На море в Турция - тема 28

• 102 809
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,попаднах на тази страшна оферта за майски празници. Дали няма някаква грешка с цената че ми се вижда много ниска,но пък фирмата е сериозна  Thinking И някой може ли да даде инфо за този хотел,това-онова. http://www.tours-club.com/%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5/hotel.html?hi … 78&oid=121690

# 136
  • Beyond the Frontiers
Боже, тук голяма реклама се вихри. Драма  Rolling Eyes Колеги, не подценявайте интелигентността на потребителите тук.

Момичета,попаднах на тази страшна оферта за майски празници. Дали няма някаква грешка с цената че ми се вижда много ниска,но пък фирмата е сериозна  Thinking И някой може ли да даде инфо за този хотел,това-онова. http://www.tours-club.com/%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5/hotel.html?hi … 78&oid=121690

Извън сезон, 5  нощувки - цената е нормална.

# 137
Всъщност как точно е името на Мармарис Палас? Търся го в трип-а и ми излиза Тюрбан-а.
GRAND YAZICI MARMARIS PALACE - HV1 *
http://www.grandyazicihotels.com/palace/en/index.php

Благодаря, губеше ми се това YAZICI, защото същото май го има и в името на Тюрбан-а  Sunglasses
Офф, още ги няма самолетните за Мармарис да се ориентирам за цени и от там да гледам по-подробно за хотели.

# 138
Verso travel са надеждна агенция, не се притеснявайте, и аз ще пътувам с тях тази година. Ще използват и автобуси Метро като плюс  Peace
Сигурно е така, не съм ползвала техните услуги.
Подразни ме факта, че обявяват въпросния пакет с "топ цена", при положение, че това си е нормалната цена в поне още 2 агенции!  #Crazy

# 139
Боже, тук голяма реклама се вихри. Драма  Rolling Eyes Колеги, не подценявайте интелигентността на потребителите тук.

...

smile3501

Браво,  Galactic Voyager !

# 140
Много моля за мнение за два хотела:
GREEN NATURE RESORT & SPA - Мармарис
KAYA MARIS HOTEL - Мармарис
Ще съм благодарна на плюсове, минуси, изхранване/много е ми е важно/, плаж и т.н

# 141
Всъщност как точно е името на Мармарис Палас? Търся го в трип-а и ми излиза Тюрбан-а.
GRAND YAZICI MARMARIS PALACE - HV1 *

Извинявам се за въпроса,но какво означава HV1 или HV 2
Означава  holiday village, т.е. ваканционно селище. Това са хотели с отделни къщички. назад в темата го уточнихме какво е!

# 142
Здравейте, искам да попитам за отзиви за  хотел  Surmeli EFES 5* в  Кушадасъ още повече с Версо травъл?.
Не намирам коментари за опероператора и се чудя дали да резервирам и още повече през http://grabo.bg/mai-v-kushadasa-0v29zd.
Много ще съм благодарна за информацията Simple Smile  bouquet
Много трябва да внимавате с тези ваучери. Аз залагам на проверена фирма  ,щом цената е еднаква. А за транспорта-нямам представа Версо с какви автобуси ще пътуват,защото хубавите автобуси на Метро от типа Суит  се движат само по линията София-Истанбул,едва ли ще ги пуснат до някой курорт . Thinking
------

Може ли да ми кажете коя друга фирма предлага подобна оферта или същата.
Някой наистина не е ли пътувал в Версо травъл.
Гледам , че много хвалят в последните постове Клуб турс. Може ли някой потребител с повече постове от 0 и който е пътувал с тях да ми каже дали да надеждни. Повечето записвания за Майските празници са до края на януари и нямам много Sad

# 143
  • София
Peti_Nikol Ето два линка с оферти за същия период и хотел:

http://www.orient99.com/holiday_Kusadasi/hotel.html?hid=3355& … 200&oid=18996

http://www.emeraldbg.com/hotel/61669/2/221/8432/71874/SURMELI-5*.html

# 144
  • София
Verso travel са надеждна агенция, не се притеснявайте, и аз ще пътувам с тях тази година. Ще използват и автобуси Метро като плюс  Peace
Подразни ме факта, че обявяват въпросния пакет с "топ цена", при положение, че това си е нормалната цена в поне още 2 агенции!  #Crazy
Това си го има почти винаги при ваучерите - не толкова да се направи отстъпка, а за реклама на почивката  Peace   Hug

Ние в последния момент си сменихме решението и вместо в Атлантик в Кушадасъ ще сме в Паша бийч в Мармарис  Blush Кои екскурзии от там ще ми препоръчате, засега съм харесала Далян, но ми се ще и още една  Thinking

# 145
  • София
Това си го има почти винаги при ваучерите - не толкова да се направи отстъпка, а за реклама на почивката  Peace   Hug

Ние в последния момент си сменихме решението и вместо в Атлантик в Кушадасъ ще сме в Паша бийч в Мармарис  Blush Кои екскурзии от там ще ми препоръчате, засега съм харесала Далян, но ми се ще и още една  Thinking
С две ръце съм за екскурзия до Родос!

# 146
  • Бургас
Може ли някой, който е ходил в Дидим да сподели какво му е мнението за курорта.
Има ли какво да се гледа, къде да се ходи и пр. До сега сме били само в Бодрум и страшно ми хареса.

# 147
  • Варна
Здравейте,ние сме в Батихан от 20.06.14,това ни е първа почивка в Турция и се надявам изборът да е добър/според отзивите тук/. Резервирах през Албена Холидейз,тяхната цена беше най-ниска. Има ли някой пътувал с тях?

# 148

***Mimetto***
Много благодаря.
Ориентирах се към Ориент 99 , харесах две дестинации Дидим и Бодрум довечера обсъждам с дом съвета и утре най-вероятно ще направя резервация    Peace    Praynig

# 149
Здравейте!
Съвсем нова ми е идеята за почивка в Турция. Попрегледах последните страници, но не мога да си отговоря на няколко съвсем начални въпроса, за да се ориентирам, дали изобщо това може да стане нашата дестинация за тази година.

1. Ние сме семейство с 3 деца (10г,6г,3г) и се чудя, дали това не ни изхвърля моментално от всички търсения по хотелите. Аз такива опции в офертите на нашите ТО не срещнах. От друга страна, за другите националности това не е чак толкова рядко срещано явление, така че някакво настаняване явно съществува, но как се резервира?
2. Питам се, дали децата биха издържали пътуването до Кушадасъ, примерно, с една спирка.
3. Съответно къде се прави преспиването?
4. Каква сума отива за пътя?

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт