
  • Сoфия
Ще разкажа със сигурност-живи и здрави!   bouquet

А относно вноската и аз се чудя, утре ще внеса капарото и ще им звънна, да ги питам и за фактура. Така, че след като внесеш не пречи едно позвъняване....за всеки случай!  newsm78 Hug

# 536
Бе ще звънна за всеки случай,някъде около 20 март като ги пратя.  newsm78

# 537
  • Резерват "Северозапад"
Звънни им, че са много трудни с фактурите Mr. Green...моята я получих 2 седмици след плащането (второто).

# 538
Звънни им, че са много трудни с фактурите Mr. Green...моята я получих 2 седмици след плащането (второто).

Олееееее, ти и за първото спомена, че са закъснялииииии. Ами и при мен доста закъсняха с договора и се бях притеснила. Явно ще бъда напориста  Simple Smile

# 539
Бе ще звънна за всеки случай,някъде около 20 март като ги пратя.  newsm78
Защо трябва да плащаш през март newsm78
На мен ми казаха две седмици преди датата,така пише и в сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт