мъжът ТЕЛЕЦ-9

• 29 412
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Ще ти честитя 02 Февр ако го караш така Mr. Green Heart Eyes

супер приема поздрави всякакви  Mr. Green

newsm62

# 271
Някой може ли да ми обясни, как е възможно да сте вие мъжките телци толкова стиснати или да не казвам такива тежки думи, но вашето си е ваше и не се дели? Значи ситуация- трябваше ми кола,защото просто моята я нямаше  и не ми даде неговата( и преди да кажете,че съм жена и на жена кола не се дава,ви уверявам,че аз със шофиране си изкарвам хляба),та просто не ми я даде! Закара ме, но не ми я даде!

# 272
От скоро да, но се усещат като години,т.е май пропускаме момента с нагаждането,защото характерите ни и начина на мислене е относително сходен и си приличаме във всичко,което правим,което харесваме,което искаме и т.н. Мисля си дори,че нещата може би се развиват твърде бързо.  newsm78
Постоянно минавам през някакви мини тестове,доказвания и така нататък, което разбира се е изключително дразнещо,защото се получава така все едно той е най във всичко,а аз тепърва доказваща се. Но в общи линии си допадаме дотолкова,че да мислим за следващата крачка,съжителство.
Просто много ми се иска да знам ясно,че бих могла да разчитам на него, а не да тичам до вкъщи да си вземам моята кола  Crossing Arms Thinking в кръга на шегата разбира се има хиляди по-важни неща. Но ако станем един ден семейство пак ли ще е така-мойто си е мое,твоето си е твое? Naughty

# 273
 Grinning Grinning Grinning....при на спора е за лаптопа(неговия... неприкосновен и свещен)....който вече ползвам аз в 90% от времето .... Wink Mr. Green....но един ден когато искаше  Heart Eyes... му казах да пробва с лаптопа.... Wink ....  Mr. Green

# 274
Оооо... да забравих освен спора за лаптопа...има такъв за кафето..дрехите...частта от леглото...възглавниците..... и т.н....
Е.....неговото е и мое Innocent ....с тренировки.... hahaha ppp

# 275

„Боже, Боже! Слушам и не вярвам на очите си!“
Thinking
какво ???.....

# 276
Здрави нерви имаме ама...... немоЙ гО кАраш тъЙ нА прЕко Wink

Всеки може да получи абсолютно всичко.....стига да знае как да си го поиска...и кога... Mr. Green

# 277
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 13:05 от BIC

# 278
По случй днешния ден....специално за момчетата.... Wink

И МАТ.... Wink Mr. Green Peace

# 279
Авторски права!

# 280
Да бе излъскало се тук там ...сложило леко покритие и блести като 18 к.   Grinning Grinning Mr. Green

# 281
Авторски права!

# 282
Да бе излъскало се тук там ...сложило леко покритие и блести като 18 к.   Grinning Grinning Mr. Green

Снимката е кофти Sad На живо е много по красива Laughing
Проба четири деветки.... 18 к. newsm78 hahaha Joy
Това е лимитирана серия една унция проба 9999 Heart Eyes
Нищо не отбираш по тази линия Mr. Green Heart Eyes
Е ...и...  newsm78......
в случая да отворя една бира и да ти дам капачката.... Grinning  Peace

# 283
Авторски права!

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 13:06 от BIC

# 284
Тъкмо да ти тегля една......лекция за материалното и не материалното.....но ще се въздържа..... Grinning

cheers ......мир и любов...  Mr. Green

аз ... afwitch

Общи условия

Активация на акаунт