На море в Турция - тема 28

• 103 045
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Писах за "обратната" връзка на "Ориент 99" - елиминирам този пропуск,
на база плюсовете.Офисът им е в центъра,ходя лично и повече не се дерзая.
Вярно, 21 век сме,но в областта на услугите - не.

# 196
  • Пловдив
Здравейте, запис и от мен в темата-и започвам с въпрос. Ние сме двама възрастни с две големи деца-на 16 год и 11 год. Голям проблем ни е настаняването. На повечето места нямат такива стаи, евентуално апартаменти(рядко) и то много скъпи или две двойни стаи-и тогава не ползваме отстъпка даже и за малкото дете. Били сме в Кушадасъ и Дидим, но децата бяха по-малки, а сега вариантите за настаняване са много неприемливи. Иска ми се Бодрум или Мармарис-някакви идеи???

# 197
  • София
Здравейте, запис и от мен в темата-и започвам с въпрос. Ние сме двама възрастни с две големи деца-на 16 год и 11 год. Голям проблем ни е настаняването. На повечето места нямат такива стаи, евентуално апартаменти(рядко) и то много скъпи или две двойни стаи-и тогава не ползваме отстъпка даже и за малкото дете. Били сме в Кушадасъ и Дидим, но децата бяха по-малки, а сега вариантите за настаняване са много неприемливи. Иска ми се Бодрум или Мармарис-някакви идеи???
Търсете фемили рум за 3 възрастни и 1 дете. Това е най-евтиния вариант за вас. В някои случаи това е спалня и допълнителнително двуетажно легло. Наистина фемили рум е по-скъпа, но не колкото 2 стаи. В Армония в Бодрум съм виждала описаната по-горе конфигурация, но зависи с какъв бюджет разполагате.

# 198
Кой според вас е най-добрия хотел в Кушадасъ?
Тази година се колебаем между Aquafantasy и Paloma Club Sultan. Миналото лято бяхме в първия и сме много доволни, та се чудим дали да повторим или пък да пробваме нещо ново?

# 199
  • Бургас
И аз да помоля за съвет:) Не мога да реша дали да изберем Кефалука  Бодрум или Тюрбан -Мармарис, дата 16.05 за двама възрастни и дете на 8г.
Много и предварително благодаря за помощта !  bouquet

# 200
  • София
И аз да помоля за съвет:) Не мога да реша дали да изберем Кефалука  Бодрум или Тюрбан -Мармарис, дата 16.05 за двама възрастни и дете на 8г.
Много и предварително благодаря за помощта !  bouquet
За да вземете решение, обърнете внимание на факта, че Тюрбан е в борова гора и е доста по-сенчесто. Идеално за горещините, но на 16.05 може да е по-добре да има по-слънчева територия. Другото е дали ще се разхождате извън хотела. От Кефалука до Бодрум поне 30-45 мин с маршрутка. От Тюрбан до Мармарис може и пеша по алеята, но е около час (пеша) до центъра (разбира се има и маршрутка). А и двата хотела са хубави. В Кефалука бях миналата година и останах с добри впечатления. Имаше и добра анимация на единия басейн, без това да пречи на останалите. Ако имате конкретни въпроси и мога да отговоря за Кефалука - питайте.  Peace

# 201
Резервирах чрез Ориент99,от 19.06,9 нощувки!Потвърдиха ми резервацията,преведох капаро по банков път и вече десетина дена чакам да ми изпратят договор за подпис!!Ще изчакам до понеделник по обяд и ще се обадя,този път за скандал!!!Веднъж вече се обаждах,казаха,че много резерваций имат и им трябва време да ги обработят!!!

О, боже, и други имало. Аз си мислех, че с мен нещо не е наред. 10 дни чаках за потвърждение, накрая потвърждението /след безброй разговори по телефона/ дойде на e-mail и гласеше : REZERVACIATA E POTVARDENA, ама коя резервация, за кой хотел, за кой период, няма сума, няма сметка   ooooh! . Пак звъня, пак се обяснявам, най-накрая ми пращат сметка за плащане. Е платих капарото, което сама си изчислих, и вече 5 дни чакам договор. Днес пак ще звъня. А моите приятели дори и тези две златни думички не са получили и са в неведение. Много им е зле системата на работа. Пътувала съм с Емералд, Руал Травел, Лъки Холидейс и мога да кажа, че до сега с такова чудо не съм се сблъсквала. 1 месец да не мога да организирам почивка във века на технологиите. Навъртях сума ти телефони.

През, кой офис правихте резервацията? Аз чакам потвърждение, за да платя до 31.01

# 202
Един нов хотел ще отвори врати в Алания този сезон.Поредния от веригата Eftalia Hotels.Ще се казва Eftalia Marin 5*. Силно се надявам цените му през първата година да са промоционални,защото има интересна концепция и много атракциони които са запланувани.  Peace

# 203
Като гледам, явно всички имаме сходни проблеми с Ориент 99. Аз ,обаче искам да запитам. По принцип този договор, който ми изпратиха онлайн......това ли е, окончателният, или трябва да чакам и други документи и това ли са документите, които трябва да покажем в хотела в Мармарис, за да ни настанят.

# 204
Като гледам, явно всички имаме сходни проблеми с Ориент 99. Аз ,обаче искам да запитам. По принцип този договор, който ми изпратиха онлайн......това ли е, окончателният, или трябва да чакам и други документи и това ли са документите, които трябва да покажем в хотела в Мармарис, за да ни настанят.
Алина,би трябвало в седмицата преди заминаване от агенцията да ви пратят по куриер самите ваучери за настаняването ако сте със собствен транспорт.Ако сте с автобус обикновено в автобуса ги раздават пакетите. Ако сте със самолет -пак по куриер в ден сряда преди полета в събота примерно. Пиша това с уговорката че всяка агенция може да има и други правила,но тези са най-разпространените. Simple Smile ПП. Този договор който е онлайн е за взаимоотношенията между Вас и самата агенция. Той не касае самия хотел за настаняването Ви. За там трябват въпросните ваучери,издадени от агенцията и те са отделно издадени в хартиен вид.

# 205
peti-nikol , през Софийския офис, защото там звъня по телефоните.
Красива Белла , не сме всички от София или Пловдив, за да ходим до офисите им.
alinnna , договорът, както каза liv1892, е за уреждане взаимоотношенията с агенцията. Изпращат го подписан, ти трябва да го върнеш отново подписан, може сканиран или по факс. Седмицата преди отпътуване /при собствен транспорт/ изпращат по куриер за сметка на получателя ваучери за настаняване, застраховки и контакти на посрещащия агент. При организирано пътуване всичко ти предоставят в автобуса. И тази информация едва измъкнах с ченгел, и то просто защото знаех какво да питам.

# 206
Аз продължавам да търся упорито, моля за мнение за GOLDEN ROCK BEACH HOTEL Мармарис, на 1-ва стр. няма коментар. Благодаря!

miss july, ще с ерадвам да споделиш на кой хотел се спряхте и кое наклони везните, мерси!

# 207
peti-nikol , през Софийския офис, защото там звъня по телефоните.
alinnna , договорът, както каза liv1892, е за уреждане взаимоотношенията с агенцията. Изпращат го подписан, ти трябва да го върнеш отново подписан, може сканиран или по факс. Седмицата преди отпътуване /при собствен транспорт/ изпращат по куриер за сметка на получателя ваучери за настаняване, застраховки и контакти на посрещащия агент. При организирано пътуване всичко ти предоставят в автобуса. И тази информация едва измъкнах с ченгел, и то просто защото знаех какво да питам.
С автобус сме. Значи тогава задължително трябва да тръгнем от София, за да получим ваучерите.

# 208
  • Бургас
Аз продължавам да търся упорито, моля за мнение за GOLDEN ROCK BEACH HOTEL Мармарис, на 1-ва стр. няма коментар. Благодаря!

miss july, ще с ерадвам да споделиш на кой хотел се спряхте и кое наклони везните, мерси!

Спряхме се на Aurum Spa & Beach Resort в Дидим.
По принцип ми се ходеше в Мармарис, но там не успях да намеря хотел, който да отговаря изцяло на изискванията и бюдежета ни. Хареса ми много Мармарис Палас, но не е реновиран скоро. От друга стана миналата година в Бодрум не се спряхме да обикаляме и почти не стояхме в хотела. Тази година мислим да почиваме повече в хотела и по тази причина избрахме Дидим - защото там няма много за гледане и обикаляне.  Мислим евентуално да отидем на Памуккале, до храма на Аполон и до Соке - да си начешем шопинг крастата  Mr. Green От друга страна хотелът е чисто нов и цената му е супер. А и тази година нямаме компания /всичките ни приятели се сдобиха с бебета/ и решихме да оставим Мармарис за друга година, когато ще имаме компания да обикаляме курорта и забележителностите около него /Родос, Далян/.

# 209
  • Русе
Да, така е и за това миналата година отидох в местна туристическа агенция и заявих, че искам да резервирам в Палм уингс, предлаган от Ориент 99. Абсолютно всичко направи ТА. Спестих си всичките главоболия. Няколко дни преди тръгването пак от местната ТА ми сe обадиха да ми кажат в колко часа ще се тръгва, от къде, кой е № на автобуса и водача на групата.

Общи условия

Активация на акаунт