На море в Турция - тема 28

• 102 878
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
roje22 абсолютно погрешно си ме разбрал. Въобще,ама въобще нямам желание да се сравнява представянето на една или друга фирма на изложението. За това си има мениджъри и управители на ТА,които могат да си извадят изводите. Нашето мнение е субективно,нито ще увеличи ,нито ще намали феновете на една или друга ТА. Моята идея беше да се погледне комплексно на ЦЯЛАТА Борса и предлагането на курорти в Турция като цяло. Но както и да е. Явно се изкривява моя въпрос и аз вече съжалявам че го зададох. Веднага бих го изтрил,но вече са публикувани нашите постове. Бъди жив и здрав и нека занапред да се фокусираме отново в заглавието на форума-Почивки в Турция и да споделяме мнения,информация,питания за курортите и забележителностите които интересуват пишещите тук.

# 496
roje22, на кой хотел се спря?
Аз вече съм направила резервация и няма да мога да отида до борсата...

# 497
  • София
roje22, на кой хотел се спря?
Аз вече съм направила резервация и няма да мога да отида до борсата...
Мимии Hug, ти си много бърза Simple Smile кога успя Simple Smile
Спряхме се на един хотел, който отдавна се каним да посетим. Но все нещо се случва и се разминаваме с него. Или някое по-далечно пътуеване, или пък както миналата година решихме да сменим Анталия и да видим Бодрум. Между другото страшно много ни хареса Бодрум, невероятно излъчване и стил има в него. Simple Smile
Не напразно французите ходят там, а не при руските орди в Анталия Simple Smileзнаят хората.
Та все се разминаваме с Long Beach Resort Hotel & Spa  и тази година вече му е ред. За началото на юни за 10 дни, че след 15 юни не може да стоиш от жеги по Анталийското крайбрежие Simple Smile
http://www.longbeach.com.tr/home/?lang=en

# 498
Добър избор.Хотелът в Алания ли е ?

# 499
Като ви чета притесненията по отношение на астмата се замислих за нещо друго..... Направи ми впечатление, че в Турция няма курорти на Черно и на Мраморно море и ми стана любопитно защо,макар, че имат излаз. Аз имам един въпрос по отношение на пътуването. Някой в предните теми беше писал, че по пътя до Мармарис има много завои. Вярно ли е това?  Sad
Не  съм много съгласна с теб, има курорти и хотели на Мраморно море - Ердек - близко до Бандърма, Муданя - до Бурса, но просто не са познати за нас. Особено Бурса се води като Балнео и СПА столицата на Турция - там се намира планината Улудак, малко по-висока от Витоша с много термални извори и Мраморно море на 20 км.
УлудА е зимен ски курорт. Аз говорех за летните.  Simple SmileВече съм се изморила от планините и се ориентирам към морските курорти  Grinning

# 500
  • София
Като ви чета притесненията по отношение на астмата се замислих за нещо друго..... Направи ми впечатление, че в Турция няма курорти на Черно и на Мраморно море и ми стана любопитно защо,макар, че имат излаз. Аз имам един въпрос по отношение на пътуването. Някой в предните теми беше писал, че по пътя до Мармарис има много завои. Вярно ли е това?  Sad
Не  съм много съгласна с теб, има курорти и хотели на Мраморно море - Ердек - близко до Бандърма, Муданя - до Бурса, но просто не са познати за нас. Особено Бурса се води като Балнео и СПА столицата на Турция - там се намира планината Улудак, малко по-висока от Витоша с много термални извори и Мраморно море на 20 км.
УлудА е зимен ски курорт. Аз говорех за летните.  Simple SmileВече съм се изморила от планините и се ориентирам към морските курорти  Grinning
Имам претенции, че познавам Турция много добре. Планината се казва УлудаГ/к уважаема alinnna, за справка - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B0
А, относно вида на курорта /зимен или морски/ - ами, Мраморно море е само на 20 км от Бурса - Муданя и Гемлик на 27 км. По-скоро е всеобхватен - СПА, планински и морски - има удобен транспорт между Муданя и Бурса, а с личен автомобил е още по-комфортно.

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 20:05 от Ani_iv

# 501
roje22, добре изглежда хотела.
Аз заради децата предпочитам близо до летището. Бързо резервирах, защото имах ценната помощ на съфорумка.

# 502
Здравейте,от няколко дни чета темата и благодарение на написаното от Вас и на няколко лични съобщения от съфорумки се ориентирахме окончателно тази година към Турция-Кушадасъ.Получих препоръки за AQUA FANTASY ,PINE BAY ,но имайки предвид ,че позакъсняхме за рана резервация цените там са ми малко височки.Ето изготвената ми оферта за двата хотела за 2 възрастни с 2 деца:
AQUA FANTASY - 5*          
CLUB FAMILY ROOM
06.06.2014 - 2508 лева

CLUB FAMILY ROOM
19.09.2014  - 2259 лева

PINE BAY - 5 *                      
CLUB ROOM
06.06.2014 - 1926 лева

CLUB ROOM
19.09.2014 - 1651 лева

Та молбата ми е да ме насочите към някой изпитан хотел за началото на Юни или Септември месец,критерийте ми са да има забавления за децата,детски кътове,детски басейни с поне 2 водни пързалки.Това е на което държим най-вече.Ще пътуваме с автобус от Варна,остана само да се ориентираме окончателно към даден хотел ,за да направя резервацията с някоя ТА.
Предварително ще съм благодарна на мнения и насоки!Тъй като ще ни е за пръв път толкова далечна дестинация,не искам да се разочаровам или по-скоро децата да останат неудовлетворени от изживяването. Simple Smile
P.S.А дали ,ако резервираме за средата на Май месец времето и градусите на водата в морето и басейните ще стават за децата в Кушадасъ специално?

# 503
# 504
Имам претенции, че познавам Турция много добре. Планината се казва УлудаГ/к уважаема alinnna, за справка - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B0
А, относно вида на курорта /зимен или морски/ - ами, Мраморно море е само на 20 км от Бурса - Муданя и Гемлик на 27 км. По-скоро е всеобхватен - СПА, планински и морски - има удобен транспорт между Муданя и Бурса, а с личен автомобил е още по-комфортно.

Нито е Улуда, още по-малко пък Улудаг, произнася се Улудаа, това "юмюшак ге" в която и да е дума, НЕ се чете.Пък уикипедии бол, не четете избирателно бе хора http://en.wikipedia.org/wiki/Uluda%C4%9F   Grinning

# 505
Здравейте,от няколко дни чета темата и благодарение на написаното от Вас и на няколко лични съобщения от съфорумки се ориентирахме окончателно тази година към Турция-Кушадасъ.Получих препоръки за AQUA FANTASY ,PINE BAY ,но имайки предвид ,че позакъсняхме за рана резервация цените там са ми малко височки.Ето изготвената ми оферта за двата хотела за 2 възрастни с 2 деца:
AQUA FANTASY - 5*          
CLUB FAMILY ROOM
06.06.2014 - 2508 лева

CLUB FAMILY ROOM
19.09.2014  - 2259 лева

PINE BAY - 5 *                      
CLUB ROOM
06.06.2014 - 1926 лева

CLUB ROOM
19.09.2014 - 1651 лева

Та молбата ми е да ме насочите към някой изпитан хотел за началото на Юни или Септември месец,критерийте ми са да има забавления за децата,детски кътове,детски басейни с поне 2 водни пързалки.Това е на което държим най-вече.Ще пътуваме с автобус от Варна,остана само да се ориентираме окончателно към даден хотел ,за да направя резервацията с някоя ТА.
Предварително ще съм благодарна на мнения и насоки!Тъй като ще ни е за пръв път толкова далечна дестинация,не искам да се разочаровам или по-скоро децата да останат неудовлетворени от изживяването. Simple Smile
P.S.А дали ,ако резервираме за средата на Май месец времето и градусите на водата в морето и басейните ще стават за децата в Кушадасъ специално?

Категорично Ви съветвам да изберете PINE BAY. Била съм там и зная че това което търсите като изисквания за пързалки и басейни ще го намерите. Още повече че вече се писа че се реновират тази година и клубните стаи. А виждам от Вашата справка че и цените са доста по-ниски отколкото в Аква Фентъзи. Успех. thumbsup Simple Smile

# 506
За PINE BAY ми е ясно,само добри отзиви и препоръки четох,но аз казах,че ми е малко скъпичък като цена,затова търся мнения за някой малко по-евтин вариант пак със развлечения за децата като детски съоражения и басейн поне с две водни пързалки.Като например тоя:ATLANTIQUE HOTEL - 3* ,дали си заслужава?

# 507
Аз също съм се насочила към PINE BAY - цената за по-слабия летен сезон е доста приемлива.

# 508
Сравнявате Pine bay Atlantinque  newsm78
По кой показател?
Звезди?
Площ?

# 509
Напротив ,не сравнявам!Писах,че PINE BAY не ми е по бюджета и дали нещо от рода на ATLANTIQUE HOTEL - 3* си заслужава изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт