На море в Турция - тема 28

• 102 810
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Точно цената на билета на касата споменах. Нали въпроса беше за самостоятелно посещение? И още нещо отидете по-рано например 9 и 30-10 часа, за да избегнете поне малко навалиците.

Ние влязохме още при отварянето на касите в 8 сутринта, но си имаше доста хора.

# 646
  bouquet
Знам колко струват организираните.
Затова се интересувам как сама да стигна до Ефес   Nature Sunny
Ние миналата година отидохме сами до Ефес с маршрутките. Бяхме в Пайн Бей и точно пред входа спират микробусчетата. Шофьорите са отзивчиви и пътуването беше приятно, но ние бяхме много наблизо. Посетихме и градчето Селджук и много ни хареса, то е следващата спирка. Има интересна и голяма крепост но се влиза като дадеш бакшиш на пазача, а достъпа е само в манастира на св. Йоан.
Питайте нещо и ще ви отговоря, че така мислите ми са разбъркани.

# 647
Между Анталия и Мармарис за двама възрастни , какво е за предпочитане newsm78

# 648
  • София
Разбира се че Анталия! Разликата е огромна! Особено пък за възрастните Simple Smile Лукс и спокойствие Peace

# 649
  • Сoфия
Искам да попитам, понеже не мога да изчета всички теми , да ми кажете малко за времето.
Мъж ми иска да пътуваме с едни приятели са 1-6 май, ама мен ме притеснява водата по това време. Едното момче което е било миналата година пак по същото време каза, че водата била перфектна, ама те нямат деца и малко не му вярвам  Mr. Green
Та тези от вас който са били в началото на май може ли да споделите за водата в морето и в басейните как е .

Аз искам да ходим септември по принцип ама тогава няма с кой, а мъж ми не иска да пътуваме сами и съм в голяма чуденка  newsm78
Миналата година бяхме от 01-06 май в Кушадасъ. Водата на басейните беше прекрасна - в никакъв случай не беше вряла, но много топличка. Слънцето беше страшно силно и влизането в басейна беше страхотно  Embarassed За водата в морето не мога да споделя, защото не се възползвахме от плажа....Явно за всеки си е индивудуално, дали е топло или не, но ние сме без деца и не мога да ти отговоря напълно  Hug

# 650
Цитат
  bouquet
Знам колко струват организираните.
Затова се интересувам как сама да стигна до Ефес   Nature Sunny
Ние ходихме с такси,което взехме от хотела.Рано тръгнахме, /8-8.30/ ходихме до Дева Мария ,после ни закара до "горния "вход на Ефес и ни чакаше на долния  и за обяд си бяхме в хотела. Laughing

# 651
Супер ! А, като лири ....

# 652
Ако питаш мен-60 лири ,ама се пазарихме  Mr. Green

# 653
# 654
  • Cyprus, Пловдив
В голяма чуденка съм  Rolling Eyes
От едната агенция най-добрата оферта, която ни предложиха беше за около 700лв на човек, а сега от друга излиза към 400лв на човек, не е ли голяма разлика?  Thinking
Тази, която е 400 е за Адукале, 7н, ОИ+транспорт.

# 655
  • Варна
В голяма чуденка съм  Rolling Eyes
От едната агенция най-добрата оферта, която ни предложиха беше за около 700лв на човек, а сега от друга излиза към 400лв на човек, не е ли голяма разлика?  Thinking

Shocked

# 656
  • Cyprus, Пловдив
esstela , на кое се учудваш?

# 657
  • Варна
На разликата в цената newsm78

# 658
В голяма чуденка съм  Rolling Eyes
От едната агенция най-добрата оферта, която ни предложиха беше за около 700лв на човек, а сега от друга излиза към 400лв на човек, не е ли голяма разлика?  Thinking
Да разбирам ли, че цената е различна за един и същ хотел и време ?

# 659
Здравейте!

Момичета, за две малки деца на 3 и 5 къде ще препоръчате да почиваме в Турция като курорт. За първи път ще ги изкарваме извън България на море.
Около 2000-2300 като бюджет.

Общи условия

Активация на акаунт