На море в Турция - тема 28

• 102 832
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
За около 10-15 юни ще правя резервация
Видях GREEN NATURE RESORT & SPA в офертите на Турс Клуб и цената ми се стори приемлива.
Не търся непременно да е 5 звезди, миналата година бяхме в Sun Bay в Мармарис и горе-долу беше ок.

# 166
Здравейте!
Съвсем нова ми е идеята за почивка в Турция. Попрегледах последните страници, но не мога да си отговоря на няколко съвсем начални въпроса, за да се ориентирам, дали изобщо това може да стане нашата дестинация за тази година.

1. Ние сме семейство с 3 деца (10г,6г,3г) и се чудя, дали това не ни изхвърля моментално от всички търсения по хотелите. Аз такива опции в офертите на нашите ТО не срещнах. От друга страна, за другите националности това не е чак толкова рядко срещано явление, така че някакво настаняване явно съществува, но как се резервира?
2. Питам се, дали децата биха издържали пътуването до Кушадасъ, примерно, с една спирка.
3. Съответно къде се прави преспиването?
4. Каква сума отива за пътя?

Благодаря предварително!

Вижте офертите на Pine Bay в Кушададъ - ние сме били там,в къщичките,които са три стаи - едната със спалня,другата 2 еденични легла,третата с разтегателен диван.

Хей, много благодаря на всички и на тези, които ми писаха на лични. Аз точно от някаква ваучер оферта за Pine Bay, Кушадасъ започнах чуденето. Много добри отзиви в трипадвайзера + вашите препоръки си е вече сериозно начало. Единствено километрите ме спират. Ще умуваме по новата тема. Успех в планирането на ваканциите!

# 167
 newsm44 Имаме потвърждение на резервацията ни за Grren Nature  в Мармарис.началото на юни,собствен транспорт. Агенцията е Турс Клуб.Доволна съм.Бързо ни потвърдиха. В понеделник отивам да внасям парички. Peace

# 168
Fata, защо не си направите почивка по пътя, като го разделите в два дни? Ние пътувахме с 2 деца - на 8 месеца и 7 години, нямахме грам проблем.   Hug спахме в Дикили, а по идея на Иво, резервирах в Перла Отел. Нищо особено, но имаше добра вечеря и широки легла. В интерес на истината имахме резервация и за връщането, но пътя го взехме на един дъх.

# 169
Някой беше питал за Лейк Ривър в Сиде. Ето няколко лични снимки

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 00:33 от liv1892

# 170
Здравейте!
Съвсем нова ми е идеята за почивка в Турция. Попрегледах последните страници, но не мога да си отговоря на няколко съвсем начални въпроса, за да се ориентирам, дали изобщо това може да стане нашата дестинация за тази година.

1. Ние сме семейство с 3 деца (10г,6г,3г) и се чудя, дали това не ни изхвърля моментално от всички търсения по хотелите. Аз такива опции в офертите на нашите ТО не срещнах. От друга страна, за другите националности това не е чак толкова рядко срещано явление, така че някакво настаняване явно съществува, но как се резервира?
2. Питам се, дали децата биха издържали пътуването до Кушадасъ, примерно, с една спирка.
3. Съответно къде се прави преспиването?
4. Каква сума отива за пътя?

Благодаря предварително!

Проверете за вариант във Веноса в Дидим. Ние почивахме там през 2012г. С две деца сме, а ни бяха настанили в стая със спалня и три легла.
А сега да попитам кой период ще ми препоръчате за Кушадасъ - от 29.08 или от 05.09? Избрали сме си Палм Уингс, но не сме решили дали чрез Ориент 99 или Турс клуб.

# 171
marinarina,двата периода са добри много си е топло тогава,направо горещо. който и да изберете ще ви е добре.Зависи все пак от финансите,предполагам че от 5.09. сумата е леко по-ниска.

# 172
Здравейте, всички! Ние окончателно се спряхме на Кефалука Резорт в Бодрум от 26-ти септември, за което голям принос дадоха и хубавите мнения в началото на темата!  Simple Smile Но преди да внесем паричките другата седмица, по-скоро за собствено успокоение, ще попитам аудиторията:
1. Наистина ли е хубаво времето в Бодрум по това време? Достатъчно топло ли е?
2. А добри ли са автобусите на Турс клуб, тъй като досега не сме ползвали тази агенци?
Предварително благодаря на всички, които ще дадат своето  компетентно мнение!!!
Приятна почивка и хубав уикенд на всички!   Party

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 01:00 от Andy66

# 173
След голямото чудене за агенция вече избрах Ориент 99, момичетата от Пловдив бяха много любезни и отзивчиви и след голямото ми умуване (като дете в сладкарски магазин ) и направих резервация за PALM WINGS BEACH RESORT KUSADASI-5*, прочетох много хубави коментари тук което наклони везните в негова полза из между  три хотела още, а и от агенцията ми го препоръчаха.
Благодаря за помощта.После ще споделя как е минала,.

# 174
Здрвейте, всички! Ние окончателно се спряхме на Кефалука Резорт в Бодрум от 26-ти септември, за което голям принос дадоха и хубавите мнения в началото на темата!  Simple Smile Но преди да внесем паричките другата седмица, по-скоро за собствено успокоение, ще попитам аудиторията:
1. Наистина ли е хубаво времето в Бодрум по това време? Достатъчно топло ли е?
2. А добри ли са автобусите на Турс клуб, тъй като досега не сме ползвали тази агенци?
Предварително благодаря на всички, които ще дадат своето  компетентно мнение!!!
Приятна почивка и хубав уикенд на всички!   Party
Да,бъдете спокойни.Автобусите са на ниво,комфортни са.Пътували сме с тях и нямаме забележки.

# 175
  • София
Здравейте! Три години ходих на море в Турция - в Мармарис, Кушадасъ и Дидим. Последно бях в Didim Beach Resort Elegance Hotel***** и останах доволна. За тази година ми се иска да посетя друг курорт, като цената на хотела да е около 7-800лв на човек за средата или края на юни за 7 или 9 нощувки с ранно записване. Бих се радвала ако имате  предложения за изпитан хотел и курорт.

# 176
Здравейте, нещо по-конкретно за Пайн бей може ли?Ходили ли сте?

# 177
newsm44 Имаме потвърждение на резервацията ни за Grren Nature  в Мармарис.началото на юни,собствен транспорт. Агенцията е Турс Клуб.Доволна съм.Бързо ни потвърдиха. В понеделник отивам да внасям парички. Peace
И ние сме резервирали за там, само, че от 20 юни.

# 178
Четете хора, четете...
Уж се интересувате от почивка в Турция, а дори 2-3 страници назад не се връщате.
Вижте първа страница!
Толкова много информация е събрана. И за Pine bay  Peace

# 179
Здравейте, нещо по-конкретно за Пайн бей може ли?Ходили ли сте?

На първа страница сме си направили труда да съберем мнения, дадени в тази тема, и да ги подредим по хотели. Ако си правиш труда да погледнеш там, ще намериш много мнения за този хотел!

Общи условия

Активация на акаунт