На море в Турция - тема 28

• 102 853
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Намерих оферта на Емералд с ранни резервации до 28.02. за Пине бей с тръгване от Варна на 02.05.Цената ме устройва,но ме притеснява времето и най-вече градусите на водата в морето и басейните дали ще стават за децата -на 4 и 8 години?Някой ходил толкова рано с деца,да изкаже лични  впечатления моля!

# 511
sidem,
Каква е горната граница на бюджета Ви?
Винаги почивам в началото на май. Била съм в Омер, Ефесия ХВ в Кушадасъ.
Ако мога да помогна...  bouquet

# 512
Около 1400лв. е бюджета ни!Вместваме се ,но само за началото на Май месец в PINE BAY  и EPHESUS PRINCESS,сега притесненията ми са относно градусите на водата в море и басейни за децата.Тъй като и двамата са астматици,едно евентуално боледуване,толкова далеч от нашия град и лекарката им,за мен ще е кошмар,т.к.много бързо се влошават и правят пристъпи до 24 часа от разболяването.Били сме в Турция-Истанбул преди години 2 пъти на гости и двата пъти се наложи заради баткото тогава да си тръгнем на 4-5 ден,тогава 1-ят път направи алергия със страхотни обриви от плодово кисело мляко-детско. ooooh!

# 513
  • София
sidem Била съм в началото на май в хотел Ephesus Princess и водата в морето беше студена, стояхме само на басейните  Peace

# 514
По принцип и басейните са вариант за децата,тъй като ние сме от Балчик и моренцето няма да ни липсва,важното е те да се забавляват ,та макар и само в басейните на водните пързалки,дори смятам,че ще им е по-интересно.Да разбирам ли ,че басейните се подгряват в тоя период?

# 515
Наистина ли е толкова горещо след 20 юни в Анталия? Аз като гледах в метерологичните сайтове го даваха около 30-32 гдадуса, но май трябва да се подготвя за по-големи жеги.

# 516
  • София
Ние сме с резервация за Атлантик от 24.05. Мисля, че пързалките там ще задоволят 5г ми дете  newsm78. И съм доволна от цената... А и времето в края на май мисля вече е ок.

# 517
Около 1400лв. е бюджета ни!Вместваме се ,но само за началото на Май месец в PINE BAY  и EPHESUS PRINCESS,сега притесненията ми са относно градусите на водата в море и басейни за децата.Тъй като и двамата са астматици,едно евентуално боледуване,толкова далеч от нашия град и лекарката им,за мен ще е кошмар,т.к.много бързо се влошават и правят пристъпи до 24 часа от разболяването.Били сме в Турция-Истанбул преди години 2 пъти на гости и двата пъти се наложи заради баткото тогава да си тръгнем на 4-5 ден,тогава 1-ят път направи алергия със страхотни обриви от плодово кисело мляко-детско. ooooh!
С този бюджет ще се вместите в Мармарис за Грийн нейчър-5* от 20 юни. Пък и ще ни правите компания. Хотелът за 2 възрастни и дете до 12 години ни струва 1374 лева. Иво ни препоръча хотела, а аз му вярвам безрезервно  Simple Smile

# 518
Наистина ли е толкова горещо след 20 юни в Анталия? Аз като гледах в метерологичните сайтове го даваха около 30-32 гдадуса, но май трябва да се подготвя за по-големи жеги.

През 2012г. бяхме от 10. до 25ти юни в Сиде. Към 12ти стана ужасно горещо, не се дишаше. Това продължи 3 дена, след това беше окей в смисъл - само горещо  Wink  Или ние свикнахме.

Тази година отиваме през август....покрай ученичката нямаме друг избор.

# 519
Миналата година в началото на юни в Лара в IC Green Palace беше просто вълшебно времето. Да,горещо си е но все пак не е като юли и август когато просто е задушаващо горещо. След 12ч. на пясъка не можеше дълго да се издържи без чехли. Не може да се правят обощения,защото година с година няма еднакви,но определено си е топло,даже и за зиморничавите.  Laughing

# 520

С този бюджет ще се вместите в Мармарис за Грийн нейчър-5* от 20 юни. Пък и ще ни правите компания. Хотелът за 2 възрастни и дете до 12 години ни струва 1374 лева. Иво ни препоръча хотела, а аз му вярвам безрезервно  Simple Smile
liv1892 ли е Иво?

# 521
Около 1400лв. е бюджета ни!Вместваме се ,но само за началото на Май месец в PINE BAY  и EPHESUS PRINCESS,сега притесненията ми са относно градусите на водата в море и басейни за децата.Тъй като и двамата са астматици,едно евентуално боледуване,толкова далеч от нашия град и лекарката им,за мен ще е кошмар,т.к.много бързо се влошават и правят пристъпи до 24 часа от разболяването.Били сме в Турция-Истанбул преди години 2 пъти на гости и двата пъти се наложи заради баткото тогава да си тръгнем на 4-5 ден,тогава 1-ят път направи алергия със страхотни обриви от плодово кисело мляко-детско. ooooh!
С този бюджет ще се вместите в Мармарис за Грийн нейчър-5* от 20 юни. Пък и ще ни правите компания. Хотелът за 2 възрастни и дете до 12 години ни струва 1374 лева. Иво ни препоръча
хотела, а аз му вярвам безрезервно  Simple Smile

Благодаря,но за тая дата нямам възможност ,защото имам малка къща за гости в Балчик  и в тоя период съм заета с посрещане,изпращане,настаняване на руски туристи.
В крайна сметка се спирам за началото на Май месец в PINE BAY  или  EPHESUS PRINCESS.Днес отправих запитване до Емералд за резервация,но нямам все още отговор.Вие кой бихте сложили на предна позиция,цените им са с минимална разлика от 10-15лв. за дадения период!

# 522
Pine bay   bouquet
Коя дата избрахте?
Ephesus е с по-малка площ, без собствен аква парк и е по-стръмен.

# 523
sidem-PINE BAY. thumbsup

# 524
Благодаря ви за отговорите  bouquet. Надявам се да имаме късмет и да не е непоносимо горещо, много исках да отидем септември,но тази година сме с първокласник и не става. Миналата година септември месец времето беше чудесно, по цял ден висяхме на плажа и басейните,но явно тази година ще трябва да правим обедна почивка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт