На море в Турция - тема 28

• 103 099
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
А може ли някой да сподели как вървят цените на екскурзиите до о-в Родос и до Далян Каунос /от Мармарис/?

Тези и мен ме интересуват + островът на Клеопатра.

Ориентировъчни цени от агенцията с която пътувахме миналата година:

островът на Клеопатра - екскурзия с лодка, обяд и входна такса на острова - 25 Е
Далян - Каунос - входни такси, кални бани, обяд и трансфер - 25 Е
о.Родос /Гърция/ - трансфер, билет, пристанищни такси - 50 Е
Егейски острови - екскурзия с лодка по Егейските острови, обяд - 20Е

Това са цените от Мармарис  Peace

Благодаря ти за информацията   bouquet

# 286
А може ли някой да сподели как вървят цените на екскурзиите до о-в Родос и до Далян Каунос /от Мармарис/?

островът на Клеопатра - екскурзия с лодка, обяд и входна такса на острова - 25 Е

Мисс Джули - погледни този сайт - на местни турски фирми - цените са в лири, излизат доста по-евтино, но все още не съм разучила от мнения на коя местна фирма да се доверя. Ние чакаме потвърждение за хотел от 14.06. така че в най-лошия случай като се върнем ще имам повече информация. Разбира се, ако нещата вървят по план.

http://www.marmaristravel.net/en/component/gunluktur/son.html

# 287
  • Бургас

Мисс Джули - погледни този сайт - на местни турски фирми - цените са в лири, излизат доста по-евтино, но все още не съм разучила от мнения на коя местна фирма да се доверя. Ние чакаме потвърждение за хотел от 14.06. така че в най-лошия случай като се върнем ще имам повече информация. Разбира се, ако нещата вървят по план.

http://www.marmaristravel.net/en/component/gunluktur/son.html

Определено с местна агенция екскурзиите излизат доста по-евтино. Не знам колко струват билетите за ферибота до Родос, които продават на пристанището, но си мисля, че надали струва 50 евро/билета  Thinking
Ще се радвам да споделиш отзиви като се върнете от почивката. Ние така или иначе ще хванем последната вълна, защото ще почиваме чак на 26.09. Мъжът ми снощи ме бъзика, че съм щяла да изпадна в нервна криза от 9 месечно чакане за почивка  Crazy

# 288
  • Beyond the Frontiers
За съжаление моето впечатление от Сюрмели е абсолютно отрицателно:
- на допълнителното легло в стаята за 6 дни не успяха да сложат спално бельо, при все че резервацията и плащането са за 2+1; възглавницата пък е някакъв лукс.
- грубо отношение към гостите от страна на мениджмънт в случая - семейство с малко дете и инвалид буквално бяха принуждавани да отидат за 1 нощ в друг хотел, пък после да ги върнели - говорим за настаняване за 6 нощувки. След категоричен отказ, мениджърите на хотела отказаха да ги настанят до 18 часа.....Заплашиха ги, че ще спят във фояето и т.н. и т.н.

Тъй като и аз разговарях многократно с  хотела по повода съм  просто в потрес от отношението. Говорим за група от 4 стаи записали на ранни....

# 289
Май  няма много почивали във Фетие, но да попитам за екскурзии там? Далян и Родос на какво разстояние са?

# 290
Здравейте. Чета редовно форума и се информирам за всичко благодарение на изчерпателността и отзивчивостта на пишещите тук. Интересувам се от "Сюрмели Ефес" в Кущадъсъ, тъй като на първа страница най-новия пост за този хотел е от 2011 година. Моля, ако някой е е бил през 2013 г. в този хотел да сподели впечатления и въобще повече информация за всичко в хотела. Как се отива в самия град и интересни ли са били шоу програмите, впечатления от ресторантите и дискотеката.Интересувам се и за екскурзия до Ефес - интересно ли е, какво трябва да се види и ако си спомняте цената. Дано не досаждам ...Благодаря.
Не получих отговор на питането си. Може би няма посетили скоро този хотел или зависи от популярността на пишещите. Кой знае...?

Има,2013 е имало група от БГ,обаче не пишат тук,само казаха,че са си изкарали добре,ако искаш утре ще разпитам и ще пиша,ако имаш време де Peace

Привет! Не отговорих, защото ние бяхме в този хотел през септември 2012 г. и смятам, че напълно си отговаря на съотношението цена -качество! Изкарахме си много добре, хората от персонала бяха много мили и отзивчиви, не сме имали никакви проблеми с тях. Най-любим ни беше басейна до снек-бара, който вечер е италиански а-ла карт ресторант. (Много добър е и мексиканският а-ла карт ресторант на покривната тераса на хотела, а гледката оттам е фантастична!) Точно на този басейн се провеждаха много забавни спортни активности, а аниматорите бяха страхотни сладури, които и вечер правеха много добро шоу. Иначе има още 2 басейна + мъничък детски. Плажът е чудесен, голям и ние се разхождахме и до Аква Фентъзи, който е в съседство. Водата беше топла, а морето - много плитко доста навътре.Градината на хотела също е много красива и добре поддържана. До Кушадасъ се ходи с маршрутки, но ние ходихме на разходка с яхта (това е една друга тема, която не ми се обсъжда...), организирана от посрещащата агенция, а се прибрахме после с такси - мисля, че се спазарихме за 20 лири за 4-ма. Пазарният ден в града е в сряда. Четох доста критични отзиви за този хотел, но аз и групата приятели, с които бяхме, не ги споделяме! Не сме скучали, храната беше на ниво - какво повече му трябва на човек, за да релаксира 1 седмица?! С готовност ще отговоря и на всички други въпроси с уговорката, че не знам през 2013 г. какви са били условията!
Благодаря за отговорите и отзивчивостта на всички. Simple Smile

# 291
 miss july, билета за катамарана до Родос е 45 Е, но ако сте със собствен транспорт, собственика на колата няма да може да пътува, поради факта че е влязъл с кола и иска да напусне пределите на страната без нея. Ние бяхме така и не можахме да стигнем до Родос.  За други екскурзии, по плажа минават агенти и може да се спазариш със тях, докато в хотела цените са в евро, а при агентите е в лири....и е доста по изгодно.  Избрали сте идеално време  Peace 

# 292
  • Бургас
Май  няма много почивали във Фетие, но да попитам за екскурзии там? Далян и Родос на какво разстояние са?

Днес разглеждах оферти за Фетие и гледах клипчета в youtube. Много е красиво там. Зачудих се, че наистина никой не е споменавал, че ще почива там предвид това, че има добри оферти на ниски цени и курорта е много красив и живописен. Аз съм си го набелязала за следващата година  Blush

Днес говорих с моя агент от ТА. Каза, че резервацията ни е потвърдена и че очаква само да му потвърдят писмено. Каза, че ще ми прати договора и тогава да внеса капарото. Надявам се това да стане утре, че няма време.

# 293
  • Пловдив
Здравейте, всички! Нашата групичка от 3 семейства вече си направихме резервация за Кефалука Резорт в Бодрум за септември! И въпреки, че за първи път ще пътуваме с Турс клуб - досега сме използвали други агенции, получихме и допълнителна отстъпка за "количество"! Simple Smile Ще се радвам, ако има и други съфорумци, с които заедно ще тръпнем в очакване как ще ни се получи почивката там! Simple Smile
Дано нямате дертове с Турс клуб, че ние доста ядове с тях брахме!

# 294
  • София
Вече имаме резервация за Алания - EFTALIA VILLAGE - 5* . Ако някой е бил там, ще се радвам да напише отзивите си. Peace

# 295
Какви са били проблемите с Турс Клуб,че аз също мисля да резервирам при тях.Миналото лято нямах проблем.

# 296
Значи може и да не носим евро. Ние за сега сме се насочили към джип сафари, Далян каунос  и островът на Клеопатра. Памук Кале ни иде много далеч от Мармарис . Но все пак ми се ще да запитам-много ли ще изгубим ако не посетим Егейските острови и Родос. Защото ако включим всички екскурзии-няма да ни остане време за почивка.

# 297
 alinnna,Далян-Каунос е задължителна.Всичко друго е въпрос на приоритети. При Егейски острови е уникалното т.н. пясъчна коса в морето. Родос е тежка екскурзия,свързана и с доп.разходи освен билета за катамарана и визата.

# 298
  • Бургас
alinnna,Далян-Каунос е задължителна.Всичко друго е въпрос на приоритети. При Егейски острови е уникалното т.н. пясъчна коса в морето. Родос е тежка екскурзия,свързана и с доп.разходи освен билета за катамарана и визата.

Ние също се чудим дали да ходим до Родос. Не знам дали загубения ден и парите ще си заслужават. До колкото знам там има исторически забележителности, но не знам дали има нещо друго, което си заслужава ходенето до там.

Я кажете къде и кога може да се направи добър шопинг в Мармарис  smile3508

# 299

[/quote]

Зачудих се, че наистина никой не е споменавал, че ще почива там /Фетие/ предвид това, че има добри оферти на ниски цени и курорта е много красив и живописен.
[/quote]

Ще се отчета юни като се върнем от Majesty Club Tuana Park

Общи условия

Активация на акаунт