На море в Турция - тема 28

• 102 777
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • София
най-голямото предимство на новооткритите хотели през първата година е ниската им цена.
Тя, според мен,  в значителна степен компенсира евентуалните недостатъци Peace
А и самият факт, че всичко- хавлии, спално бельо, бани е съвсем ново не е за пренебрегване Simple Smile

# 106

Какви недостатъци може да има според вас един новооткрит хотел?

Често коментиран въпрос в тази тема  Wink
Може изобщо да не е открит тогава. Може да е открит, но половината съоражения да не са готови още - примерно, да няма още тенис корт или спа или детски кът или....
Може да е готов, но да не работи още гладко.
Може да е готов, но издигнат толкова бързо, че има много дефекти.

Роже съвсем правилно е уточнил, че по-ниската цена през 1вия сезон е именно заради този риск.

# 107
А може и всичко да е ОК !
В случая няма еднозначен отговор - риск печели,риск губи.
Миналата година си спомням терзанията на хората,планирали почивка
в Палм Уингс през май,първата група беше настанена в друг хотел.
Бях през юни - не усетих проблем,въпреки че имаше довършителни неща.

# 108
  • Русе
А пък за септември да не говорим. Ние бяхме след вас и на нас въобще не ни пречеха довършителните работи в Палм уингс, като например засаждането на цветя или изграждането на сенник над част от снек бара, тъй като това стана през нощта.
miss july пита за месец септември Peace

# 109
А пък за септември да не говорим. Ние бяхме след вас и на нас въобще не ни пречеха довършителните работи в Палм уингс, като например засаждането на цветя или изграждането на сенник над част от снек бара, тъй като това стана през нощта.
miss july пита за месец септември Peace

Вики, честно казано аз не забелязах никакви довършителни работи- говоря за 13-20.09 . Всичко си беше на ниво. Така, че и според мен е добре да се почива в нов хотел, но септември  Peace

А сега моля за помощ  Praynig Кой хотел в Мармарис е по-добър според вас  - GRAND YAZICI CLUB TURBAN - 5 * или   IDEAL PRIME BEACH - 5 *?

# 110
  • Русе
malka kalinka, бяхме там за периода 22.06-29.06.

# 111
Някой пътувал ли е с ТА Сънрайз 7 - София?

# 112
  • София

А сега моля за помощ  Praynig Кой хотел в Мармарис е по-добър според вас  - GRAND YAZICI CLUB TURBAN - 5 * или   IDEAL PRIME BEACH - 5 *?
Хотелите са доста различни. Зависи какво търсите. И двата са много добри. Но с доста различна територия и местоположение.

# 113
За да съм коректна след вчерашната си публикация и оплакването ми от Ориент 99, да се похваля, че вече имам резервация. Коректни са засега, но липсата на обратна връзка е дразнеща. Дано всичко да е наред и занапред  Praynig .
Пожелавам на всички да направите правилния за вас избор и прекрасна и вълнуваща почивка.  Hug

# 114
  • Бургас
Благодаря на всички, които изказаха мнението си за новия хотел в Дидим   bouquet.
Може би не е добра идея да рискуваме, въпреки че така като го гледам хотела, другата година сигурно ще е вече доста скъп.
Аз снощи пратих запитване до Екзотик Холидей да ми препоръчат хубав хотел.
Да ви питам и вас - за двама възрастни /без деца/ с автобусен транспорт и бюджет - до 1300лв. Период на пътуването - от средата на септември до началото на октомври.
От долуизброените кой хотел си заслужава най-много:
1. Мармарис Палас - той ми е фаворита заради уединението и прекрасната зеленина, въпреки че не е реновиран скоро
2. Grand cettia hotel 4*
3. Tropikal 4* / и той не е реновиран скоро/
4. Dora Beach Boutique /притеснява ме само храненето по меню/
Ще се радвам да ми предложите и други хотели, за които се сещате, че са добри.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 16:27 от miss july

# 115
И аз моля за мнение за Кушадасъ-Пайн бей хотела!Мисла да резервирам тази седмица от 19.09 в клубните стаи!Някой нещо да ми препоръча или посъветва за периода или хотела!
Благодаря предварително!

# 116
  • София
Благодаря на всички, които изказаха мнението си за новия хотел в Дидим   bouquet.
Може би не е добра идея да рискуваме, въпреки че така като го гледам хотела, другата година сигурно ще е вече доста скъп.
Да ви питам и вас - за двама възрастни /без деца/ с автобусен транспорт и бюджет - до 1300лв от долуизброените кой хотел си заслужава най-много:
1. Мармарис Палас - той ми е фаворита заради уединението и прекрасната зеленина, въпреки че не е реновиран скоро
2. Grand cettia hotel 4*

Tropikal или Dora. Мармарис Палас е далече от купона. Ще ви струва доста за да ходите на разходка до Мармарис, а това е главното преимущество на курорта - крайбрежната и бар стриит. Grand cettia hotel е далече от плажа. Peace

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 16:24 от Diana_Don

# 117
  • Бургас
Благодаря на всички, които изказаха мнението си за новия хотел в Дидим   bouquet.
Да ви питам и вас - за двама възрастни /без деца/ с автобусен транспорт и бюджет - до 1300лв от долуизброените кой хотел си заслужава най-много:
2. Grand cettia hotel 4*

Tropikal или Dora. Мармарис Палас е далече от купона, а Grand cettia hotel е далече от плажа. Peace

Въобще не държа на купона и шумотевицата. Даже искам повече спокойствие. Това, че е далече не ме притеснява ако е на пешеходно разстояние от центъра и до хотела има маршрутки, които да ни превозят до там. Не мислим да ходим по барове, а на дневни разходки из Мармарис. Само отдалечеността му ли е недостатъка или имаш още забележки?
А относно Дора - имаш ли информация какво и колко може да се поръчва от менюто.Притеснява ме това, че поръчаното може да не ми хареса и да искам да го сменя. Като бяхме в Isis ми се случваше да си взимам ново ядене, защото първото не ми харесваше.

# 118
И аз моля за мнение за Кушадасъ-Пайн бей хотела!Мисла да резервирам тази седмица от 19.09 в клубните стаи!Някой нещо да ми препоръча или посъветва за периода или хотела!
Благодаря предварително!
И мен ме интересува и каква е разликата между клубни и други стаи!

Моля някой да сподели отзиви и за Клуб Турс като ТА, защото гледам, че цените са доста по-добри отколкото агенцията, която ползвахме досега, а и изборът на хотели е доста по-голям.

Liv82 /Иво/, мерси за информацията! Hug

# 119
  • София
2. Grand cettia hotel 4*

Tropikal или Dora. Мармарис Палас е далече от купона, а Grand cettia hotel е далече от плажа. Peace

Въобще не държа на купона и шумотевицата. Даже искам повече спокойствие. Това, че е далече не ме притеснява ако е на пешеходно разстояние от центъра и до хотела има маршрутки, които да ни превозят до там. Не мислим да ходим по барове, а на дневни разходки из Мармарис. Само отдалечеността му ли е недостатъка или имаш още забележки?
А относно Дора - имаш ли информация какво и колко може да се поръчва от менюто.Притеснява ме това, че поръчаното може да не ми хареса и да искам да го сменя. Като бяхме в Isis ми се случваше да си взимам ново ядене, защото първото не ми харесваше.
Tropikal не е в шумотевицата. Не съм сигурна за менюто в Дора, но там територията е много малка. Мисля, че няма басейн. Ако е на цена на Тропикал - твърдо за Тропикал, но ако ви се иска по новичък - Дора. Въпреки, че след 2-3 сезона и той ще е минал през "мелачката" на туристите. За Мармарис Палас май имаше лоши отзиви преди време и аз просто не го гледам. Прочети и в руските сайтове. А и от Ичмелер с маршрутка до Мармарис - ще отидете 2-3 пъти. А за мен разходките по крайбрежната са били чудесни. Хем се раздвижваш, хем музика се носи от всеки ресторант. Дори може да се гледат някои изпълнения от улицата. Просто спираш и зяпаш ако ти хареса и така до Марината и обратно. Някое друго коктейлче и сладолед или разходка с лодка...Размечтах се...  grinning039

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 16:59 от Diana_Don

Общи условия

Активация на акаунт