На море в Турция - тема 28

• 103 045
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
 miss july,честита резервация. Наистина ще си почивате в рамките на хотела,защото около него просто няма нищо интересно. Центъра на селцето Акбюк е на 4 км, а Дидим е на повече от 15 км. Да сте живи и здрави,догодина в Мармарис Peace/защо пък не в новия Грийн Нейчър Grinning/
Алинна,зная че не сте от София.Може да се качите на совалката примерно от Хасково/ШЕЛ Хасково/. Вашите пакети с ваучерите,застраховката,инфото на ТА ще ги получите в автобуса като се качите.Самия водач има грижата да ги раздаде на тези ,които не са си ги взели или не са им ги изпратили по куриер.Единствено в седмицата на тръгване трябва да се обадите до офиса на ТА и да се осведомите за час на тръгване,номер на автобус и име на водач.
 Jane2013,за Golden Rock 5* няма коментари защото е доста нов хотел. На първа линия в Мармарис,луксозен,естествено че е  скъпичък ,перфектна храна и на ниво обслужване е класа,но има един голям недостатък за мен-липсва зеленина,градина. Хотела е собственост на групата,която държи Pasa Beach.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 14:33 от liv1892

# 211
  • Бургас
miss july,честита резервация. Наистина ще си почивате в рамките на хотела,защото около него просто няма нищо интересно. Центъра на селцето Акбюк е на 4 км, а Дидим е на повече от 15 км. Да сте живи и здрави,догодина в Мармарис Peace/защо пък не в новия Грийн Нейчър Grinning/

Още не сме резервирали, но до края на седмицата и това ще стане.
Ако трябва да съм честна нещо не съм на 100% щастлива. Надявам се хотела поне да е много на ниво и да има някакви забавления, за да си прекараме добре. Разглеждах в youtube клипчета на Дидим, но нещо не останах очарована. Аз съм от Бургас и нашата крайбрежна алея и въобще главната ни улица са много по-хубави от тези в Дидим. Ще наблегнем на излежаването край басейна и на консумацията на гюзлеми с айрян  Grinning.
Живот и здраве и пари другата година ще отидем в Мармарис. Дано дотогава вземат, че реновират Мармарис Палас  Wink

# 212
Здравейте, не съм срещнала до сега мнение за хотел Мунамар бийч резиденс Мармарис, ние на това се спряхме, но започнах да се опасявам за избора ни. Моля за мнение?

# 213
Алинна,зная че не сте от София.Може да се качите на совалката примерно от Хасково/ШЕЛ Хасково/. Вашите пакети с ваучерите,застраховката,инфото на ТА ще ги получите в автобуса като се качите.Самия водач има грижата да ги раздаде на тези ,които не са си ги взели или не са им ги изпратили по куриер.Единствено в седмицата на тръгване трябва да се обадите до офиса на ТА и да се осведомите за час на тръгване,номер на автобус и име на водач.
 Jane2013,за Golden Rock 5* няма коментари защото е доста нов хотел. На първа линия в Мармарис,луксозен,естествено че е  скъпичък ,перфектна храна и на ниво обслужване е класа,но има един голям недостатък за мен-липсва зеленина,градина. Хотела е собственост на групата,която държи Pasa Beach.
Хасково ми излиза доста по-неудобно за пътуване от Шумен. Затова се спрях на вариант София.

# 214
Красива Белла , не сме всички от София или Пловдив, за да ходим до офисите им.
Да, така е и за това миналата година отидох в местна туристическа агенция и заявих, че искам да резервирам в Палм уингс, предлаган от Ориент 99. Абсолютно всичко направи ТА. Спестих си всичките главоболия. Няколко дни преди тръгването пак от местната ТА ми сe обадиха да ми кажат в колко часа ще се тръгва, от къде, кой е № на автобуса и водача на групата.

Аз направих резервацията през офиса в Пловдив много бяха любезни и ми отделиха много време за да обсъдим хотелите.(аз аз честно казано бях досадна с чуденето си) Обясниха ми, че в три дневен срок ще ми потвърдят резервацията ( казвам го защото са в график при мен и до момента са били много коректни)
Viki_1974 с Ориент 99 ли пътувахте?
Аз съм направила резервация за същия хотел как си прекарахте, как ви се стори, защото аз се колебах много преди да се спра на него м/у Батихан, Сумели и BUYUK ANADOLU DIDIM RESORT?

# 215
  • Русе
Viki_1974 с Ориент 99 ли пътувахте?
Да, с ОРИЕНТ 99. Нямаме забележки - нито към автобуса, нито към шофьорите, нито към водача на групата. 

# 216
Здравейте, в крайна сметка се колебаем между следните хотели.. Изчетох доста мнения, но пак не мога да взема крайно решение, ще се радвам ако ме насочите на някъде..
Хотелите са:

IC Green Palace, Kundu

IC Santai Belek,

Limak Arcadia Belek 5*

Поздрави!

# 217
Здравейте, в крайна сметка се колебаем между следните хотели.. Изчетох доста мнения, но пак не мога да взема крайно решение, ще се радвам ако ме насочите на някъде..
Хотелите са:

IC Green Palace, Kundu

IC Santai Belek,

Limak Arcadia Belek 5*

Поздрави!
Поздравления за избора. Мисля,че трябва да избирате между първия и третия. Сантай,въпреки че е на IC е една идея по-слаб,въпреки че думата "слаб" е неточна.също така там съм чел че нета е платен след 30-а минута....В Белек няма слаби хотели. Но аз бях миналата година в Грийна-забележителен хотел,направо фамозен,тази хвърлям по едно око на Аркадия-с много високи оценки по форумите и много зелен също. Който и да изберете(тук фактора финанси ще е решаващ) ще сте в ...Рая. Simple Smile Simple Smile

# 218
  • Русе
Здравейте!

Бях писала и преди , че мислим да се качим  в автобуса от Хасково. Тогава автобуса ще бъде почти пълен. Какви места ще има запазени за нас? Thinking

# 219
maiche, местата в автобуса се разпределят по ред на плащане на резервацията, това по принцип от моя скромен опит. Последния път като пътувах имаше един господин, кото беше дошъл 5 часа по-рано, за да се класира на по-предни места и остана като гръмнат като му казаха, че местата са разпределени и се качват хора по ред на резервация/плащане. Имаше гранде скандале с искане на обяснения и пр., ама къде го пишело, ама това-онова.
Аз продължавам да си чакам договора, а приятелите потвърждението  Joy, сигурно ви досадих вече, ама ми дойде в повече. Каквото захванах онлайн напоследък навсякъде дърво, то покупки, то резервации.

# 220
Здравейте!

Бях писала и преди , че мислим да се качим  в автобуса от Хасково. Тогава автобуса ще бъде почти пълен. Какви места ще има запазени за нас? Thinking

Местата в автобуса са според резервацията.Може да се качите на последната възможна спирка и да
сте на втора седалка-зависи кога сте направили резервацията.

# 221
Красива Белла , не сме всички от София или Пловдив, за да ходим до офисите им.
Да, така е и за това миналата година отидох в местна туристическа агенция и заявих, че искам да резервирам в Палм уингс, предлаган от Ориент 99. Абсолютно всичко направи ТА. Спестих си всичките главоболия. Няколко дни преди тръгването пак от местната ТА ми сe обадиха да ми кажат в колко часа ще се тръгва, от къде, кой е № на автобуса и водача на групата.
Вики го е обяснила много добре.Хора пътуват от цялата страна,
но всеки сам решава организационните въпроси,аз просто споделих
моята практика.От София съм,но много познати резервират чрез нета и плащат
по банков път - на кой,както му е удобно и предпочита.В сряда ще се разходя до
"Ориент"да внеса останалата сума.Това с нищо не ме затруднява,
но си спестявам това,за което ти се приетесняваш.

# 222
  • Русе
4o4olina , Виолета Милева, благодаря! Hug

# 223
Здравейте,ние сме в Батихан от 20.06.14,това ни е първа почивка в Турция и се надявам изборът да е добър/според отзивите тук/. Резервирах през Албена Холидейз,тяхната цена беше най-ниска. Има ли някой пътувал с тях?
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Има ли някой пътувал с тях? Благодаря за отговора  Hug   bouquet    bouquet

# 224
Здравейте. Чета редовно форума и се информирам за всичко благодарение на изчерпателността и отзивчивостта на пишещите тук. Интересувам се от "Сюрмели Ефес" в Кущадъсъ, тъй като на първа страница най-новия пост за този хотел е от 2011 година. Моля, ако някой е е бил през 2013 г. в този хотел да сподели впечатления и въобще повече информация за всичко в хотела. Как се отива в самия град и интересни ли са били шоу програмите, впечатления от ресторантите и дискотеката.Интересувам се и за екскурзия до Ефес - интересно ли е, какво трябва да се види и ако си спомняте цената. Дано не досаждам ...Благодаря.
Не получих отговор на питането си. Може би няма посетили скоро този хотел или зависи от популярността на пишещите. Кой знае...?

Общи условия

Активация на акаунт